Юлія Каблучко
Юлія Каблучко
Новачок - Блогер
Відгуки Юлія Каблучко
Коментарі Юлія Каблучко
Отримано лайків
0 Like
Юлія Каблучко

Nan SUPREMEPRO 3

Отримали на дегустацію дитячу суміш від NAN SUPREMEPRO 3 .
Як мама, я повірила у продукти Nestlé, і NAN SupremePro 3 не розчарувала. З першого годування мій малюк показав чудову реакцію - немає коліків, закрепу, чи неспокійного сну. Я ціную, що ця суміш розроблена з урахуванням потреб малюка, забезпечуючи його всебічний розвиток. Формула містить всі необхідні поживні речовини, вітаміни та мінерали, що допомагають зміцнити імунітет і сприяють здоровому зростанню. Також мені подобається, що NAN SupremePro 3 легко змішується і не залишає комочків. Крім того, упаковка зручна для зберігання та переносу. Враховуючи всі переваги цієї суміші, я рекомендую її як ідеальний вибір для малюків.
У відгука 1 коментар
Юлія Каблучко

Дитяче харчування NAN SUPREMEPro 3

Дитяча суміш NAN Supreme 3 - це відмінний вибір для малюків. Як мама, я повірила у продукти Nestlé, і NAN SupremePro3 не розчарувала. З першого годування мій малюк показав чудову реакцію - немає коліків, закрепу чи неспокійного сну. Я ціную, що ця суміш розроблена з урахуванням потреб малюка, забезпечуючи його всебічний розвиток. Формула містить всі необхідні поживні речовини, вітаміни та мінерали, що допомагають зміцнити імунітет і сприяють здоровому зростанню. Також мені подобається, що NAN 3 легко змішується і не залишає комочків. Крім того, упаковка зручна для зберігання та переносу. Враховуючи всі переваги цієї суміші, я рекомендую NAN Supreme 3 як ідеальний вибір для малюків.
У відгука 0 коментарів
Юлія Каблучко

Каші «Яготинське для дітей»

Мала змогу взяти участь у дегустації смачних готовий каш від українського виробника «Яготинське для дітей». Дитина їла із задоволенням, також було дуже зручно брати її на прогулянку. Рекомендую☺️
У відгука 0 коментарів