Lyalka Lena
Lyalka Lena
Експерт
Відгуки Lyalka Lena
Коментарі Lyalka Lena
Отримано лайків
23 Like
Lyalka Lena

До модераторів

Доброго дня. Багато вже подавала заявок на тестування але пройшла лише на одне. Питання до модераторів що може бути не так що мене не вибирають, можливо ви можете подивитися які в мене були помилки. Дякую
У відгука 1 коментар
Lyalka Lena

Не пощастило

Привіт усім. Дуже смачненьке тестування. На жаль ми не з Києва, та круто було б прийняти участь в цьому тестуванні. Проводьте тестування у Хмельницькому ми з нетерпінням будемо чекати. Багато вже подавала заявок на тестування але пройшла лише на одне.
У відгука 1 коментар
Lyalka Lena

Список учасників

Привіт усім, усі список учасників на який так чекали. Вже скільки раз заповнюю анкету на участь і знову в прольоті. Бажаю успіху в тестуванні тим кому пощастило попасти в проект, а саме новеньким.
У відгука 2 коментарі
Lyalka Lena

Участь у проекті

Доброго дня. Заповнила анкету для тестування, але у списках учасників мене не було. Цікаво за якими умовами відбираються учасники для тестування. Дуже цікава продукція цієї марки своєю оригінальністю, Я вже користувалась дріжджами і ваніль кою, але хотілось би передувати і желфікс. я вітаю тих кому вдалось попасти до списку учасників тестування і спробувати давно продукцію читатиму ваші відгуки і прохання писати рецепти тих страв що ви готували. Дякую всім.
У відгука 1 коментар
Lyalka Lena

Жаль

Ось так очікуваний список учасників і на жаль я до нього не попала. А так хотілось протестувати дану продукцію, багато про неї чула різних відгуків але з ціною на неї самій купувати і тестувати, А вдруг розстроюйся бо не сподобається, не хочеться. Ну що ти стойте, вчить відгуки, цікаві рецепти, А вдруг і мені сподобається і буду користуватися. Усім успіхів у приготуванні.
У відгука 0 коментарів