mat.angel
mat.angel
Експерт
Відгуки mat.angel
Коментарі mat.angel
Отримано лайків
10 Like
mat.angel

Мелоксонін

Два тижні використання препарату і в мене залишилися лише позитивні емоції.
Напевно, це саме те, що я шукала!
Мелоксонін справді допоміг мені нормалізувати мій сон! На жаль, я дуже погано засинаю (іноді можу лежати до 2-3 ночі і не виходить заснути, навіть якщо не сиджу в гаджетах), а коли засинаю-дуже чуйно сплю, будь-який шурхіт і я прокидаюся і знову мені потрібно довгий час, щоб заснути!
Як і сказано в інструкції, я робила один пшик під язик і мені цього вистачало!20 хвилин і я засинала,так швидко я ніколи не засинаю,але найприємніше,що я сплю всю ніч і не прокидаюся,сплю міцно!На ранок я почуваюся повною сил!
Для мене цей препарат став фаворитом, дуже зручно що він у вигляді спрею і він пшикне саме дозу. Якщо вам мало 1 дози, ви можете зробити 2, але мені вистачало!
У носика є захисна кришечка і можна не боятися, що коли ви його берете з собою - він забрудниться!
Препарат має приємний запах і смак мені нагадало м'ятну жуйку!
Один день вийшло так що я забула його взяти з собою, коли виїжджала з дому і я згадала ці муки-коли не можеш заснути, всередині тривожні думки, тому тепер Мелоксонін завжди зі мною! Я навіть кілька разів давала його чоловікові і він був приємно здивований, сказав що заснув набагато швидше ніж зазвичай і сон був міцний!
У нього гарний склад, в більшості це трави-він безпечний для здоров'я і це радує, тому що більшість препаратів з такою дією мають набагато гірший склад (хімічний).
За веденням календаря я помітила, що якість мого сну стала в рази кращою! Тому якщо в когось є схожі проблеми зі сном-я раджу. Ну а я продовжуватиму користуватися цим препаратом, я часто буваю в роз'їздах по роботі, тому мені просто необхідно міцний сон! І за ці два тижні, я зрозуміла, що це реально і не потрібно багато зусиль) - просто пшик під язик і відпочивати)
У відгука 8 коментарів
mat.angel

Солодкий сон

Всім добрий день) Отримала свою довгоочікувану посилку ще 29.03.24.
Але через проблеми з електрикою тільки зараз змогла написати відгук!
Посилка була добре упакована, дякую)))-все дійшло в цілості)))
Приємно здивував календар ведення сну, я ще ніколи не стикалася з таким, тому це був для мене новий досвід! З цим календарем можна відстежувати як ваш сон змінився) А також є рекомендації для гарного сну!
Я думаю зараз у багатьох є проблеми зі сном, на жаль зараз для всіх нелегкий час! Тому добре, що є препарати, які можуть трохи допомогти нашому організму!
І я рада що мені пощастило стати експертом на пробу цього препарату, тому що раніше я не пробувала щось подібне)
Дуже зручно, що цей препарат у вигляді спрею, пшикнули собі під язик і можна зручно укладатися і відпочивати))
Флакончик займає мало місця, тому його легко можна брати з собою!
Трохи пізніше доповню свій відгук та розповім як препарат вплинув на мій сон!
У відгука 0 коментарів
mat.angel

Продукція від Avon

Мені пощастило стати експертом,та випробувати набір від Avon. У який входила туш і крем для шкіри навколо очей, ще мали прийти духи, але на жаль вони чомусь не прийшли, тому про парфуми нічого не можу написати.
Що я можу сказати про туш: мені дуже сподобалася: стійка і добре наноситься на вії, дуже зручний пензлик-а це має велике значення! Я проходила цілий день і вона не посипалася, при нанесенні на вії-наносилася рівно, без катишок і пензлик поділяв кожну вію-я залишилася задоволена!
Крем для шкіри навколо очей: дуже приємної консистенції, без різкого запаху, наноситься легко і швидко вбирається - шкіра після нанесення не блищить, що буває після багатьох кремів і виглядає свіжою і насиченою, невеликої кількості вистачає для нанесення. Буду використовувати його далі, щоб побачити ефект. Спасибі, що дали можливість випробувати цю косметику, мені дуже сподобалося.
У відгука 6 коментарів
mat.angel

Квітневі пропозиції від Avon

Вже отримала свій тестовий набор,дуже задоволена-буду тестувати,та потім напишу відгуки)))Шкода,але мені прийшов тільки крем,та туш.Духи чомусь не прийшли!Але я задоволена цім двом позиціям-котрі прийшли)
У відгука 1 коментар
mat.angel

Набор от АХА

Я попробовала все что было в наборе для тестирования)))И теперь я смело могу сказать,что на этом продукция от фирмы АХА не закончится в моем доме-конечно она не заменит мне основные продукты,но эта фирма действительно может спасти когда нет времени для приготовления!поэтому я решила купить несколько видов каш домой-чтоб в любой момент,когда хочется кушать,но время для готовки нет-быстро высыпать пакет каши и залить кяпятком-займет 2 минуты и это будет вкусно и полезно и времени для этого много не надо))))Для меня это был первый опыт-в виде эксперта и я благодарна за этот шанс)))мне очень понравилась гранола:сладкий,вкусный,свежий,полезный завтрак-в котором очень много ягод-это здорово))))-я пробовала с молоком и с йогуртом и мне понравилось в любом варианте))))и мне понравились каши-гречка и кускус,как для быстрого обеда-это отличный вариант)))-единственное что я советую-добавлять где-то 80 мл воды,тогда каша хорошо заваривается и не будет лишней жидкости))))АХА порадовал своим составом,вкусом и скоростью приготовления))))спасибо за знакомство с прекрасной фирмой)))
У відгука 5 коментарів