Долик
Долик
Знавець
Відгуки Долик
Коментарі Долик
Отримано лайків
19 Like
Долик

Результат

Дуже рада що місяць часу приймала цей препарат. Тільки позитивні відгуки. Оскільки стан шкіри покращився. Зникло почуття важкості,дискомфорту.Немає здуття живота.,закрепи не турбують.
печія пропала. У кишечнику така легкість. Зручний прийом 1 раз на день. Буду рекомендувати цей препарат друзям і знайомим. Оскільки він дієвий. Покращить стан вашого кишківника. І ви будете задоволені результатом. Я задоволена. І мій настрій покращився. Оскільки кишечник мене більш не турбує.І я щаслива. Думаю для кращого результату потрібно буде пропити ще один курс препарату. Будьте здорові
У відгука 0 коментарів
Долик

7 день тестування Альфлорекс

Всім великий привіт. Вже настав тиждень мого тестування препарату Альфлорекс. Що хочу написати. Препарат не поганий. Побічних ефектів немає. Нормально себе почуваю. Навіть самопочуття покращилось. Зникла важкість, дискомфорт, здуття.Стан шкіри покращився.Менше висипання. У препараті багато бактерій тому позитивно впливає на кишечник і тим самим стан шкіри покращився. Думаю через місяць буде видно кращий результат. Але поки позитивні зміни. І ще у мене зникла печія що дуже мене тішить. Бажаю хороших результатів тестування. Бажаю всім здоров'я.
У відгука 1 коментар
Долик

Eveline

Всім привіт. З нетерпінням чекаю список учасників тестування. Дуже хочу потрапити у список учасників тестування. Хороша продукція Eveline. Користуюсь цією маркою. І дуже задоволена якістю.бажаю вдалого тестування. Нехай обирають найкращих тестувальників. Бажаю всім бути красивими і бути задоволеними своєю шкірою.
У відгука 6 коментарів
Долик

Vichy

Дуже хочу протестувати дану продукцію.Вона дуже класна і хорошої якості. Допомагає при проблемній шкірі. Добре зволожує і живить. Користуюсь даною фірмою то задоволена якість.Бажаю всім успіхів. Удачі. Нехай перемагають найкращі у виборі даної продукції.
У відгука 0 коментарів
Долик

Тестування 5 день прийому

Приймаю препарат Альфлорекс. Вже 5 день. Як тільки отримала так і почала його приймати.Що можу сказати на даному етапі приймання препарату. Почуваю себе добре. Побічних явищ поки ніяких немає. В шлунково кишковому тракті не відчуваю дискомфорту. Немає важкості,здуття.Поки позитивні зміни. І наче шкіра покращилась. Менше висипань на обличчі. В цьому препарату багато бактерій які дуже добре впливають на шлунково кишковий тракт. Думаю через місяць мій організм скаже мені дякую. І шкіра буде чиста і кишечник буде гарно працювати. Поки нічого поганого не можу сказати. Надалі буду писати відгуки про своє самопочуття. Приємного вам тестування. Будьте здорові.
У відгука 6 коментарів