YuliaKozar
YuliaKozar
Expert
Reviews YuliaKozar
Comments YuliaKozar
Likes received
18 Like
21:58 26.05.2024
YuliaKozar

Суміш Nan SupremePro3-завершення тестування

Ось і підійшло до кінця наше тестування дитячої суміші Nan SupremePro 3 ,підбивши підсумки хочу сказати,що тестування пройшло чудово,в нас залишилося тільки позитивне враження від суміші,тому будемо купувати суміш та радити своїм знайомим.
Review has 1 comment
11:57 25.05.2024
YuliaKozar

Суха суміш "NAN® SupremePro 3": доповнення до здорового раціону малюка.

Тестуємо суміш з 13.05,розпочавши тестування хвилювалася щоб у дитини не було проблем з животиком, адже ми перейшли з іншої суміші на суміш "NAN® SupremePro 3,але склад дуже сподобався,для мене важливо що немає пальмової олії та є подвійний пробіотик,суміш добре розчинилася у воді, не було комочків, дитина випила порцію молочка почувала себе добре,проблем з животиком не виникло,що саме важливо спимо всю ніч.
Review has 0 comments
21:27 21.01.2024
YuliaKozar

Враження від суміші Milupa 3

Дякуємо за дегустацію суміші Milupa 3,донечкі вона підійшла ідеально, вона нічим не гірше за суміші які коштують дорожче, вона добре розчиняється у воді,має гарний склад та якість.
Рекомендуємо
Review has 0 comments
00:36 15.01.2024
YuliaKozar

Milupa 3

Продукція Milupa - це вибір батьків, які дбають про розвиток свого малюка. Моя донька полюбляє печиво цієї торгової марки.
Дуже приємно, що ми потрапили до списку учасників тестування Milupa 3,подобається що вона легко розчиняється у воді і не залишає осаду. Забезпечує всі необхідні поживні речовини для здорового росту та розвитку дитини.
Review has 0 comments
22:52 30.05.2023
YuliaKozar

Nan 3 optipro для малюків 12-18 місяців

Ми отримали Nan3 на пробу та залишилися дуже задоволені. До цього донька була на грудному вигодовуванні і рада, що перша суміш така вдала! Висипань і почервоніння після суміші немає. Сама суміш швидко розчиняється, без грудочок і дитина її швидко п' є. Дякуємо Nestle, що не додаєте пальмову олію,нас не турбує животик, донька добре спить, важливою складовою є те що суміш виготовляється в Європі.
Будемо радити цю суміш своїм знайомим.
Review has 6 comments