tetiannag
tetiannag
Новачок
Відгуки tetiannag
Коментарі tetiannag
Отримано лайків
0 Like
tetiannag
Вітаю всіх переможців!!Гарного всім вам тестування! Вчора обійшла пів міста і як дивно ніде немає іменно цих підгузників...Хотіла спробувати ,так як дуже мене зацікавили а в список я не попала....Буду ще шукати...а ні то прийдеться в інтернет магазинах замовляти.....
У відгука 2 коментарі
tetiannag
Старшому сину 1,5 роки,то йому давали даду і все було гаразд...А ось донечці,якій зараз 3м..купили в пологовий хагіси,но від них була страшна алергія...потім дівчата по палаті порадили хеппі,теж алергія...аж коли купили фірми памперс то вже покращився стан шкіри...а ось ліберо нам ніхто і не запропонував...і до того я їх практично і не бачу на полицях наших магазинів....хотіла б спробувати..
У відгука 0 коментарів
tetiannag
Дуже рада,що є такий сайт де можна і тестувати а також і отримувати відгуки про продукцію...Я дуже скептично ставлюсь до будь яких БАДів і добавок,я за правильне і здорове харчування...але,нажаль,в наш час не всі можуть собі це дозволити..а декому і байдуже....Але прочитавши ваші відгуки,хочу спробувати цей продукт,і переконатись на собі,що вони допомагають..
У відгука 0 коментарів
tetiannag
Так як в число тестувальників я не ввійшла,рішила сама спробувпти цю серію.Придбала в магазині шампюнь і кондиціонер,і зразу до справи.Хочу сказати,що вже після першого користування моє волосся стало вдвічі менше випадати!!!!Це мене дуже порадувало,адже після пологів,і зараз годую груддю,а ще і весна...Волосся столо шовковистим і набуло приємного природнього і здоровогр блиску..Я дуже задоволена..Пізніше ще напишу результати користуванням.
У відгука 0 коментарів
tetiannag
БАЖАЮ ВСІМ УСПІХІВ!! Напевне це треба бути супер щасливчиком,щоб серед тисячі учасників,вибрали на тестування тебе.. Я особо не надіюсь,хоча хотіла б,але моя старесенька машинка ще поки не підводить...і рада що маю і таку...бо знаю багато людей які ще перуть вручну... І наперед рада за десятку,яка і буде тими щасливчиками...
У відгука 1 коментар