Ліді
Ліді
Новачок
Відгуки Ліді
Коментарі Ліді
Отримано лайків
0 Like
Марія Олександрівна Ремська

Чудовий додаток!

Хочу висловити подяку за вибір на мою користь,за можливість протестувати додаток Аудіоказки українською. Цим додатком користувалася і вдома ,і на роботі. На роботі (я працюю в дошкільному закладі)перед обідним сном включала діткам аудіоказки, вони ,щоб їм послухати,швиденько їли та переодяглись бо знали,що почуть , щось цікаве і повчальне,щось пригодницьке. Іноді просили дві казочки, йшла їм на поступки. Голоса, інтонація ,вимова ,звуки, заворожуючі моменти, усе діткам надзвичайно подобалось. А вдома, щовечора мене з нетерпінням чекала моя донечка Єва. Якщо я бачила,що вона надто активна того дня ,включала казочки довші за часом, а іноді ми і не дослуховували і засинали, ну дуже вже заколихували)) Додаток простий і зручний у користуванні, тільки от один нюанс таки був,не було короткого опису даної казки, що дуже спроситило б у виборі. А ще добре було б ,якби те,що ми уже прослухали ,якось зберігалось в папці "переглянуті" бо бувало, що я включала,а дитина казала,що це ми вже слухали. А так,все влаштовує.
Казка важлива у житті дитини. Добрі казки розповідають малюкові про добро і зло, вчать чинити правильно і позбуватися надуманого страху. Прочитана перед сном казка — запорука міцного сну та приємних сновидінь.
Велике спасибі, що цей додаток звучав ,саме на українській мові.
Дякую!
У відгука 14 коментарів
Svetik16
Дякую вам за ваши відгуки ...дуже було цікаво читати ваші враження про аудіоказки.
Вікторія-профі
Класно! Ви ще понесли казки у маси? Голосові казки сприяють запам‘ятовуванню в майбутньому, я так думаю. Вчась сприймати інформацію на слух
Shuper Nadia
Чудовий відгук. Хотя я не попала в число тих хто тестує, але з задоволенням скачала додаток.
.Olga.
Shuper Nadia, а можна скачати якось самим?
Модератор Ірина
.Olga., Доброго вечора! Так, додаток доступний до завантаження в магазинах додатків Google Play Store та App Store. Вам будуть доступні 10 безкоштовних аудіоказок у професійному виконанні.
.Olga.
Модератор Ірина, уже нашла. Маловато...)
minkaka777
Який гарний відгук )) читала із задоволенням )
najtingalo
Піду і я встановлювати цей додаток)) Дякую за рекомендацію!
Ліді
Чудовий додаток , користуюся з радістю
Джулі
Дякую за відгук, дуже цікаво почитати)
Miss_Zzz
Дякую за відгук! А з якого віку можно слухати ці аудіо казки? Яка ваша професійна думка?
МаринаБейдик
Чудово,я впевнена,що діти у садочку просто у захваті та прослухавши декілька раз вже знатимуть на пам'ять
МаринаБейдик
Модератор Ірина, дякую за підказки. Скачала і собі . Сьогодні тестуватимемо
Модератор Ірина
ONA, Доброго дня! Залишати відгук потрібно у проєкті, у якому берете участь, у розділі "Відгуки" знайдете кнопку "Залишити відгук". Дякуємо!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися