NadinS
NadinS
Новачок
Відгуки NadinS
Коментарі NadinS
Отримано лайків
0 Like
ya_manko_

Pampers трусики

И так ждём трусики, уже на почте)
Ранее пользовались серией Pampers, думаю этот раз не подведут, качество супер в них, аллергии нет, это радует)) сидят хорошо, без ума от салфеток, запах, текстура их, ощущение мягкости))
Вообще спасибо Вам за такие призы, будем сегодня же их тестировать)))
У відгука 20 коментарів
Lyudmila_Ashomko
Не стали чекати оголошення списку у часників і придбали велику упаковку підгузників-трусикі. Тим паче ціна на них зараз дуже приваблива (599 грн за 96 штук).
Lyudmila_Ashomko
Можу з впевненістю сказати, що вони супер ? Гарно тримаються, тонкі, не протікають, не викликають алергічних реакцій, не натирають, зручний поясок ??? загалом все сподобалося)) Тепер користуємося тільки ними!
Яна1409
Приймали участь в тестуванні, але нажаль нас в списках не було( Все ж таки синові потрібно було обирати підгузки-трусики і вирішила почати з Pampers. І що я можу сказати, я в шоці! Вони наскільки зручні і м'які, не висять і найголовніше швидко і гарно поглинають вологу. Однозначно трусики Pampers Pants то любов ❤️
AnnAnya8
Вітаю) так, вони дійсно класні. І тоненькі, і вбирають добре. Ми також подавали заявку, але в списки щасливчиків нас не обрали нажаль. Вам бажаю вдалого тестування)
yuliia.stepanchuk
Сьогодні, зовсім неочікувано, отримали повідомлення про доставку посилки, за яку не потрібно нічого оплачувати, спочатку розгубилась, а потім згадала про проект від naprobu.ua . Була дуже рада, адже я вперше стала експертом, дуже дякую за довіру?. Посилка була велика, хоча я думала що це буде пачка памперсів. В посилці знаходились 2 пачки підгузників-трусиків Pampers по 15шт(5 розміру), 2 пачки вологих серветок Pampers і еко-сумка від Pampers.
yuliia.stepanchuk
Раніше ми купували підгузники-трусики Pampers і зараз під час тестування ще раз впевнились, вони приємні до тіла, не натирають, тоненькі, мають незначний запах ромашки. Малечі зручно, а це найголовніше. Рекомендуємо ❤️
Галина)
Ми не виграли, дуже шкода. Але спробували трусики. Дуже класні. Гарно вбирть вологу, не викликали алергії, не парять(оскільки не грубі), легко натягати і зручно знімати. Витримали цілу ніч і не протикли. Лише не сподобалася у цих трусиках запах(віддаю перевагу підгузникам і трусикам без запаху) .
Татьяна Мамчур
Нажаль мені не випала можливість отримати з звідси тестування, але скажу одне зо Pampers pants самі ідеальні підказки!)) Мені дуже подобаються вони тим шо легко одягати і витримують всю ніч))
iatsyhankova
Мы также не попали в список участников. Муж купил трусики от Pampers. Тестируем)) По первым впечатлениям всё нравится ☺️
NadinS
Отримали сьогодні набір для тестування -трусики Pampers. Вже почали випробовувати. Перші враження: вони тоненькі, м’які, резиночки еластичні і зручні. Дуже сподобалось, що вони прошиті вздовж і «рідина» не збирається в одному місці, а рівномірно розповсюджується по трусикам.
NatkaT0101
Резиночки это отдельный разговор, очень мягкие и эластичные,а главное ребёнку нигде не трёт и не давит,я в восторге от них)
Vika01
Ми також не дочекались, та купили упаковку трусиків, радіємо разом! Дуже м,які резиночки, а вночі ніяких сюрпризів! Задоволені! Чекаємо на серветки, будемо тестувати
Таня Войтович
Вперше стала учасником акції дуже рада що нам випала можливість тестувати трусики памперс?❤️?
insane
Забрали сегодня посылочку, уже начали тестирование, скоро напишу отзыв! Пока впечатления самые приятные, размер подошёл.
Гончарова Ирина
Забрали сегодня посылку,в посылке оказалась одна пачка подгузников и 2 пачки салфеток.Было заявлено что будет 2 пачки подгузников.Забыли положить?
Aleksandra.Valet
также сегодня получили посылку и сразу начали тестить)все понравилось)и трусики очень удобные и маме и малышу,раньше никогда ими не пользовалась,теперь будем брать ))
Таня Войтович
Гончарова Ирина, ви могли на пошті залишити бо мені дали коробку і памперси окремо) в коробці 1пачка памперсів
burunduchok
Классные трусики, уже раньше пробовали их. И с удовольствием продолжим ими пользоваться. Мягкие, даже когда набухают, то не становятся дубовыми. Легкий приятный аромат. Мягкая резиночка, липучка для утилизации, симпатичный ненавязчивый рисунок. Легко снимать. Не протекают.
Гончарова Ирина
Таня Войтович, я переспросила у сотрудников новой почты ,сказали что это все,только коробка
Гончарова Ирина
Проблема с отсутствием ещё одной пачки подгузников решилась.Перезвонили сотрудники Новой почты и сообщили что ошиблись и не заметили ещё памперсы.Так что все на месте.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися