Югина
Югина
Експерт
Відгуки Югина
Коментарі Югина
Отримано лайків
18 Like
Югина

Моя яскрава весна з Avon

Ця помада🔥 моя щира рекомендація!!!! Легко наноситься, має солодкуватий присмак і приємний аромат, не сушить губи, чітко тримає контур, що для мене важливо бо маю асиметричні губи. Якщо після нанесення промокнути сухою серветкою то не так сильно розтирається і не залишає слід на одязі чи на склянці. Я взагалі дуже рідко користуюсь помадою, бо вважаю що мені не дуже личить, якось вульгарно чи що...Да і з появою дітей приводів що б нарядитись стало значно менше. Але маю сказати, що червона помада надає такої впевненості в собі і сміливості, що вона обов'язково має бути в кожної жінки. Такий собі плюсик до самооцінки😉 Обов'язково придбаю собі ще декілька помад інших відтінків, ну дуже вони кльові!!!!
У відгука 2 коментарі
Югина

Парфуми для мами

Парфуми Today залишила на тестування мамі, вона задоволена🌸Аромат підійшов, користується вже трохи більше тиждня. Парфуми класно тримаються, як на мене трохи тяжкуваті, хоч і квіткові.... Років з десять тому вони були у більшості моїх подружок, можливо просто приївся цей аромат, але вони точно варті уваги. Моя мама дуже задоволена ними!!!!!
У відгука 0 коментарів
Югина

Щастя в дрібницях💄

В буденних справах і турботах ми трішки призабули як це приємно відчувати себе красивою, дивитись в дзеркало і насолоджуватись відображенням. Тестування продукції Avon нагадало мені і мамі, як важливо балувати себе. Це не просто помада чи парфуми, це - щаслива мама та дружина!
У відгука 2 коментарі
Югина

Перше знайомство

Нарешті!!! І я отримала свій пакуночок🎁 Наразі гостюю у мами і відправлення перенаправила сюди ж, тому чекати довелося трішки довше. Хочу відмітити, що відправлення було добре запаковане (в пупирчату плівку і коробку). Відкривали з мамою разом і вже навіть поділили, що кому)
Собі залишаю червону помаду. З приходом весни якось по особливому хочеться яскравих фарб в житті, дихати на повні груди.
Мамі будуть парфуми Todey. Аромат їй сподобався, квітковий і легкий, дуже вдалий вибір на кожен день. Для мене, це аромат мого студентства, така собі ностальгія)
У відгука 0 коментарів
Югина

Вітаміни КітВіт

Два тижні тому ми розпочали тестування вітамінок. Яскраве пакування і незвична форма відразу зацікавили донечку, але нажаль смак дитині не дуже сподобався, говорить кисло. Незважаючи на це доня регулярно впродовж 5 днів пила вітамінки, тому що корисно, поки не перпробувала всі смаки. Після пити вітаміни відмовилась, але її дуже зацікавив вміст трубочок. В трубочці знаходяться гранули з активними компонентами і шипучі таблетки з концентрованим смаком. Розрізавши трубочку і продегустувавши все окремо, доні дуже сподобались шипучі таблеточки. В результаті більшість вітамінів було знищено саме таким методом, доня забирала шипучку, а чоловіку діставались гранули які він розчиняв у воді). Дуже вдячна за цю можливість протестувати новинку! Ідеальний склад та цікава подача підкорили мене! Шкода, що доні догодити складніше😉
У відгука 0 коментарів