Югина
Югина
Експерт
Відгуки Югина
Коментарі Югина
Отримано лайків
18 Like
Югина

Моя яскрава весна з Avon

Ця помада🔥 моя щира рекомендація!!!! Легко наноситься, має солодкуватий присмак і приємний аромат, не сушить губи, чітко тримає контур, що для мене важливо бо маю асиметричні губи. Якщо після нанесення промокнути сухою серветкою то не так сильно розтирається і не залишає слід на одязі чи на склянці. Я взагалі дуже рідко користуюсь помадою, бо вважаю що мені не дуже личить, якось вульгарно чи що...Да і з появою дітей приводів що б нарядитись стало значно менше. Але маю сказати, що червона помада надає такої впевненості в собі і сміливості, що вона обов'язково має бути в кожної жінки. Такий собі плюсик до самооцінки😉 Обов'язково придбаю собі ще декілька помад інших відтінків, ну дуже вони кльові!!!!
У відгука 2 коментарі
Модератор Ірина
Кажу від щирого серця, без лесощів — на мій погляд, червона помада вам справді пасує)
Югина
Модератор Ірина, дуже дякую😊
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Югина

Желфікс 1:1

Зефір? Це просто райське задоволення! Готувала зефір на пектині за рецептом ЯТОРТОДЕЛ. Так як Желфікс має в своєму складі пектин, то використала його як альтернативу купленому пектину. Готується дуже просто, без термометрів, без уварювання пюре, полінувалась навіть викладати кондитерським мішком, виклала в форму для випічки попередньо застелену пергаментом і розрівняла, а після застигання розрізала на квадратики. Вийшло навіть смачніше купленого зефіру. Для приготування використовувала Желфікс 1:1 на яблучному пектині, за основу брала ревневе пюре.
У відгука 12 коментарів
OlzOlz
Очень крутая идея! По фото мне лично больше похоже на пастилу. Как консистенцию - действительно зефир но воздушная или все же плотная как у пастилы?
Daria Bohachenko
Как интересно! А рецептиком не поделитесь?)
Schifezza
Дуже цікаво. Теж хотілось би рецепт)
Violet
И меня интересует рецептик
Tetty_Smile
Доброго дня.Можна рецепт?Виглядає смачно,скажіть зефір мягенький вийшов чи забити?
Кассіч Наталія
Очень интересная идея,нужно будет попробовать!
Югина
OlzOlz, Зефир очень нежный и воздушный, на следующий день подсох и немного обветрился но все равно остался нежным внутри
Югина
Daria Bohachenko, рецепт брала на Ютуб канале ЯТОРТОДЕЛ( https://m.youtube.com/watch?v=UWs5QYbfLyg). Только пектин заменила на желфикс в равной пропорции
Югина
Schifezza, Зефир: Ягодное пюре - 130 гр. Сахар - 300 гр. ( 100 гр. в пюре , 200 гр. в сироп) Пектин (я брала желфикс)- 0,5 ч.л. Белок - 1 шт. Агар Агар - 7 гр. Вода - 75 гр.
Югина
Tetty_Smile, Зефір вийшов ніжним, пористим і неймовірно смачним
Schifezza
Югина, дякую!
Shuper Nadia
Дуже хороща ідея, поділіться рецептом, також хочу спробувати)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Югина

Желфікс 1:1

Зефір? Це просто райське задоволення! Готувала зефір на пектині за рецептом ЯТОРТОДЕЛ. Так як Желфікс має в своєму складі пектин, то використала його як альтернативу купленому пектину. Готується дуже просто, без термометрів, без уварювання пюре, полінувалась навіть викладати кондитерським мішком, виклала в форму для випічки попередньо застелену пергаментом і розрівняла, а після застигання розрізала на квадратики. Вийшло навіть смачніше купленого зефіру. Для приготування використовувала Желфікс 1:1 на яблучному пектині, за основу брала ревневе пюре.
У відгука 12 коментарів
OlzOlz
Очень крутая идея! По фото мне лично больше похоже на пастилу. Как консистенцию - действительно зефир но воздушная или все же плотная как у пастилы?
Daria Bohachenko
Как интересно! А рецептиком не поделитесь?)
Schifezza
Дуже цікаво. Теж хотілось би рецепт)
Violet
И меня интересует рецептик
Tetty_Smile
Доброго дня.Можна рецепт?Виглядає смачно,скажіть зефір мягенький вийшов чи забити?
Кассіч Наталія
Очень интересная идея,нужно будет попробовать!
Югина
OlzOlz, Зефир очень нежный и воздушный, на следующий день подсох и немного обветрился но все равно остался нежным внутри
Югина
Daria Bohachenko, рецепт брала на Ютуб канале ЯТОРТОДЕЛ( https://m.youtube.com/watch?v=UWs5QYbfLyg). Только пектин заменила на желфикс в равной пропорции
Югина
Schifezza, Зефир: Ягодное пюре - 130 гр. Сахар - 300 гр. ( 100 гр. в пюре , 200 гр. в сироп) Пектин (я брала желфикс)- 0,5 ч.л. Белок - 1 шт. Агар Агар - 7 гр. Вода - 75 гр.
Югина
Tetty_Smile, Зефір вийшов ніжним, пористим і неймовірно смачним
Schifezza
Югина, дякую!
Shuper Nadia
Дуже хороща ідея, поділіться рецептом, також хочу спробувати)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Югина

Желфікс 1:1

Зефір? Це просто райське задоволення! Готувала зефір на пектині за рецептом ЯТОРТОДЕЛ. Так як Желфікс має в своєму складі пектин, то використала його як альтернативу купленому пектину. Готується дуже просто, без термометрів, без уварювання пюре, полінувалась навіть викладати кондитерським мішком, виклала в форму для випічки попередньо застелену пергаментом і розрівняла, а після застигання розрізала на квадратики. Вийшло навіть смачніше купленого зефіру. Для приготування використовувала Желфікс 1:1 на яблучному пектині, за основу брала ревневе пюре.
У відгука 12 коментарів
OlzOlz
Очень крутая идея! По фото мне лично больше похоже на пастилу. Как консистенцию - действительно зефир но воздушная или все же плотная как у пастилы?
Daria Bohachenko
Как интересно! А рецептиком не поделитесь?)
Schifezza
Дуже цікаво. Теж хотілось би рецепт)
Violet
И меня интересует рецептик
Tetty_Smile
Доброго дня.Можна рецепт?Виглядає смачно,скажіть зефір мягенький вийшов чи забити?
Кассіч Наталія
Очень интересная идея,нужно будет попробовать!
Югина
OlzOlz, Зефир очень нежный и воздушный, на следующий день подсох и немного обветрился но все равно остался нежным внутри
Югина
Daria Bohachenko, рецепт брала на Ютуб канале ЯТОРТОДЕЛ( https://m.youtube.com/watch?v=UWs5QYbfLyg). Только пектин заменила на желфикс в равной пропорции
Югина
Schifezza, Зефир: Ягодное пюре - 130 гр. Сахар - 300 гр. ( 100 гр. в пюре , 200 гр. в сироп) Пектин (я брала желфикс)- 0,5 ч.л. Белок - 1 шт. Агар Агар - 7 гр. Вода - 75 гр.
Югина
Tetty_Smile, Зефір вийшов ніжним, пористим і неймовірно смачним
Schifezza
Югина, дякую!
Shuper Nadia
Дуже хороща ідея, поділіться рецептом, також хочу спробувати)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Югина

Желфікс 1:1

Зефір? Це просто райське задоволення! Готувала зефір на пектині за рецептом ЯТОРТОДЕЛ. Так як Желфікс має в своєму складі пектин, то використала його як альтернативу купленому пектину. Готується дуже просто, без термометрів, без уварювання пюре, полінувалась навіть викладати кондитерським мішком, виклала в форму для випічки попередньо застелену пергаментом і розрівняла, а після застигання розрізала на квадратики. Вийшло навіть смачніше купленого зефіру. Для приготування використовувала Желфікс 1:1 на яблучному пектині, за основу брала ревневе пюре.
У відгука 12 коментарів
OlzOlz
Очень крутая идея! По фото мне лично больше похоже на пастилу. Как консистенцию - действительно зефир но воздушная или все же плотная как у пастилы?
Daria Bohachenko
Как интересно! А рецептиком не поделитесь?)
Schifezza
Дуже цікаво. Теж хотілось би рецепт)
Violet
И меня интересует рецептик
Tetty_Smile
Доброго дня.Можна рецепт?Виглядає смачно,скажіть зефір мягенький вийшов чи забити?
Кассіч Наталія
Очень интересная идея,нужно будет попробовать!
Югина
OlzOlz, Зефир очень нежный и воздушный, на следующий день подсох и немного обветрился но все равно остался нежным внутри
Югина
Daria Bohachenko, рецепт брала на Ютуб канале ЯТОРТОДЕЛ( https://m.youtube.com/watch?v=UWs5QYbfLyg). Только пектин заменила на желфикс в равной пропорции
Югина
Schifezza, Зефир: Ягодное пюре - 130 гр. Сахар - 300 гр. ( 100 гр. в пюре , 200 гр. в сироп) Пектин (я брала желфикс)- 0,5 ч.л. Белок - 1 шт. Агар Агар - 7 гр. Вода - 75 гр.
Югина
Tetty_Smile, Зефір вийшов ніжним, пористим і неймовірно смачним
Schifezza
Югина, дякую!
Shuper Nadia
Дуже хороща ідея, поділіться рецептом, також хочу спробувати)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися