krapka
krapka
Новичок
Отзывы krapka
Комментарии krapka
Получено лайков
14 Like
krapka

Eveline Cosmetics Bubble Mask

Eveline Cosmetics Bubble Mask. Я користуюся не часто масками такого типу. Тому,цікавість була велика. * Упаковка дуже легко відкривається,бо зазвичай клей перешкоджає,але не з цією упаковкою. І тут я побачила зелене чудо. Цей колір такий привабливий. * Тканинна маска дуже приємна на дотик. Почала її розгортати,мала мокру текстуру та злегка пінилася. * Розмір маски думала буде завеликий,але вона ідеально лягла мені на обличчя. * Поставила таймер і почала спостепігати за ефектом. Приємна прохолода і відчуття,що бульбашки збільшуються,почала пінитися та наберати об'ємності. Колір ставав світлішим,а обличчя ніби збільшувалося візуально. * Печіння та почервоніння не було,хоча маю схильність до алергії. Здивувало,що має приємний запах,а то інколи маски з дуже специфічні на нюх. * Дочекавши закінчення процедури я зняла легко маску одним рухом,але трошки залишики .ульбашок залишилися на обличчі. В інструкції це прописано і що потрібно змити водою. Так і зробила. *Обличчя набуло приємного рівного тону та шкіра залишилася свіжою,чистою та гладенькою. *Неодмінно прикуплю собі такі масочки.
У отзыва 5 комментариев
krapka

Туш для вій з ефектом збільшення об’єму BIG VOLUME REAL SHOCK.

Туш для вій з ефектом збільшення об’єму BIG VOLUME REAL SHOCK. Перші враження від кісточки,силіконова з хорошою щіточкою. Чорний насичений колір. Зручна для використання,добре прочесує вії. Та добре їх розділяє. В мене не густі та не довгі вії. Після нанесення помітила зразу різницю,як стали більше виразніші та насичені вії,що зразу підкреслили колір моїх очей. Щодо об'єму,як зазначалося на упаковці,я не помітила. Важливий момент,очі не печуть від неї та не відчувається тяжості протягом дня. В середньому до 9 годин протягом дня використовувала. Мені сподобалася ця туш,має натуральний ефект та досить не помітна,яка тільки підкреслює риси обличчя. А саме виразність очей. Я рекомендую її іншим спробувати.
У отзыва 7 комментариев
krapka

Зволожувальний крем для рук SWEET COCONUT

Скажу,що здивована від консистенції цього крему. Це дійсно густий з приємним запахом. Великої кількості не потрібно,бо добре розтирається по руках. Моя шкіра швидко впитала в себе і отримала добре зволоження та гладкість рук. Зручний тюбик для використання,об'єм якого можна в любу сумочку покласти і використовувати при нагоді. Руки на довго мають приємний запах. Відчуття свіжості та зволоження.
У отзыва 9 комментариев