Оксана Генцар
Оксана Генцар
Знавець
Відгуки Оксана Генцар
Коментарі Оксана Генцар
Отримано лайків
3 Like
Оксана Генцар

Новинки від Avon

Отримала для тестування набір від Аvon: крем для шкіри навколо очей Anew protinol; туш для вій 5inOne Lash Genius; парфумована вода Wonder
Для початку про пакування: все було запаковане в захисну плівку, що вже говорить про те, що я перша, хто відкриває косметику.
Крем: зручний тюбик із хорошим дозатором, яким можна скористатись як аплікатором для нанесення. Запах приємний, ледь помітний. Текстура легка, не обтяжує. Але!!! Те що взагалі не сподобалось!!!! Серйозно? Російська мова у назві на головній стороні упаковки?

Туш: флакончик стандартного розміру, а от сама щіточка для мене завелика за розміром і надто цупка. Та спробую призвичаїтись.

Парфуми: елегантне "дівчаче" пакування. Дозатор - розпилювач, запах не сподобався взагалі, занадто хімозний. Нагадує мені ніби якісь 90 роки, коли всі парфуми пахли однаково. Тож парфумовану воду навіть тестувати не буду.
У відгука 0 коментарів
Оксана Генцар

Враження від DentaLife

А ми тут знову тестуємо ласощі)) ну як ми, Тася тестить, я спостерігаю. Цього разу це ласощі від Purina "DentaLife". Як заявлено виробником: для підтримки чистоти порожнини рота та догляд за зубами. Отже, мої висновки:
1. ПАКУВАННЯ. Упаковка зручна, герметично запакована. Має зіп-застібку. На звороті вказана вся інформація про склад продукту та термін придатності і, звісно, про виробника. В упаковці 7 шт.
2. СКЛАД, ПЕРШІ ВРАЖЕННЯ. В складі продукту порадували натуральні складники, без хімічних домішок. Відкриваючи упаковку очікуєш різкий запах собачого корму, проте він відсутній. В упаковці 7 рифлених паличок-трубочок. М'які, дуже пластичні, не кришаться.
3. ВРАЖЕННЯ СОБАКИ. Тася "Галя балувана" і дуже багато смаколиків навіть нюхати не стане. В даному випадку реакція була ще на закриту упаковку. Після відкриття почалась весела істерика вимолювання смачненького. Понюхала, лизнула і із задоволенням з'їла паличку. Мене, як хазяйку, дуже задовольнило те, що з рота у собаки після цих ласощів не тхне. На стан порожнини рота в цілому не вплинуло і застарілий наліт, звісно не зчистило, але в цілому, та сторона, на котру собака пожувала, виглядає більш блискучою. Чи купуватиму? Так, адже складно знайти продукт із якісним складом та ще й такий, щоб собака була задоволена. А тут 2в1
У відгука 0 коментарів
Оксана Генцар

Отримали ласощі для собак DentaLife

Нарешті отримали ласощі! Сподобався дизайн упаковки: запаковано герметично, стильний дизайн, на звороті вказана вся потрібна інформація про склад продукту. Порадувала зіп-застібка, адже так ласощі зберігатимуться довше. Склад продукту теж сподобався, без зайвих домішок і хімічних речовин. Після відкриття приємно здивував запах - практично відсутній. Будемо тестувати, сподіваюсь собаці все сподобатися, адже вона головний експерт у цій справі)))
У відгука 0 коментарів
Оксана Генцар

Враження від смаколиків

Ну що ж, майже місяць ми з моєю красунею тестуємо корм від торгової марки Purina One. І ми вважаємо, що настав час поділитись враженнями. Отже поїхали: 1. Порадувало пакування сухого корму. За рахунок зіп застібки, корм не вбирає в себе вологу і сторонні запахи і, до речі, свій аромат не розповсюджує по всій квартирі. 2. Склад водного корму справді якісний. Навіть неозброєним оком можна побачити шматки м'яса та овочів. Собаці смаку як повноцінна страва так і у вигляді смачнючої добавки до звичного раціону. 3. Чи будемо ми переходити виключно на корм - це навряд, адже красуня звикла до іншої їжі і такий раціон щоденно їй не дуже до вподоби, хоча у якості смаколиків їсть із задоволенням. Загальне враження таке : якщо ви хочете годувати свого улюбленця кормом, саме Purina One може бути саме тим, що так необхідно песику.
У відгука 2 коментарі
Оксана Генцар

Отримали набір корму)

Вчора отримали посилку з подарунками для моєї дівчинки. Комплектація як і заявлено : 2 пакети сухого корму і 3 пакетики вологого. Дуже порадував склад сухого корму: відсутні барвники і штучні ароматизатори. Моя красуня щаслива такій кількості смаколиків, тож будемо із задоволенням тестувати і ділитись враженнями.
У відгука 0 коментарів