Svetik1988
Svetik1988
Експерт
Відгуки Svetik1988
Коментарі Svetik1988
Отримано лайків
12 Like
Svetik1988

Перші враження

Проблеми зі сном маю давно , а з початком війни вони тільки посилилися ( Тому,коли з'явилася можливість протестувати Мелаксонін , дуже зраділа. Моя проблема в тому , що я довго не можу заснути , потім дитина прокидається декілька разів за ніч і зранку я не можу зібрати себе до купи. Перші дні тестування, не задалися, захворіла донька ,приходилося часто вставати вночі ,тому якісь позитивні зміни у сні я не помічала. І от вже декілька днів підряд почала приймати Мелаксонін о 22:30 , до 23:00 , я засинаю. Вночі мені приходиться прокидатися але той факт ,що я швидше почала засинати ,мене радує. В інструкції вказано робити 1-2 розпилення, мені вистачає одного , на смак не противне , а от післясмак - мені не дуже подобається) Пляшечка не великого розміру, носик закривається ковпачком , це дуже зручно. Перші враження, позитивні, продовжую тестувати.
У відгука 0 коментарів
Svetik1988

Солодкі сни - запорука здоров'я

Отримала і я свою посилочку, вже не терпиться почати тестування) Являюся мамою маленької дитини , тому вже давненько в мене був повноцінний нормальний сон. Надіюсь ,що завдяки Мелоксоніну мені вдасться нормалізувати і покращити свій сон.
У відгука 0 коментарів
Svetik1988

Тестування спрею Мелоксонін

Була приємно здивована побачити себе у списку ). Надіюсь , що за допомогою Мелоксоніну мій сон буде набагато кращим. Цікаво вже протестувати )
У відгука 0 коментарів
Svetik1988

Мамалак

Моїй донечці місяць і коліки мучають мою крихітку. Я розумію, що вони з часом пройдуть , але так хочеться допомогти малечі. Користуємося зараз двома засобами, але ефект не дуже( . Хотілося б спробувати Мамалак, можливо він нам допоможе справитися з коліками.
У відгука 0 коментарів
Svetik1988

Чудові вітамінчики

Закінчилося тестування , час підбити підсумки. Після 30-ти денного прийому мультивітамінного комлексу , з впевненістю можу сказати,що ПреМама це найкраще , що потребує мама в очікуванні малюка. Пропивши дані вітаміни , я залишилася дуже задоволена :
- пройшла постійна втома ;
- з"явилося більше енергії ;
- покращився сон ;
- стали міцнішими нігті ;
- покращився стан шкіри ;
- 11 вітамінів та 10 мінералів, містяться в одній таблетці ( не треба пити пригорщу різних) ;
- капсула Омега-3, являється необхідним компонентом для профілактики серцево-судинних захворювань ;
- Премама Дуо - рекомендований не тільки під час вагітності, а й під час планування вагітності та годування груддю.
Я дуже вдячна сайту naprobu.ua і ТОВ «АЛКАЛОІД КИЇВ», за надану можливість протестувати Премама Дуо. З дозволу лікаря з великим задоволенням продовжу прийом вітамінного комплексу.
У відгука 2 коментарі