Руслана Мамчур
Руслана Мамчур
Новачок
Відгуки Руслана Мамчур
Коментарі Руслана Мамчур
Отримано лайків
12 Like
lyubarez

Тестування продукції від Cooker

Ми доволі швидко протестували всі м'ясні делікатеси доставлені нам сервісом Cooker. Перважно вся продукція була Салтівського м'ясного комбінату декілька продуктів були від Богодухівського м'ясокомбінату . Спойлер - досить якісна і смачна продукція. Першим , що ми спробували це були сосиски молочні Салтівський м'ясокомбінат вищого сорту. Дуже ніжні та приємні на смак. За вечір упаковочка була з'їдена. Ковбасу сервелат варено копчену сервірували на святковий стіл. Президентську від Салтівського м'ясокомбінату напівкопчена стала прекрамним компаньйоном будетрбродам на роботу. Балик "Дарницький" від Богодухівського м'ясокомбінату зі свинини сирокопчена - став нашим фаворитом. Насичений смак з приємним ароматом копчення. Ковбаски нарізані смакували всім членам сім'ї.
У відгука 3 коментарі
Руслана Мамчур
смачно справді, нам також сподобалось і швидко все з"їли
Лолола
Руслана Мамчур, а в нас ще трохи залишилося, ми почали з молочних сосисок, балику та сирокопчених ковбас.
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Tatjana1974

Моє тестування

Хочу поділитися своїми враженнями після дегустації Cookerbox. Всі представлені в ньому товари моя родина оцінила на відмінно!
Найшвидше були з’їдені сосиски «Молочні». Я їх навіть не варила, а просто розігріла, чищення не потребують, бо оболонка їстівна. Ніжний та делікатний смак сподобався усім нам. Їх точно ще не раз купимо в інтернет-магазині Cooker.
Потім були продегустовані нарізки сирокопчена з м’яса птиці Фінська і Італііська та сиров‘ялена салямі Венеція. Дорослі смакували як закуску до пива, а діти ласували в бутербродах. Хоча у сказати, що ковбаса в нарізках представлена вищого сорту (крім Італійської, вона першого сорту), але якість та смак сподобалась усіх трьох нарізок. Достатньо солі та перцю, не надто жирні, помірно спецій.
Балик «Дарницький» із усього боксу сподобався найбільше. Це нежирна сирокопчена свинина, текстура щільна, вдало підібрані спеції, на мій смак усього достатньо. Смакує і в бутербродах і самостійно. Теж обов’язково будемо купувати та рекомендувати.
Сервелат варено-копчений на 100% складається з м’яса (свинина та яловичина), його було багато, то вистачило і для піци, яка усім сподобалась.
Президентська ковбаса складається на 85% із м’яса. Вона напівкопчена, достатньо солона, має приємний післясмак. Діти не оцінили, а мені дуже сподобалась.
Отже, фаворитами моєї родини стали сосиски та балик, але і всі інші ковбаси заслуговують на відмінну оцінку та дегустацію!
У відгука 4 коментарів
LiliiaB
Ми також собі запам’ятали сосиски і будемо замовляти, а от балик трохи солонуватий для нас.
Руслана Мамчур
продукція справді відмінна, нам також до вподоби
Annabelle 5
Мої донечки-двійнята теж постійно бігають тепер дивляться на той магніт та та просять молочні сосиски
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися