@drim_iv
@drim_iv
Знавець
Відгуки @drim_iv
Коментарі @drim_iv
Отримано лайків
3 Like
@drim_iv

Відчуй смак життя з дитинства

Додаємо фото)
У відгука 0 коментарів
@drim_iv

Відчуй смак життя з дитинства 👯

Ось настав і наш час підбити підсумки нашого тестування АльпеКід ХЕПІ ДРІНК.
Хочу сказати відразу, АльпеКід ХЕПІ ДРІНК сподобався і мені бо містить натуральні компоненти і моїм діткам, бо він приємний на смак🤤
АльпеКід ХЕПІ ДРІНК комплексний натуральний засіб, що рекомендується до споживання немовлятам та дітям раннього віку з метою підтримки нормального функціонування шлунково-кишкового тракту.
До складу засобу входять натуральні інгредієнти: ромашка, меліса, фенхель, аніс.
Усі разом ці природні компоненти сприяють усуненню дискомфорту при коліках, а також ряд неприємних наслідків зміни раціону або режиму харчування малюка. АльпеКід ХЕПІ ДРІНК також рекомендується при регуляції дефекації (випорожненнях), що є надзвичайно важливим для нормального травлення та в цілому комфортного життя дитини.
Цей засіб також можна використовувати при відлученні дитини від нічного годування. АльпеКід ХЕПІ ДРІНК має все необхідне для того, щоб підтримати організм у цей тяжкий період та допоможе краще засинати.
АльпеКід ХЕПІ ДРІНК іде як дієтична добавка, у вигляді порошочку. На саше є детальна інструкція щодо способу споживання та рекомендована добова кількість.
Кожна мама знає, що при введенні нового продукту не завжди шлуночок може справитися з навантаженням. Тому й починають турбувати малечу коліки, здуття, запори, спазми. Для мене перш за все, головним критерієм було те, що склад самого засобу безпечний і натуральний для моїх діток.
Ми приймали АльпеКід ХЕПІ ДРІНК для нормалізації функціонування шлунково-кишечного тракту, пили згідно інструкції. Після прийому даного засобу мої дітки стали спати спокійніше тай в цілому стали не такі збуджені ❤️☺️
Розладів животика чи алергічних висипів в нас не було.
Тож, сміливо можемо рекомендувати цей дієвий засіб ♥️
Дякуємо @naprobu.ua за можливість бути учасниками тестування АльпеКід ХЕПІ ДРІНК.
У відгука 0 коментарів
@drim_iv

Тестування суміші

Почали з донями тестувати суху молочну суміш Milupa 3.
Хочу відзначити, що суміш нам сподобалася відразу, дітки казали: ням-ням 🥰😂 Суміш має приємний дійсно молочний смак, ніжний аромат, гарно розчиняється не залишаються грудочки.
Для мене, як мами дуже важливий склад суміші, а він супер: без пальмової, без цукру, без ГМО. В складі є 13 вітамінів та 9 мінералів, також додані пребіотики, кальцій та вітамін D – для зміцнення кісточок. Весь склад детально і доступно описано на упаковці.
Ніякий побічних реакцій і алергічних висипів у дітей на суміш не проявилося.
Окремо відзначу пакування суміші Milupa 3- 600 грам поділено у два пакети по 300 г., це дуже зручно.
Із задоволенням будемо рекомендувати суміш Milupa 3 іншим матусям для їх малючків 🥰
У відгука 0 коментарів
@drim_iv

Тестування суміші сухої молочної Milupa 3

Ось і завершилось наше тестування сухої молочної суміші Milupa 3.
Щиро дякую Вам за довіру 🙏 тестуємо перший раз.
Мені і дітям сподобалася суміш Milupa 3 ❤️ Суміш смачна, дітки їли із задоволенням 🤤😍 Дуже швидко розчиняється, не утворює комочків, смак в суміші приємний, ніжний аромат 👍
Порадував склад - немає цукру, пальмової олії та ГМО, але містить: вітаміни, мінерали, пребіотики, кальцій та вітамін D, все що треба для оптимального росту, розвитку і здоров'я малюків.
Ніяких реакцій чи алергії в нас не було, животики не турбували. Тож рекомендуємо до вживання малюкам 😘
Дякуємо Milupa за якісну, смачну і корисну продукцію 🥰❤️
У відгука 2 коментарі