Natafka24
Natafka24
Новачок
Відгуки Natafka24
Коментарі Natafka24
Отримано лайків
6 Like
Natafka24

Дегустація

От і закінчилась наша дегустація нової растішки без цукру та лактози. Моя дитина, якій 5 років, не замітила ніяких смакових змін, тому що йогурт достатньо солодкий, від того, що з цукром, не відрізнити. Найбільше сподобався новий смак з виноградом, можливо саме через те, що новий. Я спробувала кожен по ложечці - всі смачні, всі солодкі. Особливо хочеться теж виділили з виноградом смак та полуничний. Єдиний нюанс - здається що йогурту в стаканчику стало менше, наповнення трішки більше половини, хоча можливо раніше на це не звертала уваги. Дякуємо напробу та растішці за надану можливість продегустувати, будемо тепер такий йогурт шукати на поличках магазинів.
У відгука 1 коментар
Natafka24

Растішка без цукру як перший прикорм для діток

Ще з самого введення прикорму старшій дочці я була неприємно вражена тим, що виробники дитячих йогуртів рекомендують починати їх вживання дітьми з 6 місяців і при цьому додають у їх склад цукор. І це тим, що ВОЗ не рекомендує цукор дітям до 2 років. Тому поява на ринку растішки без цукру є приємним сюрпризом для всіх відповідальних батьків, які перед тим як дати дитині той чи інший продукт, уважно вивчають його склад.
Смак у нового йогурту солодкий завдяки вмісту в його складі великої кількості фруктів. Насправді моя дитина навіть не зрозуміла, що йогурт без цукру, і з'їла все, що було в баночці, хоча зазвичай вона лише пробує новий для себе продукт чи зїдає лише половину.
Окрема подяка розробникам за веселі магнітики))) дочка з захопленням щоразу відкриває їх і дивиться що ж попало їй цього разу.
Зовсім скоро почнемо вводити в прикорм йогурт для меншого синочка і я вже знаю, що цим йогуртом стане растішка без цукру , тому що в якості складу цього продукту у мене сумнівів немає.
У відгука 1 коментар
Natafka24

Першу пробу знято)

Годину назад отримали посилочку від кур'єра. Красива коробочка, перевязана стрічкою плюс приємний бонус для діток - повітряна кулька. Дочка відразу розпакувала посилку і спробувала перший йогурт з персиком та яблучком. Смак сподобався - в міру солодкий і з кислинкою завдяки доданим фруктам. Завтра будемо дегустувати далі.
У відгука 5 коментарів