Nenchik
Nenchik
Новачок
Відгуки Nenchik
Коментарі Nenchik
Отримано лайків
5 Like
Nenchik

Тест трусиків-успішний!

Де ми тільки не тестували Pampers pants. Дача, пісочниця, 14 ?годин сну, катання з гірки. Підгузки витримали все! Після 14 годинного сну сухі сіднички, та постільна білизна. І виспана дитина☝️. Після пісочниці і катання з гірки підгузок залишився в доброму стані. Пісок був кругом, на волоссі в вухах, в роті і в носику, а от завдяки так щільненько облягаючому еластичному пояску в середину трусиків не потрапив.
Дійсно дихаючі підгузки. За весь час тестування жодних попрілостей, ще й пелюшковий дерматит пройшов після переходу на Pampers pants.
Сіднички залишилися сухими та задоволеними тестуванням.
У відгука 5 коментарів
Nenchik

Дуже подобаються трусики Памперс

Наше перше тестування офіційно розпочалося з одержання набіру для тестування! Як же гарненько і акуратно все спакували ??.
Далі наш маленький експерт почав огляд і звісно саме тестування.
Задоволення у нас зашкалює. Немає червоних натертих ліній на згині ніжки, реально, нема протікань, зовсім! Дуже гарне прилягання навколо ніжок, та по спинці. Дуже гарне поглинання. Наші сіднички навіть після 12 годинного сну залишалися сухісінькими?.
Єдина "загвоздка", папи не читають інструкцію на упаковці товару. І використані підгузки знімають як трусики, через ноги ???. От для "уважних" татусів дуже потрібно придумати чарівну позначку, щось типу "розірвати тут".
У відгука 2 коментарі