Tatiana.chabaniuk
Tatiana.chabaniuk
Знавець
Відгуки Tatiana.chabaniuk
Коментарі Tatiana.chabaniuk
Отримано лайків
4 Like
Tatiana.chabaniuk

Завершкємо тестування ❤️

Головне що суміш підійшла дитині, це чудово. Мене як маму склад дуже влаштовує! Немає пальмової олії, богатир мікро та макроелементів, вітамінів. Аромат приємний, будемо радити знайомим
У відгука 0 коментарів
Tatiana.chabaniuk

Суміш Мілупа 3 чудова!

По-перше дякуємо що даєте можливість тестувати безкоштовно ❤️
По-друге дякую за такий чудовий бонус сумку-шопер, вона неперевершена, яскрава! Краще ніж той пластик, який шкодить довкіллю.
По-третє, суміш синочок п'є охоче, жодних проблем зі стільцем немає, ніби надається) всі свої функції вона виконує чудово, тому що я вважаю що дитина в такому віці ще потребує додатково суміш до раціону, так як дуже багато в ній корисних компонентів. Розміщується без грудочок, аромат приємний. Тестуємо далі!
У відгука 0 коментарів
Tatiana.chabaniuk

Спокійні ночі нарешті!!))

Дуже вчасно отримали суміш Nan opti pro 4 . До цього часу ми були виключно на грудному молоці але зцідженому. Тобто він пив молочко з пляшечки, так як після важких пологів ми не змогли налагодити прикладання, але я вважаю що немає нічого кращого грудного молока для дитини. Але ми вночі не спали більше 3 годин підряд, а як полізли зуби то малюк прокинувся під'їдати кожні годину-півтори.. і це моя біль, тому що дуже виснажена, і багато раз думала кинути це все. Але, побачила реєстрацію і зрозуміла що це знак! Ми тільки но налагодили прикорм, переводити дитину на дорослу їжу різко неможливо, є свої нюанси, це буде стрес. Спочатку перші дні я додавала суміш ввечері в молочко, бо був досвід раніше давати суміш іншого виробника, малий її випльовував. Тому тут ми почали поступово. Моя ціль була давати ввечері і вночі. І десь з 4ї ночі він почав спати 4-5 годин. Це вже подвиг! Потім я дала чисто суміш і мій шок! Він її смачно випив. Найголовніше (а це був мій страх) що ніяких проблем з животиком. Ні закрепів, ні газиків, все ідеально! Для мене дуже важливий склад, так ось тут він неперевершений, є всі корисні компоненти, немає пальмової олії. Вона гарно в теплій водичці розтворяється, немає ні крупинок ні комочків, має приємний аромат. Я впевнена в тому що вона якісна, я б не давала її дитині, якщо не впевнилася в цьому. Я буду купувати ще та рекомендувати знайомим матусям❤️ ось такий нестандартний і щирий відгук! Дякую за можливість тестувати!
У відгука 0 коментарів
Tatiana.chabaniuk

Дитяча суміш Nan optipro 3 12-18 місяців

Дитина їсть суміш з задоволенням! Йому реально вона смакує. Для мене дуже було важливо відсутність пальмового масла у складі, так як це не дуже добре впливає на дитяче ШКТ. Та і впринципі склад суміші вражає на кількість поживних компонентів. Суміш не викликає дискомфорту в животику і дитина чудово спить. Дуже добре те,що вона виробляється в Європі, вони завжди слідкують за якістю. Я вже порекомендувала суміш всім знайомим матусям.
У відгука 2 коментарі
Tatiana.chabaniuk

Відгук Сімбіозіс бебікол після неділі тестування

Так склалося що тестування пребіотику випало на початок вводу прикорму. Проблема газиків нас турбує ще з народження. Відповідно що прикорм теж впливає, так як для організму малюка це щось нове. І я вважаю за потрібне та навіть необхідне допомагати животикам наших діток. Кожного дня ми вживаємо пребіотик, піпетка досить зручна. Так ось я вражена, але газики стали краще відходити, не приносячи дискомфорту синочкові. Стул став регулярним. Для мене, як для мами найважливіше здоров'я та самопочуття дитини. Дякую що дали змогу безкоштовно протестувати даний продукт. Тепер рекомендую всім знайомим в кого є діти!
У відгука 1 коментар