Enigmasin
Enigmasin
Досвідчений експерт
Відгуки Enigmasin
Коментарі Enigmasin
Отримано лайків
53 Like
Kitte22

Чудо олівці

Олівці чудові, якісний матеріал, приємні на дотик Співають українською мовою, що дуже важливо для нас Малеча буде вивчати кольори, бо з цифрами справилась зразу ?
У відгука 40 коментарів
Kseniia.mon
Они рисуют ?
Eshli33
Ух ты,какие классные!
Enigmasin
Які ви розумнички, вже є задатки в математиці)))) Kseniia.mon, олівці не малюють нажаль, це просто іграшка яка співає короткі пісні, говорить кожен олівець свою емоцію, число, колір. Ми також хотіли щоб вони виправдовували свою назву"олівці"))))) Але в них свої особливості і переваги.
Svetik13765
Зато обои будут целые!!! И ребенок разивается :-)
Kseniia.mon
Enigmasin, нам 2,5 года ,будут они интересны ?
Enigmasin
Kseniia.mon, однозначно будут, тем более Вы постарше нас, нам 2)) Уверена малышику понравятся?
Дарья Мурадян
Про обои хорошо подмечено)
Мама Іра
Я чомусь також вважала,що вони малюють. Тому й хотіла більше песика.
Оксана Москаленко
Мне очень понравилось?
Дарья Мурадян
А я до сих пор хочу щенка опробовать)
Вікторія-профі
доброго дня!) підкажіть, а ці олівці йдуть на батарейках ? або як на довго їх вистачає?))
Enigmasin
Вікторія-профі, олівці працюють від двох батарейок, вистачає на довго, бо кожен день безперепинної роботи а вони досі як нові?
Руслана Козачук
А що ними робити?
Marianna_kara
Дарья Мурадян Я тоже, уже заказала малому к новому Нобуо
miroshnichviktoriia
У нас тоже есть щенок fisher-price но только на польском языке ему уже лет 10 очень классная игрушка!!!
Вера
Це те що потрібно для розвитку дитини
Balashyllya
Мой подарок малышу на Новый год)
Blondstalker89
Які вони круті! І фото класні)
Dashka_
Вони немалють, а просто співають пісні?
anytkapleskach
Мрія кожної дитини)
artemuk_vl
Купувала такі на подарунок, дуже хороші?
vika7sta
Як цікаво. Ми вже виросли з віку, коли б дані олівці зацікавили б малечу. Але дуж прикольна іграшка.
Eshli33
Ждем,когда подрастет дочка и тоже купим ей эти чудо карандаши)
Юлія Крюкова
Какая крутая игрушка
AnnushkaR
Які чудові олівці! Дякую за відгук! Можна відразу гратися, вчитись і розвиватись. Супер! Вже шукаю для купівлі :)
Orawing
Яскраві- те що треба дитині
Olechka Katrych
Такі веселі))?
Valenty
Интересная игрушка. Возьму себе на заметку.
Inna81
Какие они классные :яркие и качественные.
marina_missm
хорошо рисуют?как точаться?
Svetlana Mozgacheva
Вау? какие классные. Первый раз такие вижу.
Anjelka_lika
Очень яркая и познавательная игрушка)
Vika2407
Классные фото!!
t_tatiana_15
Они рисуют и разговаривают? Впервые вижу такие карандашу. Интересненько?
Enigmasin
t_tatiana_15, вони не малюють)
t_tatiana_15
Enigmasin, интересные карандаши, ещё не видела таких в продаже.
LUXPUX
Дякую Вам за відгук. Такий чудовий вплив препарату на процес засинання - зараз це як ніколи актуально для більшості людей.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Enigmasin

Тестування добігає кінця...

Вже багато часу тестую новинки від woolite premium, що хочу сказати.. В моєму варіанті не зовсім економічний гель для прання. ? Наприкінці тестування в мене всі 4 пляшки майже порожні))) Так я дуже часто перу речі, але все таки. Нервова система зате у порядку? Відсік миючих засобів від гелей залишається чистим, достатньо тільки ополоснути його водою і добре просушити. Речі м'які, мають приємний аромат (особисто мені довподоби color), більш яскравіші та доглянуті. Не всі 4гелі я віднесла до любчиків, мені більше сподобався червоний color. Весь час поки я робила паузу у відгуках, я займалася пранням та глажкою. Слід відмітити, що прасування стало легшим та приємнішим. Як я не намагалася зрозуміти pro care та dark, мені цього невдалося. Для мене всі 4 гелі майже однакові, різниця в ароматі. Вони чудово пораються з плямами, вимиваються з речей, я не побачила розводів, жодного разу не додавала зайве полоскання, не користувалася допоміжними плямовідвідниками, відбілювачами тощо. Протягом всього тестування не було алергічних проявів ні в кого з моєї сім'ї за це великий ➕!!! Користуватися таким засобом мені дуже сподобалося, це зручно і сучасно, а ще це просто знахідка в поїздках, подорожуваннях. Ціна на один такий гель в середньому 74-149,відносно небагато. На 18 повноцінних пральних заходів точно не вистачить. В мене однієї пляшки вистачає приблизно на 5-6 прань. При умовах плям, завантаженої білизни. Ковпачок треба додумати, нюанси описувала у своїх попередніх коментарях. Так і ще хотіла додати, я спробувала попрати делікатне золотим гелем, темне рожевим, кольорове чорним - різниці по результату особливої не помітила, запах і тільки. Універсальні гелі щодо мене, а різниця в ароматах, дизайні схожа на маркетинговий хід?
#naprobuua  #woolite_premium #naprobuua_відгуки #woolite
У відгука 4 коментарів
Татьяна Береговенко
У нас тоже не было аллергии - большой плюс!
Вікторія-профі
В мене точно такі враження!))) також гель для чорного та делікатного прання не виправдав мої сподівання, і запах їхній не дуже сподобався) і катишки нікуди не ділися))) добре що прочитала ваш коментар, бо вже думала що я якась прискіплива сліпувата баришня, якій і те не сподобалось, і тут результату не побачила) фух, полегшало??
Enigmasin
Вікторія-профі, я також думала я одна така буду, але вирішила написати як є))
LUXPUX
Дякую Вам за відгук. Такий чудовий вплив препарату на процес засинання - зараз це як ніколи актуально для більшості людей.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Enigmasin

Тепер не тільки прання, а ще й догляд та піклування за своїми речами. Турбота від Woolite?

Вітаю всіх з тестуванням! Нарешті і до мене дійшла посилочка, чому я безсумнівно радію? З коробки мене зустріли 4 велизні високі пляшки з гелем для прання: рожевий для делікатних речей, червоний для кольорових, золотий для різноманітних тканин, чорний для темного.
Всі пляшки були дбайливо закутані кожна в стретч та плівку, тому жодної краплі не пролилося. Дуже сподобався дизайн упаковок. Красиві, прості пляшки, неширокі, багато місця не займуть у ванній кімнаті. На поличку ikea ідеально стають по розміру. Кожна пляшка 900 мл. Розраховано на 18 прань, при умові просто освіжити 2-3 кг одягу, використовуючи 50 мл на одне прання. Це один ковпачок. ?Доречі, ковпачок зовсім непрактичний! Його неможливо використовувати ні як шкалу для вимірювання, ні як дозатор засобу. Інструкції куди наливати засіб також не має. Є ілюстрована підказка щодо кількості необхідного засобу по відношенню до ваги та серйозності забруднень, але і там виникали питання. Знадобився деякий час поки все вивчила, налаштувала і розклала собі "по поличкам". Так, можу сказати, що використання гелів для прання значно комфортніше за використання порошків. Бо порошок зазвичай просипається усюди, забруднює відсік для миючих засобів, залишається в пральній машинці, призводить до плісняви. З гелем таких проблем не має. Залив у відсік прального засобу і порядок, усюди чисто. Щодо використання: Ручне прання на 5л - 33 мл Woolite. Для прання в автомат пральних машин 2-3 кг для слабких забруднень 50 мл, середніх 80 мл, сильних 100 мл. Для 4-5 кг для слабких забруднень 70 мл, середніх 100-130 мл, сильних 150 мл. Для 5-7 кг для слабких забруднень 100 мл, середніх 130 мл, сильних 150 мл. Міри безпеки вказані на упаковці, виробник пише честно, звертати увагу що може викликати алергічні реакції.
Запах у всіх гелів дуже приємний, не різкий. Рожевий нагадує дитячий ополіскувач ніжний-ніжний, парфумований запах мила, трохи віддає фіалкою. Червоний солодкий, квітковий аромат, здалку віддає трояндою щодо мене. Золотий нагадав ополіскувач lenor? "золота орхідея", ще нагадує шампуні від pantene))) Чорний також в мене навіяв спогад ополіскувача від lenor parfum теж був такий чорний. Я думаю, що вони так схожі на ополіскувачі, бо парфумна композиція входить до складу, це і робить засоби універсальними: пере, доглядає, дарує аромат свіжості. При використанні гелів для прання, не потрібно додавати ніякий кондиціонер чи посилювач.
Вся лінійка збагачена кератином, хоча у складі підтвердження цьому поки що не знайшла. Наявність кератину відмінно впливає на одяг: бореться з катишками, відновлює текстуру волокон тканини, відновлює та зберігає яскравість кольору. Все це попереду тестування, а поки почну з червоної пляшечки❤️ Є вже перші плями і щоденна купа брудних речей. Тож мерщій до роботи разом з Woolite! ? Адже, тепер не просто прання, а догляд та турбота за одягом. Маю надію, що дорогі нам речі в турботливих обіймах woolite?
#naprobuua  #woolite_premium #naprobuua_відгуки #woolite
У відгука 3 коментарі
SandraAlex
Мені із запахів більше подобається червоний і чорний.
Enigmasin
SandraAlex, погоджуюсь. На початку тестування я не зовсім відклала в сторону червоний, була в захваті від аромату золотого та чорного, а тепер обожнюю червоний))) ?
LUXPUX
Дякую Вам за відгук. Такий чудовий вплив препарату на процес засинання - зараз це як ніколи актуально для більшості людей.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Enigmasin

Червоний рятівник від плям

2+
В першу чергу я вирішила спробувати гель Color woolite. Припав до душі колір пляшечки та запах. Дуже на дорогий парфум схожий, терпкий, якісний і дорогий аромат. Здивувала рідина блакитного кольору, майже лобутени))) Пляшка стандарт, висока, цупка, ковпачок невдалий? 900 мл об'ємом. Щодо мене хочу сказати, що я мама перу дуже часто. В день в мене відбувається по 2-3 прання, а то і більше. Майже постійно стикаюсь з проблемою різноманітних плям, катишок, одягом який швидко втрачає форму. Ще в нашій сім' ї є алергіки, один із них я. І от перше прання з надією і вірою в засіб розпочато. Скажу чесно, начиталась вже різних коментарів, тому одразу вирішила зробити тест на останніх плямах: гуаш доречі яку випрати просто неможливо, я думала кофту на сміття після експерименту, сирочок солодкий, вафлі, шоколад, плями від сосисок. За умови того, що в мене було 5 кг одягу та серйозні забруднення, я налила 150 мл гелю color. Поставила режим 5,на 60°, 800 обертів віджиму. По результату прання, аромат відкрився і вся квартира була ним пронизана, я злякалася думала це не виправити, але через деякий час залишився ледве чутний запах парфуму і ще приємніший. Речі на дотик вже з машинки чуються м'якими, ніжними як пух, ніби їх добряче вспушили. Коли одяг висохнув добре, я побігла дивитись на ситуацію з плямами, самій було цікаво? Те, що я здивувалася, це слабо сказати.. А я про смітник вже думала))) Вся кофтинка як нова?❤️? Я приємно вражена. От тільки, в мене постійно прання з брудним одягом і якщо постійно на 5кг заливати по 150 мл засобу не зовсім економія))) Вцілому я гелем Color залишилася дуже задоволена, і вже спробувала і інші види, не терпиться Вам вже все показати і розказати, але буду планомірною?? Для домогосподарок, ці гелі - знахідка! Спасибі сайту та організаторам?

#naprobuua  #woolite_premium #naprobuua_відгуки #woolite
У відгука 6 коментарів
Enigmasin
Бережна Надія, дякую. Мені самій цей гель сподобався❤️
Доценко
Мне хлопок, синтетика, джинс, мой фаворит
SandraAlex
Дійсно, ці гелі як паличка-виручалочка для багатьог видів речей.
Беляева
Дійсно, витрата в 150 мл на прання багато, і його вистачиться на прання 6 максимум. Тому можна знайти альтернативні засоби або поєднання. а
Enigmasin
Мар'яна-Нов, так воно і вишло однієї пляшки мені вистачило на 5-6 максимум заходів)))) але я вже знайшла ще один +, цей гель зручно брати в відпустку, в подорож, коли ненадовго їдеш.
LUXPUX
Дякую Вам за відгук. Такий чудовий вплив препарату на процес засинання - зараз це як ніколи актуально для більшості людей.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Інна Білань

Останній сюжетний відгук.

Нині останній день тестування. Але ? не останній користування даними гелями!
Нині знову було прання. Купа прання). І так про гель чорний для чорного. Пралося все темне, що було готове в корзину дня прання. Речі малого, що були одягнути один-три рази всього дійсно стали більш насиченого кольору. Речі з більшим пробігом точно без змін. Все достатньо м'яке, ароматне. До запахів нарешті трохи звикла)).
Бралось на загрузку 100 мл. гелю. Спеціально стаканчиком міряла)). Режим прання - джинси-темні речі, 1.5 годинки.
І таки все без розводів!
У відгука 5 коментарів
Ir.kikin
А яка завантаженість вашої пральної машинки?
Enigmasin
Розводів я не помітила від всіх 4х, пральний порошок частенько грішив таким.
Інна Білань
Enigmasin, я саме з порошком і рівняла)
LUXPUX
Дякую Вам за відгук. Такий чудовий вплив препарату на процес засинання - зараз це як ніколи актуально для більшості людей.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися