Snegamondo
Snegamondo
Эксперт
Отзывы Snegamondo
Комментарии Snegamondo
Получено лайков
8 Like
Snegamondo

Детальні враження

Загальні враження щодо самого сервісу я описала раніше, і вони дуже позитивні. На даний момент за 60 хвилин по Києву я не знаю жодної доставки мясних продуктів, тож наразі конкурентів у Cooker не бачу. Асортимент поки не дуже великий, проте його достатньо, щоб зробити смачну вечерю)
Хотілося б по кілька речень сказати по кожному продукту, який надали не тестування.

*Сирокопчена з м'яса птиці Фінська-смачна ковбаса вищого сорту, з доволі непоганим складом для цього типу продукції. Смак приємний, не відчуваються ароматизатори чи яскраво виражений смак спецій, хоча у даному продукті вони присутні. В міру жирна, словом, сбалансований якісний продукт. Підкупає також досить натуральний колір ковбаски, не яскравий.

*Сирокопчена з м'яса птиці Італійська-з трьох нарізок ця сподобалась мені найменше. Це вже ковбаса першого сорту, можливо, як раз тому вона програє Фнській та Венеції. Одразу звернула увагу на яскравий червоний колір. На смак ковбаса досить непогана, проте післясмак мені не дуже сподобався, кислуватий та занадто виражений як для мене.

*Сиров’ялена салямі Венеція-це мій фаворит серед трьох нарізок. Ковбаска вищого сорту, в міру пікантна, в міру жирна, з цікавим ненав`язливим смаком, смакуватиме навіть до вина. Буду брати і після тестування.

*Ковбаса напівкопчена "Президентська"вищого сорту. Це рублена ковбаса, яка на 85% відсотків складається з мяса. Присутня як свинина, так і яловичина і птиця. Ковбаса не жирна. Даний продукт має гарну текстуру, проте післясмак мені не дуже сподобався, є якась штучна нотка.

*Ковбаса варено-копчена "Сервелат" вищого сорту. У реальному житті такий вид ковбас я майже не купую, проте ця мені сподобалась. Підкупає гарний склад-це 100 відсотків м`яса, відсутність консервантів та мінімум домішків. На смак дійсно натуральна, спецій та солі мінімум, колір природній. Продукт можу рекомендувати.

*Балик "Дарницький"-дуже гарний продукт. Мінімум додатків, в міру солі та перцю, не вологий й не сухий. Купуватиму й надалі.

*Сосиски «Молочні» мій фаворит. Я завжди знімаю оболонку, навіть якщо вона їстівна, проте це не завжди легка справа. Тут мені це вдалося легко зробити, не знявши при цьому більшу половину самої сосиски) Ну і сам смак класний. Можливо, хотілося б щоб вони були трішки соковитіші, та для молочних сосисок, це нажаль майже нездійсненне бажання) Можна давати діткам.

Також для хочу опублікувати фото складу кожного продукту, оскільки особисто для мене це ключовий фактор, за яким я купую чи не купую м`ясні вироби.
У отзыва 4 комментариев
Liliya Shmargun
Мы тоже не покупаем сервелат,откладывали его на потом,а оказалось,зря.очень достойная колбаса.теперь точно знаю,что надо обращать внимание на Салтовский мясокомбинат
Snegamondo
Liliya Shmargun, да, прям вкусная. И действительно, Салтовские комбинат на уровне, можно спокойно брать и рекомендовать знакомым. Для меня открытие.
Гор
Liliya Shmargun, так, и открываешь для себя новых производителей - Салтовский мясокомбинат, хорошая продукция.
Гор
Snegamondo, обычно покупаем те торговые марки, которые активно рекламируются и дегустируются в маркетах, а тут Салтовский мясокомбинат - молодцы, тожк довольны качеством.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
BorysenkoDarya

Тушь, пудра и крем!

Ранее уже оставляла отзыв об тональной основе, повторюсь она просто бомбовая ? Тушь тоже отличная, до этого много лет подряд пользовалась такой же в чёрной упаковке - Eveline Cosmetics Big Volume Lash Mascara, не могла перейти на что-то другое, затем все же решила попробовать "вивьен сабо - кабаре", но она у меня осыпается. И тут у меня появилась эта желтенькая, попробовала я ее и у меня случился восторг ???, она отлично прокрашивает реснички, не склеивает их, в течении дня не отпечатывается на веке, не осыпается, вообщем это то, что нужно. Пудра с запахом банана - это тоже хорошее средство, но к сожалению проблему жирной кожи никто не отменял, у меня она держится 3-4 часа, затем ее нужно поправлять. Девочкам у кого не жирнится Т-зона она очень подойдёт. Кремушек для рук - это средство, которое есть всегда и всех и из такого изобилия что-то сложно выбрать. Этот крем покорил меня запахом, все остальные функции у него стандартные, увлажнение на 8 из 10. Пользуясь случаем, хочу выразить огромную благодарность сайту за возможность стать участником такого проекта и высказать своё мнение!❤❤❤ Порталу продвижения и реализации новых проектов ? P.S. фото загружаются перевёрнутые почему-то
У отзыва 8 комментариев
Nataliaautunno
клас,треба буде спробувати)
Landar
Туш супер!
IrinaBf
Отлично смотрится на ресничках!
Julia_gold
после таких фото хочется себе купить такую крутую тушь .
viruzzzka88
Полностью согласна с Вами по всем пунктам! И в отношении туши Кабаре от Вивьен Сабо тоже, не разделяю многочисленных восторгов по поводу нее.
NataSa
Влюбилась в тушь!
Milisa1248
Идеальная туш!
Snegamondo
Классный эффект у туши!
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
MartaHolysh

Тепер одна з улюблених масок для обличчя ???

Чесно, обожнюю радувати себе час від часу масочками, особливо тканинними, бо вони особливо зволожують, насичують і живлять шкіру обличчя ??? А в холодну пору це ще потрібніше ? Новинка від Eveline бульбашкова маска це щось нереальне!) Перед нанесенням її потрібно в упаковці потерти між долонями а після цього нанести на обличчя на витримати 15-20 хв ??? За цей час починають надуватися бульбашки ??? Але звісно, найцікавіше - результат ☺️? Після масочки шкіра м’яка, насичена, зволожена, з рівним тоном обличчя ? Чи виправдала очікування? ☺️ Звичайно!) Ця bubble mask від Eveline мені надзвичайно сподобалася і особливо потішила результатом ???
У отзыва 8 комментариев
Шведенко Ирина
Крутоооо, а мне вот не подошла. У меня сьежала постоянно , приходилось поправлять, что б не попало в глаза. А после нее была сухость немного на лице
Milisa1248
Не могу сказать того же...
Наталія Буковська
Так, в дорогу таку маску точно не візьмеш) Я можу хіба що патчі використовувати.
marina_zinko
Маска тепер теж мій фаворит)
Landar
Мені маска не пійшла нажаль(
Snegamondo
Отзывы про маску противоречивые, но теперь еще интереснее попробовать.
Алена Буцкая
Бубль-бум. Всем любителям масок тоже рекомендую попробовать. б
Moni4ka
Snegamondo, согласна, прямо интересно: "А как же моя кожа прореагирует?"
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Блинушка

Завершающий отзыв о продуктах тестирования Eveline Cosmetics

Приняла участие в тестировании косметики бренда @evelinecosmetics_ukraine от @naprobu.ua В посылке было 5 продуктов. Опишу свои ощущения. Так сказать мой рейтинг после месяца тестирования. 1 место -тональный капельный крем. Тот самый инстаграмный. Мой фаворит. Цена около 200 гривен 2 место -тушь, отличная, объёмная, цена около 100 гривен. 3 место-крем для рук. Классное соотношение цены и качества за 45 гривен. Все, что нужно осенью. Пахнет кокосовым. Еще и яркая упаковка 4 место - банановая пудра, пахнет бананом, но по мне слишком светлая, тональный без нее гораздо лучше выглядит, цена около 100 гривен 5 место - пузырьковая маска, не очень поняла этот продукт, однако пузырьков было много)))) единственный продукт, который я не готова купить сама повторно. Цена около 45 гривен Лайфхак: очень понравилось закреплять макияж спреем-фиксатором для макияжа Eveline Cosmetics Make-Up Fixing Mist HD Long Lasting Formula 12H https://makeup.com.ua/product/490817/ #naprobu_вiдгуки #naprobu_Eveline #naprobyua #косметика_Eveline
У отзыва 5 комментариев
Landar
Треба спробувати спрей)
Наталия Пинчук
Зацікавив спрей
Snegamondo
Спасибо за информацию про спрей, обращу внимание)
TanyaA
Отличный отзыв!
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Snegamondo

Тестування триває

Що ж, зараз можу сказати, що дію препарату Лактазік я почала помітно відчувати. Щодо кольок-в нас їх вже немає, оскільки малюк їх переріс, проте є симптоми лактазної недостатності, а саме їх Лактазік і усуває. За цей період наш синочок прибавив у вазі більше, ніж зазвичай, отже засвоєння молочка покращилося. Його практично не турбує здуття животика, зникли закрепи, а також значно покращився аналіз. PH випорожнень практично вирівнявся, а також стало значно менше слизу-я вважаю це реальний доказ того, що препарат допомагає із даною проблемою. Приймали ми його перед денними годуваннями у вказаній на упакуванні кількості, як і порадив наш педіатр. Отож дія та результативність препарату-однозначно плюс. Щодо мінусів-великий розхід, відповідно доволі висока ціна та не совсім зручне пакування-я надаю перевагу пляшечкам з піпеткою. Оскільки я даю краплі малюку без змішування з молоком, дозатор у Лактазіка ускладнює цей спосіб. А от стосовно вартості-спокій улюблених малюків безцінний, тому тим, хто має проблеми схожі із нашими, даний критерій не настільки важливий. Проте, враховуючи, що препарат потрібно приймати постійно, все ж відзначаю, що це недешево. Дякую порталу На пробу за можливість переконатись у ефективності даного засобу, й раджу батькам, в діток яких є проблеми із засвоєнням лактози. Зввісно, явище це тимчасове, а Лактазік допоможе малюку без зайвих страждань пережити цей період.
У отзыва 6 комментариев
Moderator Alena
Snegamondo, на мою думку, це стандартна ціна на подібні засоби. Особливо, коли якість на високому рівні. Дуже раді, що Лактазік Сперко Вам допоміг! Побажання що до піпетки ми обов‘язково передамо виробнику.
Snegamondo
Я згодна, ціна дійсно абсолютно в межах аналогів. Це стосується загалом вартості курсу ферменту лактази, враховуючи, що як правило це кілька місяців. Дякую, син себе почуває дуже добре)
Landar
Спробуйте давати ліки шприцом-я так робила завжди)
Мама Іра
Ми користуємося піпеткою від аналога, всерівно дозування однакове?
Moni4ka
Яке тепле фото Ви додали до відгуку!
Lana232
Цена для такого препарата очень даже адекватная. Я бы даже сказала, что препарат недорогой. Учитывая его эффективность в нашем случае, Лактазик просто находка, нам помог.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться