Garbarec
Garbarec
Новачок
Відгуки Garbarec
Коментарі Garbarec
Отримано лайків
0 Like
Garbarec

Fisher-Price

Коли наша доня ще була у животику, я дуже довго роздивлялась та вивчала іграшки різних брендів, одними із фаворитів для мене стали товари від Fisher-Price. Наше знайомство розпочалось із розвиваючого коврика, якщо ще хтось вагається в його покупці — однозначно рекомендую, оскільки це універсальна іграшка, яка замінює гори цяцьок (часом зовсім непотрібних)?Далі мій вибір впав на пірамідку від цього ж бренду, що я можу сказати — вона крута, все продумано до дрібниць + це дійсно потрібна іграшка «розвивашка»? Ще одним, на мою думку, потрібним девайсом є ходунки - штовхачі ( в на це ?), якщо коротко це інтерактивна іграшка із допомогою якої наша доня зробила перші кроки, її розвиваюча панель заміняє гори іграшок, для мене це маст хев! Тепер мрію про інші товари цього бренду, цуценя та олівці це те, чим би хотілось поповнити арсенал наших розвивашок! Тому, якщо вдасться отримати на тестування щось, ми це оцінимо належним чином!
У відгука 3 коментарі
Garbarec
Ми завершили тестування і з впевненістю можем сказати, що корм нам підійшов! Будь - яких негативних змін не спостерігала, про покращення напевно зарано говорити, тимпаче у Сари розпочався період линьки! Однак, сьогодні ми придбали, як то кажуть на пробу, корм цього виробника, проте інших смаків, щоб точно визначитись, який Сарі більше до смаку! Хотіли ще сухий корм спробувати від оптіміл, однак його не було в наявності (можливо повністю перейдем на нього). На завершення, дякуємо за таку можливість та рекомендуємо його спробувати)
У відгука 0 коментарів
Garbarec
У нас залишилось 2 пауча корму, і це показник того, що його вміст загалом нашій Сарочці до вподоби! Насамперед хочу зазначити, що корм з упаковочки я розділяла на навпіл, оскільки були побоювання стосовно реакції котика після його споживання (при вживанні вологого корму інших торгових марок у Сари іноді спостерігалась рвота, тому побоювання мали місце). Однак, цей корм із смаком лосося нам прийшовся до смаку, будь — яких негативних реакцій чи розладів шлунку у котика я не спостерігала! Сьогодні вранці спробувала дати Сарі повністю всю упаковку корму, киця все спожила і була сита)
У відгука 0 коментарів
Garbarec
Доброго вечора всім) Ми вчора отримали нашу «чудо посилочку», і одразу хочеться зробити комплімент організаторам щодо турботи про попередню оплату відправлення! Щодо корму поки що можу сказати не багато, оскільки тільки сьогодні зранку ввели його у раціон. Разом з тим, Сарочка сприйняла його як смаколик, який доповнює основну страву ( ми поціновувачі сухого корму)! Перше враження — це відсутність не дуже приємного запаху, оскільки часто виробники корму зловживають ароматизаторами, то тут така ознака відсутня, що, на мою думку, є важливим компонентом при виборі корму для нашої киці! Корм легко дістати із упаковки, при перебуванні у посуді киці свого кольору не змінив (оскільки Сара з’їла його не одразу)! Станом на цей час враження приємні, далі тестування покаже)
У відгука 0 коментарів
Garbarec
Дуже хочеться нашій Сарі спробувати цей корм, оскільки в попередній список щасливчиків ми не потрапили(
У відгука 1 коментар