Наталія Вишнівська
Наталія Вишнівська
Новачок
Відгуки Наталія Вишнівська
Коментарі Наталія Вишнівська
Отримано лайків
1 Like
Наталія Вишнівська

Лак для волосся Wella Deluxe

Лаки для волосся використовую не так часто, як інші засоби для догляду та укладки, але коли хочеться зафіксувати локони - фіксація надзвичайно важлива.

На упаковці лаку для волосся Wella Deluxe заявлена суперсильна фіксація до 24 годин, і це відповідає дійсності на 100% .
Пробувала робити кучері щипцями і фіксувала лаком - зачіска дійсно трималася весь день, хоча волосся у мене неслухняне.

Зауважу, що засоби Wella Deluxe доступні ексклюзивно у мережі магазинів Eva, і я планую скоро ознайомитися з іншими засобами цієї лінійки.
У відгука 1 коментар
Наталія Вишнівська

Мусс для волосся Wella Deluxe

Мені "пощастило" з волоссям, воно у мене тонке і не надто густе, постійно хочеться більше об'єму.
Мусс від Wella Deluxe чудово допоміг мені розв'язати цю проблему. При цьому неважливо, як я буду сушити волосся - пробувала і природним шляхом, і за допомогою фену (з укладкою чи просто посушити).
Мусс надає волоссю чудовий блиск і об'єм, волосся довше виглядає чистим і свіжим (до 3 днів).
Вчора вперше з початку тестування не використовувала мусс після миття волосся, в результаті сьогодні волосся і зрозуміла, що без нього тепер буде складно.

P.S. Раніше пробувала використовувати сухі шампуні, але мусс від Wella Deluxe дав набагато кращий результат.
У відгука 0 коментарів
Наталія Вишнівська

Цікаве і актуальне тестування холодильника

На порталі я вже давно, однак рідко залишаю заявки на участь - більше використовую його як джерело інформації про цікаві новинки. Цього разу вирішила все ж спробувати, адже техніка LG у моєму домі присутня і зарекомендувала себе як дуже надійна. Пральна машина, наприклад, вже більше 10 років успішно працює. Тож буду рада, навіть якщо мене і не оберуть - відгуки інших експертів, можливо, підштовхнуть мене до покупки однієї з запропонованих моделей, бо заміну холодильника вже плануємо
У відгука 0 коментарів
Наталія Вишнівська
Раніше користувалася косметикою ТМ Черный Жемчуг, дуже подобалася серія "до 25 років" і декоративна косметика, зокрема, блиски для губ, але, на жаль, потім вони були зняті з виробництва, і довелося шукати заміну. Тому дуже зраділа, коли побачила новину про тестування, якраз і вік у мене тепер підходящий)Це чудова можливість повернутися до косметики улюбленої раніше ТМ. Анкету вже відправила. Сподіваюся, мені пощастить :)
У відгука 0 коментарів