Лилия Дорошенко
Лилия Дорошенко
Знавець
Відгуки Лилия Дорошенко
Коментарі Лилия Дорошенко
Отримано лайків
5 Like
Лилия Дорошенко

КітВіт- корисні вітамінки пий через соломинки

Ми продовжуємо тестування вітамінок у формі соломинок від КітВіт. Так от хочу звернути увагу на чудовий склад, там тільки натуральні барвники та ароматизатори,не містять глютену і цукру що важливо,адже в багатьох інших вітамінах він є. Ще сподобалось те що кожна соломинка в індивідуальній упаковці, зручно брати з собою. Ось ми поїхали у село до бабусі, і взяли соломинки з собою,хто які хотів. Мої діти приймають по одній соломинці в день. Вони їм дуже подобаються, із задоволенням п'ють їх, та просять ще, кожного дня. До речі менший синочок так стакан води не вип'є, а якщо там соломинка,та ще й з вітамінами,то на раз два випиває. Також покращився імунітет,бо до них ми трішки хворіли, то зараз все чудово. Також покращився апетит, та настрій, стали більш активні. Тож ми будемо їх купувати ще, нам вони дуже сподобалися.
У відгука 2 коментарі
Лилия Дорошенко

КітВіт- корисні вітамінки пий через соломинки!

Привіт всім) Нам пощастило вже вдруге стати учасниками тестування. Тож розпочну свій відгук. Сьогодні ми отримали посилочку, вже зробили розпаковку. Смак яблука-1уп.(7шт.) Смак апельсина-1уп.(7шт.) Смак вишні-1уп.(6шт.) Смак лісові ягоди-3шт. Смак малини-3 шт. (фото додаю). Відразу хочу відзначити відмінний склад з натуральних інгредієнтів,а це для мене важливо, особливо якщо це для дітей. На упаковці все детально розписано, це теж плюс. Ми вже навіть встигли спробувати,то синочкам сподобалось дуже, я теж спробувала по ковточку, на смак приємні кисло- солодкі. Діти просили добавки,але на жаль на добу можна лише 1 соломинку. Вони дуже чекали цієї посилки, так як соломинки вони просто обожнюють. Тож будемо тестувати далі.
У відгука 1 коментар
Лилия Дорошенко

Dentalife ласощі для собак

Почну з головного. Ми стали учасниками тестування @naprobu.ua . Я дуже задоволена,та безмежно вдячна вам за таку можливість бути вашим експертом. Так от, ми отримали посилку, там було 6 упаковок ласощів для догляду за порожниною рота собак Dentalife, від торгової марки Purina one. У кожній упаковці по 5 паличок. Паличка пориста,на запах як хліб. Також сподобався склад, без барвників, ароматизаторів тощо. Дуже зручна упаковка із застібкою зіп. Давали по 1 паличці в день. Вже даємо 5 пачку. Наш песик Джек їсть їх із задоволенням, навіть просить ще))) ,але не можна більше. ( Хочу сказати,що зуби стали чистіші,та немає запаху з рота. Але зуби сфотографувати не дає))) Ми навіть поцікавилися де вони продаються, знайшли за приємною ціною. Будемо купувати ще. Дуже дякую за таку можливість бути вашим експертом @naprobu.ua та @purinaone_ua за ласощі. #naprobuua #naprobuua_DentaLife #DentaLife #naprobuua_відгуки #Purina_Ukraine
У відгука 2 коментарі
Лилия Дорошенко

Dentalife

Перший раз пощастило брати участь у тестуванні) Так от розповідаю: отримала посилочу ще 13 травня. Нам прийшли ласощі для собак від Purina Dentalife 6 упаковок,у кожному по 5 паличок. Палички пористі, на запах схожі на хліб. Хочу відмітити хороший склад,що немає нічого зайвого, ніяких ароматизаторів, барвників, тощо. Також дуже зручна упаковка,із застібкою зір пакет. У перший день дала спробувати нашому песику Джеку ( стафоширдський тер'єр), з'їв він із задоволенням, потім ще просив), але на день можна лише одну паличку. А от Маші ( звичайна дворова), чомусь не сподобалося,не їла (. Ми вже тестуємо 4 пачку. То зуби чистіші стали,але сфотографувати не дає). Загалом наш тестувальник задоволений. Нам сподобалось,і вирішили знайти їх де вони продаються,та замовити ще. Будемо продовжувати далі їх давати. Також хочу подякувати сайту naprobu.ua за можливість бути єкспертом. Дуже вам вдячна)
У відгука 0 коментарів