Viktoria1969
Viktoria1969
Новачок
Відгуки Viktoria1969
Коментарі Viktoria1969
Отримано лайків
2 Like
Viktoria1969

Спрей Мелоксонін

Користуюсь вже два тижні, прификаю 1 раз під язик за пів години до сна. Прокидаюсь в ранці, в ночі сплю нормально . Рекомендую, якщо у кого без сонні ночи, Мелоксонін допоможе швидше заснути
У відгука 0 коментарів
Viktoria1969

Солодкий сон

Отримала на тестування Мелоксонін, покладаюсь тільки на нього, з даною ситуацією в краї, перестала нормально спати. Хочу свій сон привести в порядок і в цьому мені допоможе Мелоксонін. Всім солодких снів. Детально про прийом, і як мені допоміг Мелоксонін розповім згодом
У відгука 4 коментарів
Viktoria1969

Milupa 3

Ми закончили тестування, можу залишити розвернутий відгук . Склад суміші ідеальний, що містить жирні кислоти, омега-3, пребіотики,вітамін D3,13 вітамінів та 9 мінералів.Дитині суміш сподобалась, їла з задоволенням. Суміш добре розчиняється в воді, алергії не викликає. Закріпів після суміші не було. Рекомендую.
У відгука 0 коментарів
Viktoria1969

Суміш Мілупа 3

Ми отримали суміш мілупу 3 для тестування .Вже їмо 3 день . склад суміш гарний, не містить пальмової олії. Дитині суміш подобається, не викликає алергію. Отримала від мілупи сумочку, дякуємо.
У відгука 0 коментарів
Viktoria1969

Нан опрі про 4

Сумвш дитина вживає вже 5 днів, хочу залишити свій відгук про суміш.
По перше дана суміш не містить пальмової олії.
По друге дуже зручна баночка, є герметичний захист, там можливо залишити мірну ложку, дуже зручно користуватися, даже в ночі.
Дитина почуває себе добре , немає закріпів та алергії. Склад суміші добрий. Розчинається в воді гарно, не залишає комочків. Вже замовила суміш, а то швидко закінчилась. Рекомендую.
У відгука 0 коментарів