AlinaG
AlinaG
Знавець
Відгуки AlinaG
Коментарі AlinaG
Отримано лайків
7 Like
AlinaG

Почни весну разом з Avon

Дуже цікаве тестування, разом з найріднішою! Я тестувала червону матову помаду і може сказати - вона неперевершена! Колір насичений і стійкий, гарно зволожує губи. Моя мама протестувала "Today tomorrow always", і їй дуже сподобався квітковий шлейфовий аромат, спочатку може здатися що він занадто різкий, але за хвилину він розкривається в неймовірно приємний запах жасмину. Порадувало що і помада аромат тримається дуже стійко.
У відгука 0 коментарів
AlinaG

Суміш Nestogen 3

Донечці 1рік і 4 місяці щодо їжі вона у нас дуже вибаглива, тому я дуже зраділа що суміш Nestogen 3 їй дуже сподобалась, з поміж тих які нам вже довелося скуштувати (з популярних брендів) ця виявилася найкраща, донечка їсть із задоволенням, а іноді навіть просить добавки.
Найбільше сподобався смак , вона не гірчить, не має посторонніх присмаків та запахів дуже ніжна та легка на смак.
Склад теж не мало важливий, обираючи суміш потрібно бути дуже уважним, дуже порадував склад суміші Nestogen 3 адже вони не використовують пальмову олію.
Хочу відмітити що за час тестування Nestogen 3 у донечки налагодився процес травлення, став менше турбувати животик в ночі і випорожнення стали частіші, думаю це заслуга пробіотика та лактобактерій які є в складі суміші.
Дуже рада що нас обрали на тестування Nestogen 3, тому що нарешті ми знайшли нашу ідеальну суміш, і знайомим обов'язково буду рекомендувати.
У відгука 0 коментарів
AlinaG

Бекутан мультиімуно

Дуже раді тестувати Бекутан, відкрили для себе нові вітаміни, які діти будуть пити з задоволенням.
Наше тестування вже підходить до кінця, донечці 9 років п'є 2 пакетики на день, тому 1 упаковки вистачило на 1 тиждень.

З плюсів:
Сподобалась форма випуску - дитині дуже цікавий сам процес приготування, на смак дуже приємний напій з апельсиновим смаком, раніше приймали вітаміни в таблетках, з моїх спостережень, дітям випити стаканчик смачного напою легше аніж розжовувати кислу вітаміну в таблетці.
Наявність пробіотики в складі - це ще один великий плюс.
Помітила що через декілька днів прийому Бекутан, дитина стала легше прокидатися вранці і збільшився запас енергії до вечора ( це дуже важливо, так як ведемо досить активний спосіб життя).
Яскрава коробка та написи великими літерами- це ще один плюс. Побічних реакцій не було.

Із мінусів - це дуже коротка і не дуже зрозуміла інструкція.
Не вказана кількість рідини в якій розчиняти, також зазвичай в інструкціях вказують рекомендації щодо терміну вживання в профілактичних цілях, а так виходить обов'язково потрібна консультація лікаря.
Загалом дитина залишилася задоволена від тестування вітамінів Бекутан, а це найголовніший!
У відгука 0 коментарів