"Переможне кохання"- проєкт, що об'єднав неабиякі інгредієнти: аромати Attraction Awaken від Avon та захоплюючі історії справжнього кохання.

"Переможне кохання"- проєкт, що об'єднав неабиякі інгредієнти: аромати Attraction Awaken від Avon та захоплюючі історії справжнього кохання.

Дякуємо усім учасницям проєкту "Переможне кохання". З вашою безмежною теплотою та відкритим серцем ви поділилися своїми історіями кохання з нами.  Тепер ми з радістю пропонуємо ознайомитися з трьома із цих вражаючих історій.

"Переможне кохання"- проєкт, що об'єднав неабиякі інгредієнти: аромати Attraction Awaken від Avon та захоплюючі історії справжнього кохання.

40 дівчат, які поділилися своїми унікальними історіями та відкрили вікно у світ своїх особливих стосунків. Тут кожна історія - це не лише розповідь, але й частинка великого пазла, який допомагає нам розуміти, як кохання може перемагати навіть найскладніші випробування життя.

Аромати Attraction Awaken від Avon, вибрані як символ цього проєкту, нададуть кожній історії додатковий вимір, підкреслюючи силу та ніжність.

Три обрані пари отримали аромат кохання і взяли участь у професійній фотозйомці, щоб зафіксувати чарівні миті ніжності і кохання.

"Переможне кохання" - це свято тепла, надії та віри в те, що кохання завжди виходить переможцем. Дякуємо вам за вашу щирість та готовність ділитися своїми емоціями та історіями.

Шалай Наталія

Коли я замислююсь над цими 10 роками нашого кохання, в мені оживає весь спектр емоцій, від перших теплих моментів дружби до дорослого відповідального життя разом. Ці роки були наповнені неймовірними враженнями, випробуваннями та спільними досягненнями.
Ми познайомились на роботі, і з того часу кожен день став частиною нашої спільної подорожі. Багато було важливих моментів, що допомагали нам рости разом - від дружби до народження нашої прекрасної доньки. Останні три роки були непростими, але Любов завжди виявлялася сильніше, і ми підтримували один одного в найскладніші миті.

Навіть у звичайних справах ми намагаємося зберегти той особливий час для двох, де можемо насолоджуватися одне одним і зберігати той магічний вогник кохання. Спільні хобі та традиції надають нашим дням більше кольорів і вражень. Щоб не відбувалось, головне – це наша сім’я! Ті, з ким так тепло, так весело, так затишно і так спокійно в наш буремний час!

Подолати труднощі, які з'явилися на нашому шляху, допомогли відкриті розмови та взаємна підтримка. Це вчило нас тому, що кохання - це не тільки емоції, але і робота над собою і взаємне розуміння. А запрошення на побачення, романтичні вечори, подарунки просто так - це чарівні елементи, що захоплюють та підтримують відносини свіжими.

Наша історія кохання - це не лише 10 років! Тому що 10 років – це лише початок. Дні народження нашої сім'ї святкуються не лише числовим ювілеєм, але і пошаною та надією на щасливіше майбутнє. З кожним прожитим разом днем я відчуваю, як росте і зміцнюється наше кохання 🤍🤍🤍 Так що, оглядаючись назад на ці 10 років, я відчуваю неймовірну подяку за кожен момент, кожен сміх і кожен ніжний погляд. І знаю, що найкраще ще попереду!

Батюк Анна

У нашому коханні з чоловіком є щось магічне, щось, що не відокремити від загадкових сил долі. У 2011 році моє життя розцвіло квітучими кольорами, які я, в той момент, точно не могла передбачити. Цього дня я зустріла його, того, кого тепер можу назвати своїм чоловіком. Це було кохання з першого погляду, невловимий момент, який перевернув моє життя. Ні він, ні я не планували відносини, але доля вирішила інакше.

Почавши наші стосунків, ми виявили, що наші долі перепліталися ще з дитинства. З’ясувалось, що ми ходили до однієї школи та навіть навчалися в одній паралелі в початковій школі. Але як це було можливо, щоб наші шляхи не перетиналися? Мій чоловік перейшов в іншу школу у 3-му класі, а я продовжила навчання. Щоб наша історія була ще більш незвичайною, моя сім'я вирішила переїхати, і мені довелося змінити школу. В цей час мій майбутній чоловік, знову став учнем моєї колишньої школи, ще й в моєму класі та закінчив там своє навчання. Долею судилося, що наше дитинство пройшло поруч, але ми ніколи не знали один одного. Такі випадки вражають своєю непередбачуваністю, і я розумію, що доля завжди мала свої плани щодо нашого об'єднання.

Ми з чоловіком одружилися всього за рік після того, як зустрілися. На початку було важко уявити, як ми, здавалося б малознайомі люди, можемо зробити такий важливий крок. Але, наче дві загадкові душі, ми вже відчували в собі якусь вічну зв'язаність, яка тягнулася через все наше життя.

І ось, як істинна ілюстрація того, що кохання завжди перемагає найскладніші випробування життя. Наша історія, яка почалася в дитинстві, переросла в щось велике і неймовірне. Коли на нашому шляху виникали труднощі, ми завжди згадували про цю неймовірну випадковість: як ми, дві душі, майже ціле життя були поруч, але відкрили один одного лише тоді, коли кохання вирішило нас з'єднати.

Ця історія, що переплела нитки часу і долі, є свідченням того, що справжнє кохання — невичерпне джерело сили й віри в майбутнє. І хоча наш шлях був несподіваним, кожен його момент став частиною нашого великого переможного кохання.

Богач Аліна

Наша історія почалась в чарівному куточку світу, на чужій землі, де ми двоє працювали. Лише 9 днів разом, і наші долі вже вклалися на новий, несподіваний шлях. Нове незнайоме місто стало свідком наших перших, таких невимушених, прогулянок після роботи. Ті декілька моментів стали для нас, наче романтичні сторінки казки, написаної самою долею. Але життя розкидало нас в різні кінці світу - він переїхав у інше місто іншої країни, а я повернулась до Києва.

Протягом місяців наше спілкування тривало в інтернеті, але відстань не могла вбити тепло наших почуттів. Віртуальні розмови стали нашим звичним світом, що об'єднав нас, хоча відстань розділяла.

Коли він повернувся на Батьківщину, це стало для мене щастям. Разом з ним і моєю подругою ми вирушили до Одеси на море, щоб насолодитися атмосферою міста і теплом. Через три дні, під чистим зірковим небом він, мій коханий, поставив мені найважливіше питання у моєму житті - питання, яке об'єднало нас назавжди.

Той момент був сповнений романтики та тепла. Хвилі ласкаво обнімали берег, музика моря створювала симфонію нашого кохання, а зірки, які мерехтіли на небі, свідчили про те, що це було приречено. Я не могла повірити, що це насправді, думала що він жартує, але той магічний момент змінив наше життя.

Вже чотири роки, як ми одружені, і кожен жовтень в нашу річницю, ми святкуємо наше кохання. Кохання, яке перемогло відстань.

Коментарів
Надзвичайно зворушлива фотосессія, гарні історії кохання.
Надзвичайні історії. "Конання творить дива"
Дуже цікаво, читати історії знайомства. Дякую, дівчаткам за прекрасні розповіді♥️❤️♥️
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися