Оксана Генцар
Оксана Генцар
Знавець
Відгуки Оксана Генцар
Коментарі Оксана Генцар
Отримано лайків
3 Like
Оксана Генцар

Враження від смаколиків

Ну що ж, майже місяць ми з моєю красунею тестуємо корм від торгової марки Purina One. І ми вважаємо, що настав час поділитись враженнями. Отже поїхали: 1. Порадувало пакування сухого корму. За рахунок зіп застібки, корм не вбирає в себе вологу і сторонні запахи і, до речі, свій аромат не розповсюджує по всій квартирі. 2. Склад водного корму справді якісний. Навіть неозброєним оком можна побачити шматки м'яса та овочів. Собаці смаку як повноцінна страва так і у вигляді смачнючої добавки до звичного раціону. 3. Чи будемо ми переходити виключно на корм - це навряд, адже красуня звикла до іншої їжі і такий раціон щоденно їй не дуже до вподоби, хоча у якості смаколиків їсть із задоволенням. Загальне враження таке : якщо ви хочете годувати свого улюбленця кормом, саме Purina One може бути саме тим, що так необхідно песику.
У відгука 3 коментарі
Модератор Ольга
Оксана Генцар, а що скажете з приводу сухого корму - як собака його сприйняв? Адже ми тестували саме сухий корм і хотілося б більше деталей саме про нього.
Оксана Генцар
І частина 1 і частина 3 саме про сухий корм. Проте якщо доповнити. то можу сказати, що на запах та смак корм собаці сподобався, гарний розмір корму, як для маленьких порід, проте вживати його щоденно (навіть невеликими порціями) вона відмовляється. У якості смаколиків - із задоволенням, але не як альтернативне рішення у виборі харчування. На мою думку, причина не в самому кормі (адже інші навіть не хоче нюхати, а цей сприймає позитивно), а в тому, що собака просто звикла харчуватись м'ясом, овочами, злаковими культурами у натуральному вигляді. Не дивлячись на те, що протягом трьох тижнів ми змогли з'їсти сухого корму всього 3/4 від пакету у 1,5 кг, можу з упевненістю сказати, що корм хороший, адже розладів травлення у собаки не спостерігалось, активність гіршою не стала, трішки м'якшою стала шерсть. Не впевнена, що пов'язано саме із сухим кормом, але запах з з рота став трішки краще. В цілому загальне враження - хороше.
natali0516
Я хворіла короною кілька разів, тому з памятю ще ті проблеми. В Польщі це навіть має діагноз "Ковідна мгла", коли дивишся на цифри, а бачиш зовсім інші, коли знаєш значення слова, а не можеш пригадати його термін. Цікаво, чи допомагає цей препарат в цьому випадку
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися