spokoinaa
spokoinaa
Новачок
Відгуки spokoinaa
Коментарі spokoinaa
Отримано лайків
0 Like
juli_bodnar

Сухенькі попки малюків

Шкіра наших малюків вдвічі тонша за шкіру дорослих і потребує спеціального піклування,тому важливо вибирати правильні підгузники,які відмінно поглинають,а ними на мою думку є Active Baby,тому щиро вам дякуємо за таке тестування,і можливістю попробувати тим матусям,які ще не визначилися з вибором,всі учасникам бажаю успіху у відборі,а відбір цього разу 500 експертів-це круто!❤?❤?❤
У відгука 7 коментарів
kissenia
Даааа! Шанс стать экспертом есть))) очень надеюсь)))
juli_bodnar
kissenia7, чекаємо з нетерпінням результатів!
spokoinaa
Чекаємо результатів з нетерпінням)))
Діана_Артеменко
Ми теж хочемо стати експертами в даному тестуванні ? Шанси дійсно високі ?
Юлия13life
500 с одной стороны большое число. Но мы ж не знаем количество заявок, вдруг их не одна тысяча.
juli_bodnar
Юлия Сабатовская,повністю з вами згідна.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Helgamama

Памперсы

Как многодетная мама пользовалась разными фирмами, размерами, подгузники- трусики. Могу сказать одно- фирма Pampers лучшая из бюджетных.
У відгука 6 коментарів
Модератор Ольга
Helgamama, а сколько у Вас детишек? Иногда с двумя очень непросто, а когда их больше - я просто не представляю как можно все успеть :) Но всегда горжусь такими мамами!
Людмила Деменко123
На мою думку ,вони не бюджетні.
kissenia
Да, тоже хотела сказать, разве это бюджетная марка?! НО у Pampers есть разные линейки: и действительно, есть не дорогая серия! Но сейчас ой как хочется попробовать новинку))))
spokoinaa
Як на мене це не бюджетна марка, але якщо обирати кращу лінію, то є хороші серії. Ми поки обираємо та тестуємо різні марки, адже в кожній є свої нюанси.
Модератор Ольга
Людмила Деменко123, за двома донечками переконалася, що бюджетне - то не завжди гарне. Так, підгузки досить затратна частина бюджету, але попрілості, висипання, що виникають в результаті дешевих, неякісних підгузків також потребують лікування. Та й якщо гарний підгузок витримує ніч, то бюджетний можна змінювати 2 рази за ніч.
Helgamama
Модератор Ольга, 8 детей)). Стараемся успевать все.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися