KovalchukAnna
KovalchukAnna
Експерт
Відгуки KovalchukAnna
Коментарі KovalchukAnna
Отримано лайків
26 Like
KovalchukAnna

Сирок Без цукру

Шкода що не потрапили до списку учасників, але дані сирки копуємо систематично, лише інколи не встигаємо їх зловити на полицях магазину, поділюся враженням .
Радує що "Простоквашино" створило серію дитячих сирків без цукру але солодких за смаком, так як звичайний без наповнювача дитина не завжди буде їсти а цукор дітям краще не вживати. Сирок смачний, в міру солодкий, на запах приємний але має дещо іншу консистенцію, не таку однорідну як у звичайних. Думаю це пов'язано зі зміною складу. Чекаємо на нові смаки, поки що бачили лише банан і яблуко:)))
У відгука 1 коментар
KovalchukAnna

Гель для прання

Цікаво як працює цей засіб для прання, ніколи на поличках не зустрічала даної ТМ. Можливо новинка або ж просто маловідомий засіб, та це не важливо, головне результат користування. Перемо лише гелями, тому чекаю з нетерпінням на списочок тестуючих та подальші відгуки.
У відгука 0 коментарів
KovalchukAnna

М'ясна смакота

Ох, мабуть як кожен хто не з Києва я засмучена що немає і маленького шансу протестувати таку смачну продукцію. Цікавий проект, надіємося будуть схожі і для усіх інших:)
У відгука 1 коментар
KovalchukAnna

Collistar, бездоганний догляд

Чула класні відгуки на рахунок цієї продукції, але ніразу не користувалася засобами. Хотілося б протестувати для себе цікаву новинку. Обожнюю все що стосується якісної доглядової косметики!
У відгука 1 коментар
KovalchukAnna

Спроба #3:))

Обожнюю продукцію цієї ТМ, купую систематично і цукор ванільний, какао, дріжджі, хотілося б протестувати більш широкий асортимент. Чекаємо з нетерпінням на список учасників , можливо нуу хоч цього разу повезе:)
У відгука 0 коментарів