Yuliya0809
Yuliya0809
Знавець
Відгуки Yuliya0809
Коментарі Yuliya0809
Отримано лайків
8 Like
Yuliya0809

Збитий десерт - швидко та смачно!

Нарешті я забрала свою довгоочікувану посилочку.
Скажу одразу із всього того, що мені прийшло на тестування використовувала тільки желе для торту.
Вирішила для початку протестувати збитий десерт, та і подружкам, котрим розповідала, про те, що буду експертом та тестувати продукцію Dr.Oetker одразу він приглянувся - їм було дуже цікаво, що воно таке, ну і мені звичайно ж теж. Все робила за інструкцією, високий посуд, 150 мл холодного молока та вміст пакету. Через декілька хвилин утворилася пишна, біла, збита масса. Я додала банан на дно келиху, далі збитий десерт, прикрасила малиною, гранолою та мятою. Поставила у холодильник.
Що можу сказати - це дуууже смачно! Шось типу морозива, тільки не холодне)) Нагадує десерти, які ми купували у місцевій піцерії у студентські роки)) Тільки топпінгу не вистачало))
В цілому я задоволена, такий пакетик десерту має бути у запасі на кухні)
Головне гарно та швидко.
У відгука 4 коментарів
Yuliya0809

Питання

Дівчатка, добрий день)Є питання, не зовсім по темі. Експерти, підкажіть, хто знає, що значить коли, у списку учасників мене немає, але коли в проект захожу, бачу напис : Посилка не відправлена. Чи то так завжди, просто я не звертала уваги раніше?
Дякую)
Усим експертам успіхів у тестуванні, чекаємо на відгуки))
У відгука 3 коментарі
Yuliya0809

Підсумок тестування

Усим привіт!
Для початку хочу висловити слова подяки сайту на пробу за чудову можливість стати експертом у тестуванні засобів для випічки та декорування Dr. Oetker.
Це моє перше тестування і сподіваюсь не останнє)
Продукція Dr. Oetker моя найулюбленіша, але не вдавалось спробувати все, особливо новинки.
Хоча за весь період тестування використала не всю продукцію, але відкрила для себе багато нового!
- Декор, не тільки гарний, але й смачний!
- Ромовий та ванільний ароматизатори розкривають смак випічки з нової сторони!
- Цукрова пудра з ароматом ванілі, здавалося б таке просте поєднання, але вона гармонійно доповнить любий пиріг, капкейк чи глазур!
- За застигання страви з желатином від Dr. Oetker можна взагалі не переживати!
- З розпушувачем випічка завжди буде пишною!
- Пудинг - швидкий та смачний десерт, який приготує навіть дитина!
- Творопиш, якщо хочете приготувати ідеальні сирники, то вам він конче необхідний!
- Какао саме найкраще у світі!
Все, що я спробувала за цей час мені дуже сподобалось! Можу з впевненістю сказати, що я довіряю Dr. Oetker!
Залишила глазур та крем, так як планую готувати на наступні вихідні тортик на свято)
Dr. Oetker - це не замінний помічник на кухні кожної господині!
Однозначно - рекомендую!
Дякую!
У відгука 2 коментарі
Yuliya0809

Шоколадне кохання❤

Шоколадне кохання

Доброго ранку, дівчатка!
Не одноразово наголошувала на своєму коханні до какао фірми Dr. Oetker. Готую з нього напій з маршмелоу у осінньо-зимовий час, маффіни, глазур, додаю до бананового морозива, … Зараз вирішила приготувати брауні. Швидко, смачно, шоколааадно! Мінімум зусиль, максимум задоволення! Брауні приготувала з вишнею, поєднання вишні-шоколаду це щось! Додала трішки ромового ароматизатору, це взагалі бомба! Ароматизатор з ромом у шоколадних смаколиках використовую вперше і однозначно рекомендую це спробувати)Шоколад-вишня-ром це безпрограшне комбо!
Використала:
Какао – рекомендую!!! Кожному цінителю шоколадного смаку, та і взагалі кращого какао ще мені не траплялось!
Цукрова пудра з ваніллю – обсипала брауні трішки зверху, після того, як використала її вперше, тепер буду брати завжди, на обсипку кондитерських виробів – те що треба!!
Ароматизатор зі смаком рому – не знаю, як щодо класичної випічки, але в шоколадній це дууууже смачно!!!
-------------------------
Рецепт
45 гр черного шоколада (любого, но не пористого)
45 гр какао DR.OETKER
75 гр сливочного масла
75 гр сахара
¼ соли
Немного ромового ароматизатора DR.OETKER
2 яйца
50 гр муки
125 гр вишни (вместо вишни можно смородину замороженную или вообще без ягод, тоже будет очень вкусно!)
Сахарная пудра с ароматом ванили DR.OETKER для посыпки.

1. Если готовите с замороженными ягодами – предварительно разморозить, слить лишнюю воду, если нет, пропускаете этот пункт)
2. На водяной бане или в микроволновке (импульсно интервалами 10-15 сек в зависимости от мощности) растопить шоколад и сливочное масло, хорошо размешать, но главное не перегреть.
3. Добавляем сухие продукты (сахар, соль и ромовый ароматизатор) и перемешиваем венчиком до однородности.
4. Добавляем яйца (по одному). Добавили яйцо, размешали до однородности, потом опять добавили еще одно яйцо (Главное, чтобы смесь была не очень теплой)
5. В полученную однородную, шоколадную смесь добавляем просеянную муку и перемешиваем. Тесто получается гладким и жидким
6. Добавляем ягоды, если без ягод, то пункт пропускаем)
7. Форму застелаем пергаментом (Очень люблю и рекомендую пергамент ТМ «ФрекенБок» с ним никогда никаких проблем не возникает, очень хороший!)
8. Высыпаем полученную смесь в форму застеленным пергаментом, равномерно распределяем.
9. Выпекаем при 170-180 градусах, около 30 минут. Очень важно брауни не пересушить, серединка должна оставаться слегка влажной, но не жидкой и не сырой!
10. Готовый брауни посыпаем сахарной пудрой.
У відгука 9 коментарів
Yuliya0809

Смачної Паски!

Христос Воскрес, девченки!
Хочу отметить, что готовлю пасхальные куличи впервые и очень переживала, чтобы все получилось) При приготовлении куличей использовала украшения для декора, ароматизатор "Ваниль", желатин, разрыхлитель для теста, ванильный сахар, сахарную пудру со вкусом ванили.

Разрыхлитель для теста – использую не первый раз, разрыхлитель хороший! Выпечка получается действительно пышной. Куличи тому не исключение! Хватает одной упаковки на несколько раз. Производитель постарался сделать продукт действительно качественным. Рассыпчатость потрясающа! Комочков нет.

Желатин – люблю желатин этой фирмы, знаю, что не подкачает. Его использовала для глазури. Насмотревшись видосиков на YouTube мне захотелось попробовать что-то новое, поэтому решила приготовить не классическую глазурь, без яичных белков. Глазурь готовится из сахарной пудры, желатина, воды и я еще добавила ароматизатор «Ваниль». Такую глазурь делала впервые, отзывы о ней двоякие, некоторые пишут, что все супер, другие, что все растеклось, и куличи нормально не покрылись. Но что сказать, глазурь однозначно стоит внимания, но с ней надо еще попрактиковать, она у меня застыла мгновенно, я не успевала декорировать свои куличики уже все схватывалось, под конец в миске остатки глазури уже были как камень) Плюсы этой глазури – мега-быстро схватывается, сохнет, не липнет, не осыпается при нарезке. Минусы – нужны вторые руки-помощники для помазки или декорирования))

Ароматизатор "Ваниль" – ароматизатор использовала впервые. Флакон плотно закрывается крышечкой, что очень удобно - это исключает проливание. Мне понравилось, что состав натуральный, как по мне это важно) Запах действительно, не химозный, приятный, сливочно-ванильный.
Так же пробовала добавить его в кофе. Супер, однозначно рекомендую!!!

Ванильный сахар – пакетик такого ванильного сахара всегда есть в запасе дома, использую его при приготовлении любой выпечки, молочных каш, желейно-молочных десертов.

Сахарная пудра со вкусом ванили – использовала впервые, до этого у меня была сахарная пудра другой фирмы, когда я открыла эту, то первое, что бросилось это конечно нежнейший аромат ванили, который окутывает тебя, как облачко, а также пудра перемолота в мельчайшие частички, очень хорошо подойдет для украшения маффинов, пирогов и другой выпечки

Украшения – пробую впервые. Они божественны! Нет привкуса мыла или дешевой кондитерской мастики или покрашенного безвкусного крахмала. Мало того, что красиво, так еще и вкусно!!Жемчужинки с приятной кислинкой – особо понравились.
У відгука 19 коментарів