Галинка Росяк
Галинка Росяк
Новачок
Відгуки Галинка Росяк
Коментарі Галинка Росяк
Отримано лайків
1 Like
Ksyshka22

Альфлорекс

Добрый день. Итак, закончила я тестировать препарат Альфлорекс. Как по мне это один из самых полезных проектов для людей, имеющих проблемы пищеварения и питания в целом и которым так трудно подобрать правильное и полноценное питание без вреда для организма.
Мое вздутие, расстройство в желудке с запором, тяжесть и просто процесы брожения в кишечнике- сошли на нет. Это действительно для меня маленькая победа и радость-неужели это тот выход я так давно искала для себя. Надеюсь что после приема препарата все проблемы не вернуться. Спасибо сайту naprobu.ua, чувствовать себя прекрасно.
У відгука 4 коментарів
Галинка Росяк
Підходить кінець тестування Альфлорексу. Хочу відзначити одне, що робота КШТ почала налагоджуватись, впершу чергу пройшло вздуття і важкість, надіюсь, що після закінчення прийому всімці неприємні відчуття не повернуться. По друге частаово почало сходити висипаня на обличчі і нові не появляються. Хоча на початку тестування стан інколи погіршувався, болів живіт, постійне бурчання, яке з часом почало проходити, в мене навіть було бажання на все плюнути і не приймати таблетки, але добре, що я цього не зробила) Дякую виробнику і сайту Naprobu.ua за можливість протестувати Альфлорекс і бути шалено задоволеною від результату.
Модератор Ольга
1588080896, просимо залишати свої відгуки не коментарем, а окремим повідомленням, щоб они не загубилися. А ще, величезне прохання змінити цифровий нікнейм на більш зручний.
Bulavo4ka
Желаю вам удачи в этом,что бы после курса проблемы ушли и не возвращались, понимаю вашу проблему прекрасно
Анастасія Винокурова
Почитала всі відгуки, тепер куплю та теж спробую, бо вже забула що таке нормальний сон. А формат спрею мені дуже подобається бо пігулки не люблю.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися