Oksana_5
Oksana_5
Новачок
Відгуки Oksana_5
Коментарі Oksana_5
Отримано лайків
2 Like
Oksana_5

Пробіотик

Якраз пора, що хворіємо частіше… дуже хотілося б спробувати і на собі зрозуміти на скільки дієвий пробіотик, на скільки захистить мікрофлору та покращить самопочуття! Тому чекаю🙏🤗
У відгука 0 коментарів
Oksana_5

Nan суміш

Чули про NAN, але купували, бо ціни були зависокі для нас. Зараз у нас грудне вигодовування+суміш+прикорм. Дуже хотіла б спробувати, адже позитивних відгуків багато і від знайомих, і в інтернеті.
У відгука 0 коментарів
Oksana_5

Відгук про NESTOGEN 3

Всім привіт. Моєму синочку невдовзі 1, у нас змішане харчування. Тобто ж прикорм, грудне вигодовування частково та звісно суміші! Якось гортаючи сайт naprobu побачила реєстрацію на на тестування. Скажу чесно, зареєструвалась через цікавість, тому що назву фірми чула, а от спробувати не наважувалась. Зареєструвалась і через деякий час отримала NESTOGEN3. Ну і щодо, от минув деяких час, що можу вам сказати про свої спостереження. Найперше зручність у використанні, так як з приготуванням, може впоратись і чоловік, дуже зручно!
Друге -це сам склад, адже великими плюсами є відсутність пальмової олії та наявність біфідобактерій, які допомогають з випорожненням синочку.
Третє - не має алергічної реакції, за що дуже вдячна 🙏.
Навіть для такого гурмана, як мій син, поки це найкращий варіант суміші, з усіх, що ми пробували. Будемо купувати і надалі. І, звісно, однозначно рекомендувати друзям та знайомим. Дякую за можливість знайомства з Nestogen.
У відгука 0 коментарів
Oksana_5

Суміш nestogen

Сьогодні також отримала суміш на пошті. Будемо пробувати з синочком. Надіюсь, вона нам підійде і надалі будемо нею користуватись. Про свої спостереження щодо змін згодом повідомлю... 😊
У відгука 0 коментарів
Oksana_5

Nestogen

Доброго дня.
А саме 4 відгуки потрібно буде лишити на різних сайтах після тестування?
У відгука 2 коментарі