МаринаБейдик
МаринаБейдик
Експерт
Відгуки МаринаБейдик
Коментарі МаринаБейдик
Отримано лайків
6 Like
Катерина Старчик

Сирочок "Простоквашино" без цукру

2+
Доню було вибрано протестувати і оцінити сирок "Простоквашино для малят".
Будучи відповідальною мамою я перечитала безліч літератури, і була чітко налаштована не додавати цукор і сіль, а також продукти наповнені підсилювачами смаку і ароматизаторами в раціон дитини до двох років.
Тому на сирочки зі смаками не дивилась в загалі.

Перш ніж дати на пробу доці, я прочитала склад: молоко, біфідобактерії та фруктовий наповнювач (яблуко, мультифрукт), склад мене влаштував.

Ярослава, розпакувавши подарункову коробку і побачивши сирочки, часу не гаяла та з ентузіазмом почала куштувати. Їй особливо припав до душі смак мультифрукту.
Сирочок мене, як маму приємно порадував: будучи без доданого цукру мав приємний смак і густу консистенцію,а це важливо-дитина може спокійно їсти його сама, він не розтікається, навіть якщо баночка перевернеться.

Доця з задоволенням з'їла два сирочки, при тому, що вона в нас дуже перебірлива в їжі. Плануємо і надалі купувати продукти цієї фірми без доданого цукру, а також пробувати нові смаки.
У відгука 6 коментарів
Masechka
А мені здалася консистенція рідкувата, зі стаканчика витекло б...
Катерина Старчик
Masechka, Доня їла виделкою (на відео видно) у нас нічого не розтікалось. Можливо через те, що сирочок був витягнутий з холодильника. Доня не їсть теплу молоку, а любить холодненьке.
Ольга С
Який чудовий відгук і просто чарівна маленька тестувальниця!
Олена Мацюк
Masechka, коли з холодильника давала, то густий, а коли брала з собою на прогулянку, то через 1,5 год вже був досить рідкий, реально витікав зі стаканчика
МаринаБейдик
Катерина Старчик, яка чудова консистенція,о можна й виделкою їсти 🙂
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
1585556936

Сирок мультифрукт

Дякуючи тестуванню в дитячому раціоні з'явився якісний молочний продукт. Сирок мультифрукт більш солодкий на смак ніж яблуко, дитині подобається. У складі не сподобався концентрований сік, адже за своєю суттю це теж цукри, але іншого походження. Консистенція приємна, натуральна. Загалом продуктом задоволена і я і дитина.
У відгука 1 коментар
МаринаБейдик
Так,Ви праві, що концентрований сік - це той самий цукор
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Vlada_o_

Дополнение к отзыву

Покупали уже после тестирования не один раз , сейчас даже другие не покупаем йогурты , потому что эти больше всего нравятся , и составом и по вкусу . Упаковка привлекательная , дизайн на ней тоже . Но самое главное что нет сахара , я как мама которая не любит добавленный сахар , этому очень рада , ну и самое главное ребёнку очень нравится
Ждём ещё новинок ! Таких же вкусных и полезных !
У відгука 1 коментар
МаринаБейдик
Мы не попали на тестирование продукции но почитав отзывы тоже хотим попробовать. Подскажите,а где покупаете такие сырки?
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Олена Мацюк

Перекус на природі

Не так часто вибираюся гуляти десь далеченько. А от за останній тиждень трапилося багато мандрувати, потяг, міг і прогулянки. І тут ми оцінили зручність сирочків без цукру "Простоквашино ". Малий (1,4 роки) з задоволенням ласував ними й у потязі, й у парку. Як на мене, і склад і смак задовільняють всі критерії, тому й швидко ложка доходить до дна😁 для зручності було б добре додати одноразову ложку, щоб не турбуватися про її наявність в сумці)))
Тепер шукаю на полицях супермаркетів🤗
У відгука 4 коментарів
Юлія Тооде
Ми теж беремо з собою сирок у дорогу, тому завжди в сумці лежить ложка))
zpmarinka
Тааак! От чому не має ложок? Невже не потрібно піднімати продажі? Ось заскочив десь в магазин і дитині завжди ж чим перекусити. Дуже не зручно завжди ложка з собою, я навіть пудру можу забути, а ложку - ніколи😂
alice_therapy
zpmarinka, підтримую, було б зручно, щоб продукт продавався одразу з ложкою!
МаринаБейдик
Про ложку згодна. Це було б дуже доречно. Ми теж часто беремо строк на перекус,і завжди турбуюся,щоб не забути з собою ложку
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Shoga_na_osin

Вкусно

Поскольку доченьке педиатр пока не разрешил молочку, сырочки пришлось дегустиррвать мне)) И мне понравилось) Хорошая текстура, приятный ненавязчивый натуральный вкус, не химический, отличный состав. Самое главное - без сахара! На упаковке предупреждение о консультации с педиатром и рекомендации по вводу прикорма - это мне тоже понравилось! Обязательно попробуем всю гамму вкусов, когда дочь подрастет!
У відгука 4 коментарів
zpmarinka
Сколько вашей малышке?
zpmarinka
Юлія Грама, возможно, прикорм только начался .
Shoga_na_osin
6 месяцев. Да, только начали. К молочке пока приступать не рекомендуется
МаринаБейдик
Конечно,ещё немного и тоже будете пробовать вкусняшки. Я всегда сначала сама пробую продукт,а потом уже даю ребенку. У вас выйдет так же. Вы уже оценили вкус и состав продукта
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися