Дарья Гапич
Дарья Гапич
Експерт
Відгуки Дарья Гапич
Коментарі Дарья Гапич
Отримано лайків
10 Like
Дарья Гапич

Бекутан Мультиімуно – мультифакторний помічник дитячого імунітету

Була здивована, коли прийшло смс з пошти, що до мене їде посилочка. Як раз дитина прихворіла, а ми разом з дитиною. Вже декілька разів змінювала вітаміни для дитини. Перше, що я давала дитині з вітамінів, це був гель, спеціальна добавка. Потім послухавшись пораду перейшла на вітаміни, а точніше желейні мішки, які зараз дуже популярні серед дітей, адже дитина з захопливістю приймає такі вітаміни. А коли я дізналася про Бекутан, то була дуже здивована, що в такому форматі також є вітаміни для дітей.
Нам зараз лише 2,2роки і в нас попереду знайомство з дитячим садочком, а всі знають, як у садочку діти часто хворіють. Тому саме зараз нам так необхідно підтримувати імунну систему дитини. Я сподіваюся, що саме Бекутан Мультиімуно допоможе нам в цьому, і ми надалі будимо його приймати.
Що до даного препарату, вперше що треба зробити, це порадитися з педіатром. Ми ще не почали тестити, а тому ще все попереду.
Отримали велику коробку, в якій було 14 пакетиків.
У відгука 0 коментарів
Дарья Гапич

Спробувала гель для прання

Отже вже спробувала усі 4 види гелю для прання Woolite, для чорних речей, кольорових, делікатних і улюблених (для всіх типів). Мені сподобався Woolite. І більш детально розповім усі переваги і недоліки.
По упаковці самого гелю для прання, має невеличку пляшку на 900мл, 18 циклів прання, що дуже зручно для делікатних речей, так як я не часто ношу такі речі і тому мені не потрібна велика кількість такого виду гелю. Що до чорного, кольорового і для всіх типів, то на мою думку, треба і побільше пляшки придумати, бо прання дійсно багато і не дуже зручно постійно згадувати, чи закінчився гель чи ні. Ну це чисто моя думка.
Ще один великий мінус, це те що немає ніякої мірки і не зрозуміло, скільки ковпачків вливати гелю для прання. Можна було б хоча би виробнику вказати на флаконі, скільки ковпачків влити для прання.
З плюсів гарні кольорові флакони і детально розписана інформація, для якої саме тканини той, чи інший вид гелю, також детально розписано про сам гель.

Отже попрала я речі за допомогою Woolite, дуже сподобався запах гелю, такий приємний і не дуже нав'язливий. Гарний колір гелю, у золотистій пляшці золотистого кольору, у рожевій - рожевого кольору, а ось у чорній пляжці - білого кольору гель, у червоній - блакитного кольору.
Що до інформації, яка написана на пляжці, що гель видаляє катишки, ну це найбільша брехня, прала речі з катишками і все позалишалося, як і було. Колір також ярким не стає. Але груба тканина на чорних речах чоловіка, дійсно стала м'якішою, це мене здивувало і приємно вразило. Можливо, якщо річ нова і прати її постійно Woolite, то тканина можливо і буде без катишків і яскрава, але так тестувати треба мінімум пів року.

Отже протестила я гель для прання Woolite, звичайний гель з приємним запахом, гарним дизайном. Можна користуватися і завжди приємно пробувати новинки, що і вам раджу спробувати.
У відгука 0 коментарів
Дарья Гапич

Починаю тестити!

Отримала посилочку сьогодні. Дуже зраділа, так як мене вперше обрали експертом?. Великий вибір для мене, так як звикла прати гелем для кольорових речей, або для чорних, або взагалі універсальним для усіх речей. Woolite дає вибір з 4х видів гелю для прання, для більш якісного догляду за речима. Я кожний вид гелю спробую і напишу відгук, вже сьогодні хочу випрати постіль гелем для прання Woolite, але завдяки різновиду буду вибирати, чи червоним (для кольорових речей), чи золотим (для улюблених речей).
Окреме дякую, тим хто запаковували посилку, дуже якісно і продуманого. Поки несла, декілька разів перевертала коробку, вже уявила, як відкрию і весь гель по коробці розлився, але ні, все гарно і якісно запаковано, кожна бутилка обмотана, що дуже продуманого?
У відгука 2 коментарі
Дарья Гапич

Проект pampers active baby

Ось нам випала можливість отримати наші улюблені підгузки Pampers! Чекаємо, коли отримаємо тестувати оновлені підгузки Active baby!☺️
У відгука 4 коментарів
Дарья Гапич

Хочу крем

Хотілося б спробувати таку новинку)
У відгука 2 коментарі