Наталія Гуржій
Наталія Гуржій
Досвідчений експерт
Відгуки Наталія Гуржій
Коментарі Наталія Гуржій
Отримано лайків
23 Like
Наталія Гуржій

Списки учасників

Зареєструвалася в проекті. З нетерпінням чекаю на списки обраних експертів. Маю надію, що я туди потраплю, адже маю проблеми із шкірою і даний косметичний засіб буде доречним для тестування в моїй ситуації
У відгука 0 коментарів
Наталія Гуржій

Новинка для мене

Зайшовши на сайт і побачивши новий пост про крем для чутливої шкіри, я відразу ж зрозуміла - мені потрібно обов'язково зареєструватися в цьому проекті.
Чому? Маю суху шкіру на обличчі, руках. Постійно відчуваю дискомфорт(відчуття стягнення, печіння). Постійно користуюся зволожувальними кремами. Намагаюся використовувати різні косметичні засоби, вибирати, що краще підходить, а що ні.
Дуже хотілося б спробувати і цей косметичний засіб. На мою думку, він повинен бути чудовим, адже на сайті На Пробу завжди пропонують на тестування лише якісні товари.
Маю надію, що я потраплю до списків щасливчиків і матиму змогу протестувати даний засіб
У відгука 1 коментар
Наталія Гуржій

ТМ ,,TRONA''

Дуже хочу потрапити в число експертів. Маю алергію на миючі засоби. Постійно в пошуку чогось новенького і такого, що не шкодить моєму здоров'ю. Із задоволенням протестувала б даний продукт і надала б об'єктивний відгук користувача з алергією.
У відгука 0 коментарів
Наталія Гуржій

Гарячий шоколад для гарячих сердець

Кожен ранок у мене розпочинається з чашки ароматної, свіжозвареної кави.
Але тепер у мене є альтернатива - гарячий шоколад від Dr.Oetker.
Виробник пропонує суху суміш розводити молоком. Так як я молоко не п'ю, то розводжу гарячою водою.
Слід відзначити, що суха суміш гарно розчиняється у воді, не залишає грудочок. Напій вийшов насиченого шоколадного кольору, густої консистенції і з дуже духмяним ароматом.
На дегустацію було запропоновано 3 смаки: ром, лісовий горіх та класичний. Мені дуже сподобався смак лісового горіха. Із шоколаду з смаком рому , я для Творопиша зробила помадку для прикрашання. Вийшло дуже гарно і смачно.
Пропонувала своїм подругам посмакувати цим напоєм. Всі однозначно дали найвищу оцінку.
У відгука 6 коментарів
Наталія Гуржій

Творопиш

Сир кисломолочний, як окремий продукт, у нашій сім'ї не їсть ніхто, окрім мене. Але вторинні страви, такі як сирники, запіканка, налисники люблять всі члени родини.
Цікавим став експеримент з приготуванням сирного пирога Творопиш від Dr.Oetker.
Маючи рецепт і сухі інгредієнти, я почала ,,творити''.
За рецептом потрібно було взяти 750 гр. сиру. Я взяла вже готову сиркову массу. Для мене це вигідно, адже там вже є цукор і родзинки. До масси додала 5яєць, 200гр. молока, ванільну есенцію і пакетик сухої суміші. Далі міксером збивала протягом 3хв. Суміш стала ніби повітряна.Вистелила на змазане олією і посипане манкою деко і пекла приблизно 60 хв. Протягом всього часу масса гарно піднялася вгору, зарум'янилася.
Поки пиріг випікався, я вирішувала ,як його прикрасити. І тут на допомогу мені знову прийшов Dr.Oetker, а саме- суміш для приготування гарячого шоколаду. Я вирішила зробити помадку, якою я зверху намажу пиріг.
Для цього я взяла суху суміш, додала близько 150гр. молока і 50гр. вершкового масла. Почала нагрівати. Коли масса стала густішати, виключила вогонь.
Тут вже і мій Творопиш приготувався. Такий красунчик вийшов... А аромат ... Мабуть чути було на всі 9 поверхів будинку.
Намазала я зверху помадкою, прикрасила різнокольоровими перлинками від Dr.Oetker.
Таку смакоту їли із задоволенням всі члени родини.
У відгука 3 коментарі