Марянанапробу
Марянанапробу
Експерт
Відгуки Марянанапробу
Коментарі Марянанапробу
Отримано лайків
2 Like
Марянанапробу

Неймовірний напиток

Завжди думала, що варіння киселю - це надзвичайно важкий процес. Однак, з киселями від Dr.Oetker це не просто процес, а насолода, адже процес займає всього декілька хвилин. Киселі від Dr.Oetker- це те, що повинно бути на кухні у кожної господині. Дуже сподобались смаки киселів, бо відчувались приємні нотки вишні, полуниці, лісових ягід, а також дуже смачні киселі з шматочками фруктів. Ці киселі - це просто знахідка, яку буду використовувати на постійній основі. Всім раджу! Дякую за тестування
У відгука 0 коментарів
Марянанапробу

Смачна суміш

Дитина із задоволенням їсть суміш NAN® 4 OPTIPRO®. Склад суміші мені сподобався. Сама по собі суміш легко розчиняється, грудочки неприсутні, смак приємний. Наразі можу сказати, що зі сном проблем немає, спимо міцно, із закрепами проблем немає. Важливо, що суміш виробляється в Європі. Якість суміші супер, буду радити знайомим.
У відгука 0 коментарів
Марянанапробу

Супер смачна суміш

Куштували молочну суміш NESTOGEN® 3, дитині дуже сподобалось, з’їла всю з задоволенням. Склад суміші дуже хороший, адже відсутня пальмова олія. Після перших пробувань зі сном проблем немає, спимо міцно, а також животик працює на всі 100, запорів немає. Важливо, що суміш виробляється в Європі. Дуже сподобалась інструкція до використання. Якість суміші супер, буду радити знайомим.
У відгука 0 коментарів
Марянанапробу

Супер суміш для маляти

Куштували молочну суміш NESTOGEN® 3, дитині дуже сподобалось, з’їла всю з задоволенням. Склад суміші дуже хороший, адже відсутня пальмова олія. Після перших пробувань зі сном проблем немає, спимо міцно, а також животик працює на всі 100, запорів немає. Важливо, що суміш виробляється в Європі. Дуже сподобалась інструкція до використання. Якість суміші супер, буду радити знайомим. Тестування пройшла на ура!
У відгука 0 коментарів
Марянанапробу

Новенька суміш на пробу

Суміш «NAN® 3 OPTIPRO® для малюків віком від 12-18 місяців» просто знахідка. Перейшли на неї з іншої суміші, трохи переживали чи в дитини не буде якихось реакцій на зміну суміші, але ні, дитина просто в захваті, ще ніколи так швидко наша баночка не опустошувалась. Перед пробуванням ознайлювались детально із вмістом суміші, найважливішим була відсутність пальмової олії, сам склад суміші просто ідеальний. Також важливо те, що бренд дотримується та підтримує екологічні норми, адже повністю все: починаючи від кришки банки до ложечки для вимірювання робиться з пластику, який легко переробляється. Дитина спокійно та міцно спить після споживання суміші. Животик не болів, що є найважливішим. Дуже добре, що суміш виробляється в Європі, адже цим гарантує якість продукції, тому й довіряю саме цій продукції. Суміш однозначно порекомендую знайомим.
У відгука 1 коментар