Мама Іра
Мама Іра
Експерт
Відгуки Мама Іра
Коментарі Мама Іра
Отримано лайків
35 Like
Мама Іра

Підсумки тестування Pampers Night Pants

Підведемо підсумки нашого тестування.
Якщо коротко,нам дуууже сподобалось. Але потрібно детальніше😉👌🏻,так от:
Підгузки-трусики м'які та ніжні на дотик. Поясок та захисні манжети не перетискали ніжки та животик, зручність дуже важливо. Також робили експеримент з трусиками та стаканом води,увібрала все чудово,серветка лишилась суха🤩(на жаль,відео немає вже😩). Аромат мають приємний, не різкий.
Хоча признаюсь чесно,одну ніч все-таки протікли,але грішу на себе,бо можливо, погано поправила манжетики😔,решта ночей чудово👍🏻.
Враження подруги і куми також позитивні, сказали ,що ще будуть купувати,бо реально класно вбирають вологу.
Серветки,то моя окрема любов, бо я люблю такі цупкі, ніжні та наскільки вологі серветки. Чудово справляються із будь-яким забрудненням. Єдине згодна,що трохи не зручно, немає пластикового клапану.
Ось враження куми від серветок неоднозначне, для неї вони дуже вологі,ну і звичайно клапан,але те що цупкі,то нереальний плюс.
Ну і книжечка,вона дуже пізнавальна і шкодую,що її не було в мене раніше. Підкреслила для себе деякі класні моменти.
Загалом неймовірно вдячна за можливість тестування проекту та партнерам,подруги приєднуються до подяки і просять,щоб мене обирали частіше😅🤞🏻.
На жаль,фото та відео немає,бо сталася прикрість і флешка форманулась😩(сама винна,не потрібно було затягувати до останнього дня)
У відгука 2 коментарі
Мама Іра

Нарешті сухі та зручні ночі.

Ооо урааа,сухі ночі🙏🏻. Пройшло декілька ночей як ми тестуємо Pampers night pants,і таки да, диво сталося, ночі без протікань🤩
Фірма Pampers завжди були нашими фаворитами, ніяких алергій,попрілостей, ось тільки інколи нічні протікання,потім частіше і частіше (говорю за Pampers Premium Care). Просто не вистачало абсорбенту на всю ніч,були такі повні ніби мались луснути. Напевно все тому,що ми прокидаємось 2-3рази на нічний дожор.
Але, О диво, тепер ми прокидаємось сухенькі👌🏻.
За рахунок більшої кількості абсорбенту та щільнішому приляганню подвійних захисних манжетів на ніжках допомагають уникнути протікань. А ще подобається приємний легкий аромат,який маскує запах.
Для себе однозначно вирішила,що купуватиму Pampers night pants для сухих ночей 👍🏻😉
У відгука 4 коментарів
Мама Іра

Pampers pants нічні — дебют🥰

Ми також отримали сьогодні свою суперзмістовну посилочку. Сильно порадувало скільки там всього,неочікувано🤗 Наприклад, серветку "у дорогу" взагалі вперше побачила, з іншими вже знайомі, і товаришуємо ще з пологового.
Нам майже вісім місяців, і все наше малесеньке життя ми користуємось підгузками Pampers, що правда Premium Care. Ось наш дебют,ми вперше будемо тестити Pampers pants та відразу нічні. Якраз планувала сама купувати,але все-таки чекала "списку учасників". Дуже щасливі,що ми стали експертами, і в нас дуууже великі надії на Екстра захист😉👌🏻
Далі буде...
У відгука 1 коментар
Мама Іра

Майбутні тестувальники😉👌🏻

Щастю немає меж, ми потрапили у список🎉
Дуже крута можливість протестувати нічні Pampers Pants. З самою фірмою вже знайомі давно,а саме з нічними трусиками ще ні, тож чекаємо з нетерпінням 🤗
У відгука 3 коментарі
Мама Іра

Фінальний відгук👌🏻

І знову нам пощастило потрапити на тестування від Naprobu , цього разу на комплекс,що містить основні імунотропні вітаміни та мікроелементи ,а також пробіотик Lactobacillus rhamnosus GG — Бекутан Кідс Вітс Мультиімуно. В мене Женя належить до тих дітей,що небагато їсть і як бабуся каже: "перебирає харчами" .То ж додатково приймати вітаміни нам бажано. Комплекс має 14 саше,ці саше ,доречі, дуже цікаво зроблені,мають перегородку всередині,що розділяє вітаміни та пробіотик(такого ще не бачила). Вміст саше всередині має приємний апельсиновий смак. Алергічної реакції не мали. Цитрусові в мене син обожнює,але є дітки ,які не люблять чи того гірше, мають алергію ,тому побажання до виробника — збільшити асортимент смаків. Синочку ще неймовірно подобався процес приготування, оскільки робив він це сам,за виключенням того,що я відкривала пакетик(добре,що сам не міг відкрити,бо так би пив не по одному саше вдень 😅). Розводили ми і у звичайній воді,і у чайку,смак подобався і так,і так.
Від початку і до сьогодні не хворіли,заслуга це Бекутану чи ні — не знаю,бо й так хворіємо рідко(напевно,бо в садочок ще не ходимо😅), а енергії в нас хоч відбавляй.
Знайшла для себе два невеличких мінуси:
1. Не вказано в якій кількості рідини потрібно розводити вміст пакетику.
2. Немає рекомендованого терміну прийому комплексу,чи наприклад, застереження ,що не приймати більше якогось певного періоду.
Отже,загалом комплексом Бекутан ми залишились задоволені. Обов'язково його "цілющі" властивості спробуємо восени😉👌🏻
P.S.: дуууже дякуємо проекту за довіру в тестуванні 🤗
У відгука 2 коментарі