Pasha01
Pasha01
Експерт
Відгуки Pasha01
Коментарі Pasha01
Отримано лайків
0 Like
Pasha01

Перекус з гранолою аха з горіхом

Сьогодні під час перегляду фільму захотілося дуже смачненького,але нічого не знайшлося під рукою,а в магазин іти не було бажання І тут згадав я про свою гранолку з горіхом,я навіть не помітив як швидко вона закунчилася,таким смачним фільм давно не був)
У відгука 8 коментарів
Zhdanchik
О, мне тоже понравилась она)
Yana90
Я ніколи такими сніданками, ще не снідала, а все тому що з дитинства не люблю вівсянку, і для мене асоціація, що якщо такі кашки, то це щось схоже на неї, вівсянку)) Але ось з горіхом хотілося б спробувати, по відгукам, я так зрозуміла, що це смачно і варто спробувати!)
Viktoriia Yeremenko
У нас Гранола уже закончилась. Нужно будет обязательно купить ещё и попробовать покушать во время фильма. Спасибо за идею ??
zivochka
у меня еще достаточно, хотя я ее ем почти каждый день
vidmin
Люблю карамельний попкорн, але, здається, гранола більш корисна при перегляді фільмів))) треба запамятати))
Pasha01
Справді дуже смачна гранола,ми снідаємо нею усією сім'єю,ситна і поживна
zivochka
НО если есть ее много, то лишние кг тоже будут появляться. Все должно быть в меру. Все яд и все лекарство, помните? главное доза
Viktoriia Yeremenko
Естественно. Вообще, в принципе, так со всем. Всего нужно кушать по немного. Если кушать много и часто, то лишние кг от всего могут появиться
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Pasha01

Гранола АХА з горіхами

Своє тестування розпочав з граноли з горіхами. Ранок відразу змінився,спробувавши цю гранолу. Надзвичайно смачно,та ще й така кількість різних горіхів,у поєднанні зі злаковим йогуртом-просто неймовірно!!! Приємно що гранола не розмокла і залишилася хрусткою. Не надто солодка,що також важливо. Загалом мені дуже сподобалося.
У відгука 2 коментарі
Andre0
Утро стало добрее с гранолой?
Pasha01
Набагато)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Pasha01
Усім доброго ранку! Всім відомо, що дитячий раціон відрізняється від дорослого. проте якби мене годували таким пюре - я б був у захваті)) Мова про Hame. Пюре яблуко і малина - просто надзвичайно смачно!!! Це чудовий перекус, особливо коли уже немає свіжих фруктів - а діткам вони необхідні. В консистенції пюре помітні "ворсинки" малинки - що свідчить про натуральність продукту. Але найголовніше - це те, що після баночки такого пюре донечка просить добавки)) А ще це хороший варіант для приготування солодкої кашки
У відгука 2 коментарі
Moderator Alena
Pasha01, дуже раді, что Вашій манюні настільки сподобалось, що попросила добавку!) Малина дуже корисна на вітаміни та мінерали, клітчатку, пектин...і, дійсно, фруктові пюре -це ідеальна альтернатива у період, коли свіжі фрукти вже закінчились. Смачного Вашій донечці на інші дигустації!)
Pasha01
Дуже дякуємо!Будемо з радістю далі смакувати))
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Pasha01
Сьогодні хочемо поділитися враженнями про Hamanek Пюре яблуко з манго. Перша перевага - зручна і функціональна упаковка-пауч, друге- смак, надзвичайно приємний та ніжний. дуже зручно брати пауч на прогулянку, власне як ми і зробили, чудовий перекус для дитини, зручно тримати малятку .
У відгука 2 коментарі
Moderator Alena
Pasha01, на здоров‘я!) Забезпечувати малюків смачним та здоровим харчуванням, робити їх ситими за задоволеними - саме з такою метою Hame виробляє дитяче харчування!) Смачного!) Будемо чекати Ваших наступних відгуків..)
Pasha01
Щиро дякуємо - бо нас справді смакує))
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Pasha01
Усім привіт!Нарешті отримали посилочку-приємно враженні великим асортиментом,донечка відразу зацікавилася і хотіла спробувати,тому відразу й почали тестування-почали з М'ясного пюре Hame з яловичини. Відкривши баночку відразу відзначили для себе-приємну констистенцію,запах і смак) Донечка теж скуштувала з радістю, і з'їла усе до дна) Донечка сита-тато щасливий!
У відгука 3 коментарі
Модератор Ольга
Pasha01,така маленька :) Вона до тестування вже куштувала м'ясо чи це вперше?
Pasha01
Нам уже 1 рік і майже 2 місяці)) Ми просто дуже мініатюрні) М'яско ми вже куштували давно,і дуже полюбляємо))
Модератор Ольга
Pasha01, дійсно мініатюрна :) Моя донька теж маленька, і також полюбляє м'ясо :)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися