Yuliia1234
Yuliia1234
Експерт
Відгуки Yuliia1234
Коментарі Yuliia1234
Отримано лайків
16 Like
abilivnenko

Як заповнити звіт учасника?

Доброго дня! Я вперше приймаю участь у тестуванні на сайті напробу юа і не зовсім розумію всіх нюансів. Підкажіть де заповнити звіт учасника? Пише що він має бути в особистому кабінеті. Я заходжу в нього, потім у вкладку "проекти" і там де проект з кисілем є кнопка "заповнити звіт" я натискаю і мене перенаправляє на головну сторінку проекту. Що робити далі?
Заздалегідь дякую за допомогу
У відгука 7 коментарів
Nina Leto
Доброго дня. Напевно ще немає форми для заповнення звіту. Спробуйте через декілька днів. Час є
tashavolchik30
З Новим Роком, теж вже декілька днів дивлюсь, а звіта нема. Є ще 14 днів, думаю проблему усунуть.
Yuliia1234
Добрий вечір. Та ж сама проблема. Я вже думала, що в мене одної якийсь збій.
Nataliia
І в мене така сама ситуація
vika7sta
Така ж проблематика спостерігається і в мене
Модератор_Анастасия
Доброго вечора! Так, дійсно, підсумковий звіт ще не доступний до заповнення. Ми отримали багато запитів про те, що експерти не встигають виконати всі умови тестування, через підготовку до Різдва та новорічних свят, тому було прийнято рішення, про подовження строку тестування... Підсумковий звіт буде доступний після 19.01. Всім бажаємо сімейного затишку і мирного неба!!! Бережіть себе!
tashavolchik30
Модератор_Анастасия, З Новим Роком! Дуже дякуємо за відповідь♡
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Yuliia1234

Не зможу взяти участь

Доброго дня. Адміни, допоможіть, будь ласка. Я подалась на участь у цьому проекті, але наразі обставини склались так, що я змушена виїхати з України та не зможу взяти участь. Як можна відмінити свою заявку на участь?
У відгука 2 коментарі
Модератор_Анастасия
Доброго дня, дякуємо,що попередили, Ваша заявка розглядатися не буде.
Yuliia1234
Модератор_Анастасия, дуже дякую!)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Yuliia1234

Наш досвід використання суміші NAN Opti Pro 3

Привіт, експерти Naprobu.ua!
Моїй доні випала можливість протестувати суміш NAN Opti Pro 3.
Нагадаю, що доні зараз 1 рік 3 місяці. З народження на ГВ, з 6 місяців - ГВ+прикорм. Донедавна ГВ було тільки перед нічним сном.
Моя мета тестування цієї суміші полягала у тому, щоб замінити ГВ перед сном на суміш, щоб дитина міцно спала всю ніч і таким чином завершити ГВ. Тимбільше, наразі життя склалось так, що були вимушені поїздки без дитини, відповідно, необхідно було заміними "маму" перед сном.
Забігаючи наперед, скажу, що повністю завершити ГВ в мене не поки вийшло - напевно, це буде довгий процес.
Але, я така рада, що для цієї цілі я використовувала саме NAN optipro 3, Ви собі не уявляєте!
Звісно, для мене має значення репутація бренду - тут навіть не буду поглиблюватись, всім відомі ці суміші. Їх можна придбати майже всюди.
Відсутність пальмової олії та цукру - вагомий плюсик!
Я не знаю як Ви це робите, Nestle, але консистенція суміші получається дуже однорідною - жодної грудочки.
Також у суміші немає неприємного "хімічного" запаху.
Важливим для мене було те, щоб у доньки не було ніяких негативних реакцій, бо до цього вона не знала що таке суміші. Отже, ніяких алергічних реакція я не помітила. Розладів травної системи не було теж. Дарма я боялась.
Упаковка, як же зазначило багато мам, справді дуже вдала та зручна у користуванні.
Коли наніч даю суміш замість ГВ - дитина спить майже до самого ранку та не прокидається. Моя паличка-виручалочка.
Однозначно рекомендую NAN Opti Pro 3, оскільки в ній є необхідні вітаміни та мікроелементи для дитини.
У відгука 3 коментарі
babenko_daria_23
Дуже гарне фото і відгук!😇🤩
Yuliia1234
bab_dasha, дякую!
Tatty1978
так відгук розгорнутий ))
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Yuliia1234

Пробувати чи ні?

Всім привіт.
Задумуюсь, чи не взяти участь у цьому тестуванні?
Ситуація така: доні 1,2 роки. З народження вона на грудному вигодовуванні, сумішами не догодовували.
З 6 місяців почали прикорм - і в цьому напрямку в неї все чудово. Відповідно, дитина почала наїдатись приготованою їжею і кількість годувань грудним молоком я скоротила до 2 - перед обіднім сном та перед сном наніч.
Але є одне але - якщо на обідній сон дитині вистарчає грудного молока, то на нічний сон, в мене таке враження, що вона не наїдається, бо потім часто просинається. Педіатр колись казала, що можна нічні годування потихеньку пробувати замінювати на суміш, бо вона поживніша і довше "тримає". Відтак, можна і плавно завершити ГВ.
Я з цією метою перечитала багато відгуків попереднього тестування цієї ж суміші.
І справді, багато дівчат із схожою ситуацією за допомогою цієї суміші зуміли все вирішити.
Єдине, переживаю як донька відреагує на суміш, адже нічого схожого вона раніше ще не пробувала.
Тому, я поки в роздумах. Можливо, хтось з присутніх дівчат має схожу мету? Буде цікаво почитати.
У відгука 3 коментарі
Модератор Ірина
Добрий день. Для впевненості ми рекомендуємо ще раз проконсультуватись з педіатром, адже тут потрібна професійна думка лікаря, який веде вашу доню з народження, та ваше особисте рішення, бо ви краще за всіх знаєте свою дитинку та її можливі реакції на новинку в раціоні. Але, думку інших матусь теж цікаво почути, тому залишаю ваше питання до уваги спільноти Напробу.
Yuliia1234
Модератор Ірина, дякую, Ірино за фідбек!
alenka2812
Можу сказати, що доказові педіатри, група прикорму і спеціалісти з грудного вигодовування будуть однозначно проти. Особисто я іншої думки, якщо дитина прокидається, не додає, чому ні? Але ми майже з народження на суміші. Чесно кажучи це зручніше. І скільки бачила дітей на гв чи на суміші, мені здається різниці немає. Я просто знаю, що мене особисто вигодовували сумішшю взагалиґі з народження, ще і в раціоні був малюк з цукром, но 90ті ж) доречі знаю що є дітки на малятко і зараз і не бачила повільно в них зайвої ваги чи якихось розладів розвитку, що б мені ці мами з прикорму не розповідали 😅 я також, дитина на суміші: зайва вага є, але не більше ніж у багатьох і це більш образ життя. Коли займаюсь спортом все нормально, я не хворіла більше чим інші діти, навіть, менше, зуби в нормі до 30 років, школа - золота медаль, універ - червоний диплом 😅 ті проблеми що є в моєму житті навряд пов'язані з сумішшю та відсутністю гв. Тому коли в мене не вийшло то я абсолютно спокійно це сприйняла (ну тут ще радники наради, що не вийшло). Я хочу сказати, що ви багато прокормити і вирішувати лише вам і якщо ви хочете годувати сумішшю, навіть, якщо вам так просто зручніше чи легше, то щоб не картали себе)))
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
risha

Сирки з наповнювачем Milupa

Цей відгук про сирки з наповнювачем.
Такий чесний та відвертий відгук свідомої мами, яка розбирається в складі продукту.

Я одразу скажу, що їх я своїй дитині до 2 років купувати точно не буду, бо все ж таки доданий цукор там є - у виглядає концентрованого соку. Доданий цукор заборонений дітям до 2 років.

Дуже дивна приписка, що продукт містить "цукор природного походження" :) Адже концентрований сік - це такий самий цукор природного походження, як і цукор з цукрового буряку. Тоді виходить що білий кристалічний цукор - це що, овоч? :)

Окрім концентрованого соку сирки місять ще й пюре фруктів. І отут а мене питання - чтому не можна просто залишити там тільки пюре і не додавайте сік? Буде не занадто солодко?)

Зараз дуже багато свідомих батьків, які розбираюся в складі продукту. Ціни б ти сиркам не було, якщо вони були б без того соку. Їх би набагато частіше купували. Доречі, дуже часто бачу сирки з наповнювачами в супермаркеті з уцінкою, бо терміни підходить, а не беруть. А от натуральний, навпаки, часто розбирають і пуста поличка стоїть...

Отже, мій висновок такий. Сирки в своїй основі класні, особливо натуральний, але приберіть звідти той концентрований сік... І крохмаль, доречі, теж.
У відгука 1 коментар
Yuliia1234
Добрий день. Дуже пізнавально було почитати Ваш відгук. І справді погоджуюсь, що сирки без наповнювачів розбирають миттєво.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися