Чізкейк з полуничним желе
Беремо: ✔яйка - 3 шт. ✔цукор - 6 ст.л ✔борошно - 6 ст.л ✔розпушувач - 1 ч.л. ✔сир домашній - 200 гр ✔сметана - 400 мл ✔цукор - 100 гр ✔желатин - 20 гр ✔полуниця ✔полуничне желе (за бажанням) Готуємо бісквітну основу: яйка міксером бжик-бжик + цукор по ложці сип-сип і бжик-бжик до побіління маси. Борошно з розпушувачем акуратно ложкою колоть-колоть - вводимо в тісто і перемішуємо. На дно форми кидь пергамент, ляп-ляп тісто і в духовку при 180 градусах на 15-20 хв до готовності Тепер робимо сирну частину: блендером сир + сметану + цукор бжик-бжик. Желатин розчиняємо як зазначено на упаковці. Ляп його у творожну мачу і колоть-колоть. Охолоджений бісквіт можна пропітати полуничним сиропом, а можна лишити так. У форму на нього сип-сип творог і кидь її в холодильник. Якщо бажаєте зверху на чізкейк залити желе, то окремо готуємо желе за рецептом на упаковці. На охолоджений чізкейк накладаємо полуницю (наливаємо желе), в холодильник і готово