Враженная від "Збитого десерту".
1) Легко приготувати. Необхідно мінімум продуктів, а саме лише молоко, що робить цей продукт доступним. У процесі взбивання маса на очах густішає, і навіть якщо маш міксер має низьку потужність, все одно у вас все вийде, і це плюс. Десерт я взбивала навіть меньше вказаного часу, але отримала бажану консистенцію. Готується швидко, а для мене, мами з маленькою дитиною, це знахідка, бо часу завжди обмаль.
2) Легкий смак. Десерт нагадує морозиво зі смаком ванілі, пломбір, він невагомий, як пінка. Він позбавлений відчуття жирності, водночас ситість настає доволі швидко. Я використовувала домашнє молоко високої жирності, тому десерт був вміру насичений. Він ідеально підійшов би людям, які люблять морозиво, але через протипоказання не можуть вживати його влітку, це аналог морозива, але він не холодний, тому можна не перейматися через страх переохолодження лор органів.
3) Універсальність використання. Я із задоволенням куштувала його як окремий десерт, не було того відчуття, що до нього треба щось додати. Він смачний як окрема страва, і якщо у вас під рукою немає ані фруктів, ані желе, його можна просто зробити і з'їсти, без зайвих заморочок.
4) Ідеально для декорування. За допомогою крему можна зробити яксравий акцент на будь-якому солодкому виробі.
5) Про склад: загалом всі складові є у багатьох продуктах, які ми купуємо. Тож нічого зверх синтетичного я не помітила. Інколи можна собі дозволити. Я приготувала збитий десерт і полила його вишнево-полуничним джемом. Купуватиму його ще.