O.Chala
O.Chala
Знавець
Відгуки O.Chala
Коментарі O.Chala
Отримано лайків
5 Like
innabellinka

Весёлое Тестирование Dr.Oetker

Как я рада что стала участником тестирования продукции Dr.Oetker, с которой мы уже давно были знакомы, и которой полностью доверяем, а вот их декор использовала впервые. Мы с дочерью приготовили много пасочек, пришлось ещё докупать разрыхлитель, ну идей было море, темболее на карантине была такая возможность, почему бы и нет. Всё пасочки получились на ура, были красивые, пышные и безумно вкусные. Готовили и творожную ПП пасочку и мучную, очень понравился декор, тот который в шариках, приятный на вкус, мягкий, а главное очень красивые и практичные цвета. Ещё я безумно влюбилась в Ароматизатор, он придаёт просто невероятный аромат. Так же мне понравилась пудра с ванильным ароматом, на её основе я делала плотную красивую глазурь. Желатин тоже мне пригодился для глазури и для творожно-желейной пасочки. Продукция супер. Вы только посмотрите на счастливые лица моих помощников, от этого тестирования кайфовала вся семья. С Dr.Oetker готовка только в удовольствие.
У відгука 11 коментарів
Moni4ka
Сколько у вас интересного всего! Творожная пп пасочка - это вкусно? Или дрожжевая лучше?
Svetik16
С такими помошниками грех пасха не получится)
Анастасія Гусар
Супер! Я тоже готовила с доченькой) это так сближает 😍 вы молодцы!
1568739723
Христос Воскрес! Дякую за можливість тестування продукції Dr. Oetker! Пекла пироги, булочки і саме головне паски! Дріжжі не підвели жодного разу! Ваніль запашна дала паскам свій, особливий запах! Цукрові чудова була незмінною в приготуванні глазурі! А прикраси дуже приємно здивували, по перше дуже красиві! А по-друге м'які та смачні. Не зламати ними зуби. Від усієї душі рекомендую продукцію Dr.Oetker!
O.Chala
Можна рецепт творожної паски?
Елена Попельнюк
Какие у вас помощники. С ними любое блюдо получится.
innabellinka
Moni4ka, я больше люблю бездрожжевое тесто, оно сочнее
innabellinka
Svetik16, вы правы, и деткам так понравился процесс
lightmurder89
чудові пасочки і помічники)) ми також вишні додаємо у тісто)
innabellinka
O.Chala, только увидела комментарий, если ещё актуально.
innabellinka
O.Chala, 🌿Творожная ПП Пасха ⠀ Для приготовления нам понадобится📝: ✔Творог (я брала в брикетиках) - 360 г. ✔Яйца - 4 шт. ✔Кефир - 200 мл. ✔Растительное масло - 80 мл. ✔Рисовая мука - 200 г. ✔Овсяные хлопья - 100 г. ✔Разрыхлитель - 1 уп. ✔Сода - 1/4 ч.л. ✔Цедра апельсина - 1 шт. ✔Подсластитель - по вкусу. ✔Вяленая вишня - 150 г. ⠀ 🍚К творогу добавляем яйца, растительное масло и кефир, сбиваем миксером. Потом добавляем все сухие ингредиенты и апельсиновую цедру🍊. Всё тщательно смешиваем, я использую миксер. 🍒Вишни заливаем кипятком на 3 минуты, после чего вмешиваем их в тесто. Тесто разливаем по формам, не заполняя 3 сантиметра до края. Ставим в разогретую духовку на 180 градусов примерно на 40 минут⏰. Когда верх приобретёт лёгкий коричневый оттенок, проверяем готовность зубочисткой. 🥧Даём нашим пасочкам остыть и декорируем их на своё усмотрение. ⠀ Пасочка очень вкусная и главное простая в приготовлении❤.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Ольга С

Маковий рулет з дріжджами та ванільним цукром Dr.Oetker

Розпочала тестування з приготування пухкого і дуже смачного рулету з маком. Вийшов бомбезно смачним, рецептом ділюся.
МАКОВИЙ РУЛЕТ (на 2 штуки довжиною 35см)
- 600 г борошна⠀
- 100 г цукру
- 15 г ванільного цукру Dr.Oetker
- 80 г вершкового масла (м’якого)
- 200 мл молока( теплого)
- 6 г пресованих дріжджів Dr.Oetker
- 2 Яйце
- щіпка солі
Начинка :
- 150г маку
- 70 мл молока
-50-70г цукру або меду
- 10г кукурудзяного крохмалю Dr.Oetker

Спосіб приготування тіста:
Готуємо опару - молоко змішати з дріжджями і додати столову ложку цукру з загальної маси і дві столові ложки борошна також із загальної маси. Все ретельно змішати і залишити при кімнатній температурі на 15-20 хв, поки гарно не спіниться.
⠀ Тим часом змішати яйця з цукром та ванільним цукром, ретельно збити вилкою. Потім вилити збиті яйця в борошно, додати настояну опару і щіпку солі.
⠀ Ретельно вимішуємо тісто і потім потрохи вмішуємо м’яке масло. Готове тісто перекладаємо в миску і накриваємо рушником чи харчовою плівкою.
⠀ Залишаємо тісто підніматись на 1-2 години в теплі, без протягів.
Готуємо начинку: мак ошпарюємо і нехай набухає 30хв. тоді зливаємо рідину і подрібнюємо мак (блендер, макітра чи м’ясорубка). Максимально розтертий мак перекладаємо в ємність для варіння, додаємо молоко і мед (чи цукор) і перемішуючи варимо хвилин 10, наприкінці додаємо кукурудзяний крохмаль, ретельно перемішуємо і ставимо охолонути та загустіти.
⠀ Коли тісто підійшло (збільшилося вдвічі) розділяємо його на 2 рівні частини, розкатуємо кожну в прямокутний, у мене по формі довжина 35-40см і ширина 25-30см, товщина десь в мізинець. Ложкою розприділяю начинку і скручую в рулет, всі краї защипую, щоб начинка не витікала.
Викладаю на протвень, на пергамент, і знову накриваю рушником і заливаю підрости ще десь 1 годину.
Тоді змащую верх жовток+ ложка молока і відправляю в розігріту до 180 духовку на 45хв.
Коли рулет повністю охолоне його можна тоненько нарізати і смакувати!
У відгука 6 коментарів
misstress452
Дякую за такий детальний рецепт, я ні коли такі не пекла, бо бабуся казала в начінку треба варення додавати, а мені це не подобалося, через це ні коли не готовила, але дуже таке люблю, після свят буду готувати
Svetik13765
Я тоже люблю такой рулет. Но я лентяйка и покупаю готовую начинку маковую ;-)
Veisovapetlevannaya
Смакота)) рецепт сохранила,обязательно попробую
Garki
Спасибо за рецепт. Разрез - это нечто👌
nadja_melnik
Дякую за рецепт)треба спробувати
O.Chala
Клас! В мене на жаль завжди мак розсипчатий виходить. Не знаю чому( А в вас дійсно гарний завиванець)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
nataliiamokich

Отримали тестувальний набір продукції Dr.Oetker

Задоволена що цього року буду тестувати цю продукцію. Приємно здивувало наповнення набору, адже є не тільки сама продукція Dr.Oetker а ще силіконова лопатка та пензлик і вісник для збивання.Набір досить великий, є все для того, щоб приготувати паску до Великодня) Залишимо обов’язково чесний відгук та свої враження згодом)))
У відгука 7 коментарів
Skandinavo4ka
Интересно,такие крупные бусины можно вообще раскусить?🤔
O.Chala
Skandinavo4ka, залежно від виробника))) цієї фірми ще не пробувала. Проте посилка від Lux Love( такого плану ) це мрія стоматолога) Спробую цю і напишу) .
Вікторія-профі
І я довольна як слон за подарункові девайси) вони не сильно великі, мені таких не вистачало на кухні!)
Nata_gub
Skandinavo4ka, розгризаються на ура)
Skandinavo4ka
Nata_gub, здорово,тогда будем пробовать
nataliiamokich
Skandinavo4ka, розкушуються дуже легко, і на смак теж приємні)
nataliiamokich
Вікторія-профі, мені теж вони довподоби, особливо вінчик, саме такого компактного не вистачало на кухні)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися