Маша Музыка
Маша Музыка
Знавець
Відгуки Маша Музыка
Коментарі Маша Музыка
Отримано лайків
4 Like
Валерія05

Дегустація суміші від Milupa

Отримали на дегустацію суміш Milupa, дуже задоволені. Гарний склад, дитині дуже подобається. Купуємо цієї фірми сирки, кашки , йогурти і дитина їсть все із задоволенням.
У відгука 3 коментарі
Elva
Milupa має в асортименті сирки та йогурти??? Я навіть не знала. Відстала від часу. Чи то на очі ніколи не траплялись...
Маша Музыка
Elva, їх навіть можна діткам з 6 місяців
Elva
Маша Музыка, та я уже подивился в інтернеті, що в них дуже великий асортимент! І печиво мають. Найбільше я була здивована супами та українським борщем в вигляді пюре!!! Все ж таки в магазинах я такого не бачила! Мабуть потрібно в аптеках глянуть. Або швидше та зручніше замовити поштою.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Емілі

Симбіозіс

Хочу висловити подяку вам за цей чудовий препарат. Ми його тестуємо не багато але вже видно результати,коліки зменшилися,от дійсно! Надіюся ще трішки і не буде зовсім. Зручно капати дитинці в ротик,смак приємний,запаху немає.
Малюк смакує.Дякуємо❤️
У відгука 3 коментарі
Маша Музыка
цікаво побачити наступний відгук
Емілі
Маша Музыка, ми залишилися задоволеними.Раніше купували біогая,зараз спробували цей Тому особливої різниці між препаратами не бачу.Нам підійшли
Маша Музыка
дякую, перший раз про такий чую, треба запамʼятати)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
tinya1

Завершення тестування

Завершуємо тестування, після 3 тижнів використання даного препарату.
На жаль, нам Сімбіозіс Бебікол не підійшов. Спочатку все було гарно, наче налагодився стул, не так вурчало в животику, але через тиждень почався жах.
Дитина була дуже не спокійна, постійно плакала, майже не спала і на додачу з'явились висипи на обличчі. Чому я впевнена, що саме від даного препарату? Бо нічого іншого не давали, і після закінчення тестування всі симптоми зникли, наче нічого і не було.
Так як 3 флакончика це багато, то після отримання поділилася з подружкою. У них така сама реакція, ще і посилились колікі.
Тому не маю однозначнї відповіді, чи рекомендувала б Сімбіозіс Бебікол іншим. Напевно все потрібно пробувати, як і інші препарати від колік, кому допомагають, кому ні.
Дякую команді НаПробу.юа за гарні проєкти і за участь, але цей препарат не для нас(
У відгука 1 коментар
Маша Музыка
дуже шкода,але дітки різні і таке можливо
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Marianna23

SIMBIOSYS БЕБІКОЛ продовження тестування

Доброго дня .Як обіцяла , хотіла б доповнити свій відгук. За ці три тижні використання SIMBIOSYS БЕБІКОЛ у нас зникло бурчання в животику ,малюк став спокійніший. Закрепи не так часто як раніше нас турбують . Ще раз хотілося б відмітити спосіб дозування- безпосередньо в ротик з піпетки , що є дуже зручно і дитина справді з задоволенням ковтає крапельки. Одного флакона хватає до місяця часу . Тому з впевненістю буду рекомендувати SIMBIOSYS БЕБІКОЛ
У відгука 1 коментар
Маша Музыка
який хороший результат
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Aneta163215

Сімбіозіс Бебікол

За місяць користування цим препаратом, дитині стало легше. Зменшились коліки та покращився стул. Так як ми на штучному вигодовуванні, то проблеми з животиком мали майже одразу. Змінили 5 препаратів від коліків, що в результаті нічого не дали.
Тож можу сказати ,що цей препарат чудовий .
У відгука 1 коментар
Маша Музыка
хороший відгук
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися