YuliaKozar
YuliaKozar
Експерт
Відгуки YuliaKozar
Коментарі YuliaKozar
Отримано лайків
18 Like
YuliaKozar

Враження від суміші Milupa 3

Дякуємо за дегустацію суміші Milupa 3,донечкі вона підійшла ідеально, вона нічим не гірше за суміші які коштують дорожче, вона добре розчиняється у воді,має гарний склад та якість.
Рекомендуємо
У відгука 0 коментарів
YuliaKozar

Milupa 3

Продукція Milupa - це вибір батьків, які дбають про розвиток свого малюка. Моя донька полюбляє печиво цієї торгової марки.
Дуже приємно, що ми потрапили до списку учасників тестування Milupa 3,подобається що вона легко розчиняється у воді і не залишає осаду. Забезпечує всі необхідні поживні речовини для здорового росту та розвитку дитини.
У відгука 0 коментарів
YuliaKozar

Nan 3 optipro для малюків 12-18 місяців

Ми отримали Nan3 на пробу та залишилися дуже задоволені. До цього донька була на грудному вигодовуванні і рада, що перша суміш така вдала! Висипань і почервоніння після суміші немає. Сама суміш швидко розчиняється, без грудочок і дитина її швидко п' є. Дякуємо Nestle, що не додаєте пальмову олію,нас не турбує животик, донька добре спить, важливою складовою є те що суміш виготовляється в Європі.
Будемо радити цю суміш своїм знайомим.
У відгука 6 коментарів
YuliaKozar

Сімбіозіс бебікол завершення тестування

Ось і використаємо Сімбіозіс бебікол ми майже місяць, хочу сказати що це дуже чудовий засіб для дітей які страждають на коліки. Нам він підійшов на всі 100%. В нас покращився сон,результат майже одразу,дуже зручна піпетка та зручно те,що потрібно лише 5 капель препарату, подобається також нейтральний смак та аромат. Будемо користуватися і надалі. Всім рекомендую.Дякуємо велике Naprobu.ua за можливість протестувати даний препарат.
У відгука 1 коментар
YuliaKozar

Сімбіозіс бебікол -це скарб.

Отримали посилочку з СІМБІОЗІС Бебікол ще 26 квітня 2023,та вже 27 квітня 2023 розпочали тестування.
Моїй донькі якраз четвертий місяць
і нас дуже турбують коліки та газіки, то ж радію я та моя дитина,що нам випала можливість протестувати бо для нас це спасіння,вночі ми погано спимо нас постійно турбує животик, вже спробували багато інших відомих засобів. Користуємось СІМБІОЗІС Бебіколом вже більше 14 днів і я вам скажу не маємо жодних проблем.Сподобалася також зручна упаковка,зручно дитині давати суспензію лише 5 крапель щодня вранці, так як ми на ГВ я боялася з'їсти щось зайве, зараз останні 5 днів я почала їсти вже все і проблем немає.
У відгука 1 коментар