Karyna.Rudyk
Karyna.Rudyk
Знавець - Блогер
Відгуки Karyna.Rudyk
Коментарі Karyna.Rudyk
Отримано лайків
5 Like
Karyna.Rudyk

Milupa сирок !

Скуштувавши всі смаки, не можу сказати що є улюбленіші. Як не дивно але моїй дитині сподобались всі, навіть чистий без фруктового вкуса, їв із задоволенням. Це звичайно рідкісний процес, але він мене здивував. Мені подобається зручність упакування та вибір смаків. Ми за частую смакуємо їх на ніч, дитини легко переварюються, і цілу ніч вона спить спокійно животик не турбує. Тепер навіть в магазині повз сирків зі сином пройти ми не можемо.
У відгука 0 коментарів
Karyna.Rudyk

Наш улюблений перекус!

Коли нам виповнилось 8 місяців, ми сміливо почали шукати сирки, йогурти дитині, і по трохи давати всю молочну продукцію. Звичайно на теперішній час ми спробували різні фірми сирків. Тут проходить тестування на сайті, подумала треба спробувати, можливо це тей саме сирок який ми будемо їсти щодня. Так і вийшло, тепер у нас кожен день є в раціоні сирок, дитина просто в захваті.
У відгука 0 коментарів
Karyna.Rudyk

Комплекс Витаминов ПреМамаДуо😍

Завершила приймати вітамінний комплекс, можу відразу сказати що хочу ще! Я помітно замінила покращення, у меня зменшились висипання на обличчі, я стала більш врівноважена та спокійно переношу втому. У мене немає як раніше що я цілий день ходила втомлена, зранку просинаюся бадьорою. І це завдяки вітамінам, оскільки тільки після того як я почала їх приймати то замітила багато змін у собі. І це дійсно супер, до цих вітамінів яких я тільки не пила такого результату не було. Почала тестувати вагітною, зараз вже годую , і впевнена ще буду приймати ці вітаміни!!!!
У відгука 0 коментарів
Karyna.Rudyk

Вітамінний комплекс

Перш за все хочу сказати що це найбільш вдало було погодитись на тестування цього комплексу вітамінів. Тому що мені врач виписував всі окремо, і меня приходилось пити до 5 таблеток на день. А тут все що мені потрібно в двух. Під час приймання не було ніяких труднощів, і навіть ніколи не забувала про прийом вітамінів. Коли я почала приймати скажу честно не знала
варті вони того чи ні. Але однозначно коли повністю пропила всю упаковку, можу без перебільшень сказати що для вагітних і тих хто планує, це найкращий комплекс тих вітамінів які потрібні для дівчини. Я можу сміливо відзначити що моє самопочуття покращилось, так як я не можу їсти м’ясо а мені потрібно, і багато чого іншого , то я рада що ПреМама дуо, має тей комплекс 11вітамінів та 10 мінералів який мені дуже необхідний. Тому якщо хтось тільки хоче брати вітаміни то тільки ПреМама дуо!!!! Однозначно 👍
У відгука 0 коментарів
Karyna.Rudyk
Почему я не могу оставить отзыв свой ?
У відгука 1 коментар