Elena1309
Elena1309
Новачок
Відгуки Elena1309
Коментарі Elena1309
Отримано лайків
0 Like
Elena1309

Пробіотик Ентерол Імуно - завершення тестування

Пробіотик Ентерол Імуно - це справжня знахідка для тих, у кого є проблеми з ШКТ, такі як здуття, відчуття важкості, нудота, коліки для покращення стану або як попередження цих симптомів під час прийому антибіотиків, які як відомо вбивають мікрофлору кишківника. У мене такі симптоми проявилися після прийому антибіотика напередодні тестування. Зараз, після тестування даного пробіотика, з впевненістю можу сказати, що це дієвий засіб, який не викликав жодних побічних ефектів, а покращив стан кишківника та стан шкіри на обличчі, стало менше висипів та подразнення. І важливо те, що це не лише пробіотик, а ще й вітамінна добавка для покращення імунітету. Впродовж цього часу ніяких нових вірусів не підчепила, думаю, що це також заслуга Ентеролу Імуно.
Спробувавши його дію та результат на собі, з задоволенням буду радити цей пробіотик знайомим та друзям, і в подальшому купувати для себе та своєї родини👍👍👍
У відгука 0 коментарів
Elena1309

Ентерол Імуно - відгук перший

Приймаю пробіотик ЕНТЕРОЛ ІМУНО майже два тижні, як сказано в інструкції 1 раз на день після їжі(вранці). Перед початком прийому проконсультувалась у сімейного лікаря. Оскільки до початку тестування приймала антибіотики від бронхіту тиждень, без пробіотиків, тому відчувався дискомфорт, бурчання, здуття в кишківнику та нудота. Після першого тижня прийому Ентеролу, помітно зменшилося бурчання та здуття, пройшла нудота. Дискомфорт ще відчувається, продовжую тестування. Доречі, покращився стан шкіри на обличчі, стало менше висипів. І приємно, що до складу включені вітаміни, які покращують імунітет, що важливо в осінньо-зимовий період. Сподіваюсь, що відчую результат після прийому курсу і буду менше чіпляти віруси)
У відгука 0 коментарів
Elena1309

Пробіотик Ентерол Імуно

Нарешті і я отримала свою посилочку)Завтра почну приймати, сподіваюся, результат буде добрий)
У відгука 0 коментарів
Elena1309

Сирки Мілупа

А ми тільки такі сирки та йогурти купуємо)класні, і зручно, що йогурт з трубочкою, можна пити будь-де)нам вже 2,5рочки)
У відгука 0 коментарів
Elena1309

Nestogen 3

Отримали на пробу суміш NESTOGEN 3 від європейського виробника відомої марки дитячого харчування Nestle з пробіотиками лактобактеріями. Суміш має приємний смак, дитині сподобалась, нам 1 рік і 3 місяці,суміш даємо дитині двічи на день вранці та ввечері.На основі суміші готували швидкорозчинну кашу,також вийшло смачно) Суміш добре сприймається, дитина спить спокійно,животик не турбує. В туалет ходить в звичайному режимі, закрепу немає. Із задоволенням будемо радити знайомим.
У відгука 0 коментарів