Анна Васильцова
Анна Васильцова
Експерт
Відгуки Анна Васильцова
Коментарі Анна Васильцова
Отримано лайків
13 Like
Мар'яна Палюх

Кінцеве враження

Квітнева пропозиція, що підкорила сердечко🩷
Але не на 100%.

🌸Почнемо з крему для шкіри навколо очей. До нього претензій взагалі немає. Текстура легка, приємна, чудово вбирається і не жирнить шкіру. А для тих, хто не любить надто ароматну косметику взагалі бонус - запах практично відсутній. Чудодійного ефекту не помітила, але відчуття приємні.
Маленький нюанс - при першому нанесенні не підходити близько до ока, бо може пекти.

Парфуми Today Tomorrow Always. Звучить як мантра шкільних років, коли натирали до блиску сторінки каталогу, щоб відчути нотки аромату. З мініатюркою так старатися не потрібно, кілька натисків і маєте легкий квітковий аромат на кілька годин. Не надто солодкий, не надто стійкий. Але зручно захопити з собою.

Туш для вій. Я не фанат резинових щіточок, але кілька переваг можу назвати. Щіточка дійсно видовжує вії, туш легко наноситься і не сипеться протягом дня (якщо не переборщити). Легко змивається.
З недоліків, щіточка має потовщені вусики і профарбувати вії в кутику майже неможливо. Ну і об'єму теж не варто очікувати. Тому як туш на заміну чи для експрес-макіяжу може бути. Як моя єдина і неповторна, на жаль ні.
У відгука 3 коментарі
tashavolchik30
На рахунок крему, якщо у вас глибокі вікові зморшки він не допоможе.а твл ки філлєри або блеферопластика. Крем іде як доглчд за шкірою навколо очей, адже там шкіра дуже чутлива і швидко старіє.
Анна Васильцова
А як на мене парфум дуже т дуже стійкий,аж занадто))
Мар'яна Палюх
Анна Васильцова, може по-різному тримається в кожного))
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Korniychuk Lyudmila Aleksandrovna

Тестування продукції компанії Avon

Хочу подякувати компанії Avon і компанії Naprobu за те, що довірили мені проводити тестування продукції.
Продовжуємо тестувати продукцію компанії Avon.
До складу набору входить мініверсія парфуму TTA Wonder, багатофункціональна туш для вій «5-в-1» та крем для шкіри навколо очей Anew «Енергія протинолу».
Парфуми🪷:
Аромат весняний - чудовий варіант для маленької косметички !Такий жіночний,приносить відчуття тепла.
Крем 🧴:
Гарна текстура крему, не жирний. Дуже подобається , гарно зволожує ! Чудодійного ефекту не побачила.
Туш👁️‍🗨️
Надає об'єм, гарно тримається.Легко змивається.Не осипається.Але на кінчику щіточки набирається багато туші. Рекомендую .
Підсумовуючи можу сказати, що всі продукти досить якісні, приємні та зручні у використанні та компактні 🥰
Все буде Україна.
У відгука 7 коментарів
Анна Васильцова
Повністю згодна, всі продукти якісні
Іnna25
Добрий день. Як вам туш при фарбуванні вій? Не загруба щіточка? Не важко наносити на вії - профарбовувати їх?
Іnna25
Дякую, за відповідь
Іnna25
Наталія Іванова, дякую за відповідь
Наталія Іванова
Іnna25, особисто мені дуже зайшла, на 10 з 10, і не сипеться за день.
Ольга Ковальова
Дякую за рекомендації! Теж люблю гарно покращені вії. Обов'язково потрібно спробувати.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Анна Васильцова

Я в списку))

Дуже неочікувано що Я потрапила у список) вже хочу спробувати товари від Ейвон. Бажаю всім гарного настрою
У відгука 3 коментарі
Іnna25
Дуже рада за вас))) Це таке неймовірне відчуття, коли тестуєш щось нове для себе )))
Іnna25
Дуже рада за вас))) Це таке неймовірне відчуття, коли тестуєш щось нове для себе )))
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Валентина Грицик

Вітаміни - фаворит

Бекутан КІДС ВІТС Мультиімуно стали для мене знахідкою. Не знала, що існують дієтичні добавки, які комбінують різні групи корисних речовин. Продукт представляє собою подвійне саше з окремими відсіками. Пакетики пронумеровані. На скільки я зрозуміла з інструкції в пакетику 1 більший вміст мінералів і вітамінів. В пакетику 2 - більше пробіотику.
Вміст необхідно розчинити у воді або іншій рідині. На мою думку, це дуже зручно. Оскільки Ліза навідріз відмовляється приймати будь-які додаткові вітаміни, я їй розчиняла вміст в соку, який вона пила під час прийому їжі🙂. І жодних проблем не було. Смак і аромат продукту апельсиновий, і тому досить добре поєднується з фруктовими соками.
За час прийому добавки ніяких алергічних проявів не було помічено. Хоча при відсутності передозування їх і не повинно бути, крім індивідуальної підвищеної чутливості якогось компонента в складі.
Оскільки у мене немає певних зауважень і скарг відносно здоров'я Лізи, то я не очікую якогось помітного ефекту. В моєму розумінні прийом дієтичної добавки це профілактика авітомінозу, бо навряд чи в магазинних овочах і фруктах достатньо вітамінів, особливо коли не сезон. І звісно ж підтримка імунітету.
Також звернула увагу на склад дієтичного комплексу.
Бекутан КІДС ВІТС Мультиімуно містить кальцій і вітамін D. Кальцій і вітамін D необхідні для формування і росту кісток, зубів, попередження рахіту.
Фолієва кислота і вітамін В12, діючи синергічно, забезпечують нормальний ріст і розвиток дитини, покращують апетит. Також вони потрібні для функціонування нервових клітин та імунної системи.
Пантотенова кислота необхідна для нормального обміну білків і вуглеводів, вона бере участь в процесах утворення енергії і синтезу гормонів, а також потрібно для засвоєння інших вітамінів. Нестача пантотенової кислоти може розвинутися в результаті дисбактеріозу, викликаного надмірним використанням антибіотиків, - це зараз багатьом актуально.
Цинк, йод, вітаміни групи В, С, Е, бета-каротин. Дякую виробникам, що врахували найважливіші моменти і розробили вітамінно-мінеральний комплекс згідно сумісності компонентів.
Це зручно і фінансово вигідно, коли базові потреби можна закрити приймаючи лише одне саше на день. #naprobuua #naprobuua_Becutan #Becutan #naprobuua_відгуки
У відгука 1 коментар
Анна Васильцова
Итак, пропили мы витамины 14 дней. Что хочется сказать, во первых лето, много свежих фруктов и ягод и такие витамины как по мне лучше пить осенью. Но мы рады что нам выпала возможность попробовать данную новинку. Яркая красивая упаковка, ребенку сразу понравилась и ему сразу захотелось попробовать. Второе красивый оранжевый цвет и запах апельсина. На вкус ребенку очень понравилось и он с удовольствием пил. В третьих, по поводу эффекта сложно сказать, так как повторюсь сезон фруктов, ребенок много их ест и это тоже даёт свой результат.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Анна Васильцова

Крем для лица

Увлажняющий крем для лица. Крем густой, но легко распределяется и впитываеться в течении нескольких минут. Подходит как база под макияж, хороший бюджетный крем.
Матирующий крем для лица. Очень легкий и приятный аромат. Хорошо распределяется и быстро впитываеться. Так же подходит как база под макияж. У меня жирная кожа, так вот с этим кремом у меня меньше блестит лицо. Поэтому крем мне понравился, как бюджетный вариант, отлично
Крем для рук, у меня с облипихой. Пользовалась несколько недель, вау эффекта нет, не скажу что руки очень увлажненые, как бюджетный вариант пойдет.
У відгука 7 коментарів
Rivnianka Panianka
А какой вы обычно косметикой пользуетесь, столько раз написали про бюджетность Евелин, что аж обидно
Kulemka
Мне очень понравились крема, со всеми функциями справляется! А для рук вообще люклассный.
Farmik
Подскажи, крем после нанесения не оставляет липкий эффект и не скатывается?
Kulemka
Нет, но такое было когда я наносила его больше нормы. Так для лица требуется его немного.
Анна Васильцова
Farmik, нет, не липнет и не скатывается
Анна Васильцова
Rivnianka Panianka, а почему обидно? Это ж хорошо, что не дорогая косметика может быть хорошей
olena.romanenko
Farmik, їх варто тоненьким шаром наносити, тоді не залишають плівки) Зовсім трішечки, тоді вони добре поглинаються :) і не залишають слідів "липкості", "зайвості" і не скатуються
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися