Svitlana Mezetska
Svitlana Mezetska
Знавець
Відгуки Svitlana Mezetska
Коментарі Svitlana Mezetska
Отримано лайків
1 Like
Svitlana Mezetska

Быстро, вкусно, экономно!!!

Ещё одна незаменимая вещь на кухне! #Желфикс от #DrOetker . По старому, проверенному рецепту приготовление варенья занимает сутки, а то и двое. Фрукты-ягоды сахарком засыпал 1:1, а потом дать постоять, а потом раз довести до кипения-остудить, второй, третий и только потом в банки и закрывать. С желфиксами всё гораздо быстрее и экономнее!! Данный продукт представлен в трёх вариантах, что позволяет подобрать оптимальное количество сахара. Так, к примеру, для очень кислых фруктов или ягод можно взять желфикс с пектином яблок, с ним варенья готовят 1:1, но намного быстрее. Желфиксы с пектином цитрусовых двух видов- 2:1 и 3:1, т.е. на 1 кг фруктов потребуется 0,5 кг и 0,35 кг сахара соответственно.
Варенье из агруса получилось шикарное! Ягодки целые и не приторно сладкие. Использовала желфикс 2:1.
Второе варенье из абрикоса с кофе. Абрикос кисловатый, поэтому взяла пропорцию 1:1.
Фрукты промыла, поместила в казан, смешала пачку желфикса с 2 ст.л. сахара и всыпала к фруктам, довела до кипения. Затем добавила остальной сахар и после закипания варила минут 5(по рецепту 3). Всё получилось вкусно и красиво, а главное быстро!!
У відгука 5 коментарів
misstress452
Первый раз слышу про варенье из агруса))) а у меня был очень сладкий абрикос и я его сварила с желфиксом 2:1, и потом пожалела в моем случае надо было брать 3:1, получилось сладковато для меня
sjano4ka
А як ви додавали каву в абрикосове варення?
Svitlana Mezetska
sjano4ka, на 1 кг абрикосов взяла около 20 зёрен кофе. Завернула в марлю и оно варилось с вареньем)) перед тем как разлить варенье по банкам мешочек с кофе извлекла. Варенье получается с лёгким ароматом кофе и коричневого цвета. Я думаю, что можно экспериментировать и добавить больше кофе, тогда аромат будет более насыщенный
sjano4ka
Svitlana Mezetska, супер, я маю абрикоси і обов'язково приготую їх по Вашому рецерту, дякую!
Svitlana Mezetska
sjano4ka, не за что)) обязательно попробуйте! Очень вкусно
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Yuliya-uk111

Моє перше тестування!

Вирішила вперше стати експертом з тестування. І ось я в списку учасників. перше , що вирішила спробувати-звісно ж желфікс. Я маю невеличке хоббі-торти на замовлення. Ягідні начинки потребують стабілізації-чи то желатином чи то пектином. Раніше купувала чистий пектин-він чудово справляється з задачею, але ціна кусається. і оскільки це лише хоббі -то використовую лише третину з пакета, а інше лежить без потреби. Пакетики желфікс здавалися мені спасінням. Спрбувала робити мою улюблену вишню в винному маринаді на зиму(потім використовую в начинку). Та чи я що напутала,чи планети в той день не зійшлися, але бажаного результату не відбулося. Сироп залишився рідким. Можливо через додавання вина, потрібно було збільшшити порцію. Та я не втрачаю надії. Трішки експериментів .... і терпіння. Ще хочу відмітити , що навіть при додаванні вказаної ваги цукру дуже відчувається лимонна кислота, що не дуже сподобалося. А от в невеликій порції начинки желфікс справився з завданням, лише добавила більше цукру,щоб довести до смаку через кислоту.
У відгука 2 коментарі
Svitlana Mezetska
Поделитесь, пожалуйста, рецептом вишни в винном маринаде? ☺️ Очень интересно
Yuliya-uk111
З радістю! На 1 кг вишні без кісточок беру 1-1.1кг цукру.засипаю вишню цукром,додаю корицю,апельсинову цедру,имбир,чорний перець,кардамон,бадьян.якщо в порошку,то просто сиплю,якщо палички чи цілі зерна,то замотую в марлевий мішечок,шоб в кінці забрати. Заливаю 0.3-0.5л вина( робила і з червоним сухим і з білим напівсолодкий,немає різниці). Настоюю ніч ,а зранку доводжу до кипіння,кип'ячу хв 10 і в півлітрову банки закатую. Цей раз саме пробувала з желфіксом ( щоб кип'ятити менше 3 хв і щоб загус сам сироп,бо його багато виходить) ,а потім використовую в начинки до десертів а сироп як пропитку.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Svitlana Mezetska

Быстро, вкусно, экономно!!!

Ещё одна незаменимая вещь на кухне! #Желфикс от #DrOetker . По старому, проверенному рецепту приготовление варенья занимает сутки, а то и двое. Фрукты-ягоды сахарком засыпал 1:1, а потом дать постоять, а потом раз довести до кипения-остудить, второй, третий и только потом в банки и закрывать. С желфиксами всё гораздо быстрее и экономнее!! Данный продукт представлен в трёх вариантах, что позволяет подобрать оптимальное количество сахара. Так, к примеру, для очень кислых фруктов или ягод можно взять желфикс с пектином яблок, с ним варенья готовят 1:1, но намного быстрее. Желфиксы с пектином цитрусовых двух видов- 2:1 и 3:1, т.е. на 1 кг фруктов потребуется 0,5 кг и 0,35 кг сахара соответственно.
Варенье из агруса получилось шикарное! Ягодки целые и не приторно сладкие. Использовала желфикс 2:1.
Второе варенье из абрикоса с кофе. Абрикос кисловатый, поэтому взяла пропорцию 1:1.
Фрукты промыла, поместила в казан, смешала пачку желфикса с 2 ст.л. сахара и всыпала к фруктам, довела до кипения. Затем добавила остальной сахар и после закипания варила минут 5(по рецепту 3). Всё получилось вкусно и красиво, а главное быстро!!
У відгука 5 коментарів
misstress452
Первый раз слышу про варенье из агруса))) а у меня был очень сладкий абрикос и я его сварила с желфиксом 2:1, и потом пожалела в моем случае надо было брать 3:1, получилось сладковато для меня
sjano4ka
А як ви додавали каву в абрикосове варення?
Svitlana Mezetska
sjano4ka, на 1 кг абрикосов взяла около 20 зёрен кофе. Завернула в марлю и оно варилось с вареньем)) перед тем как разлить варенье по банкам мешочек с кофе извлекла. Варенье получается с лёгким ароматом кофе и коричневого цвета. Я думаю, что можно экспериментировать и добавить больше кофе, тогда аромат будет более насыщенный
sjano4ka
Svitlana Mezetska, супер, я маю абрикоси і обов'язково приготую їх по Вашому рецерту, дякую!
Svitlana Mezetska
sjano4ka, не за что)) обязательно попробуйте! Очень вкусно
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися