Tania1981
Tania1981
Знавець
Відгуки Tania1981
Коментарі Tania1981
Отримано лайків
0 Like
Tania1981
Доброго дня! Я дуже рада, що знову є тестування від Dr.Oetker, бо я дуже полюбила цю продукцію. А також, я дуже люблю пекти торти мусові із желатину. 1 квітня у мене День народження і це буде класним подарунком для мене-тестування желатину!
У відгука 0 коментарів
Tania1981
#naproby #naprobyua #droetkerua #naproby_droetker Я дуже рада, що завдяки тестуванню познайомилася з такою смачною і класною продукцією! Тепер я обожнюю #droetker, бо випічка з таких продуктів божественна! Я дуже хочу знову щось фантазувати і випікати))))
У відгука 1 коментар
Tania1981
І третя моя спроба тестування #желфікс #DrOetker #DrOetkerNaproby #Naprobyua це фантазії із вишнями. Я використовувала всюди лимонну кислоту #DrOetker та #желфікс #DrOetker. 1)Варення із вишні, яку я перемолола ; 2) Варення із цілої вишеньки; 3) варення із перемеленої вишні з додаванням шоколаду. Пропорції вишні і цукру стандартні 1:2, а шоколаду я додала 1 плитку на 1,5 літра. Скажу, що вишня із шоколадом то є бомба. Такий класний смак насичений ароматом шоколадом. В мене зразу асоціації із цукерками вишня у коньяку. Але не знаю тепер який термін зберігання. Та думаю така смакота довго не затримається)))
У відгука 0 коментарів
Tania1981
Друга спробу тестування #желфікс #DrOetker #DrOetkerNaproby #Naprobyua це варення з малини. Із Желфіксом воно вийшло густе і дуже ароматне. Пропорції згідно рецепту на упаковці. Тепер взимку буде чим ласувати)))
У відгука 0 коментарів
Tania1981
А я почала із #желфікс #DrOetker #DrOetkerNaproby #Naprobyua тестувати і фантазувати. Спровувала зробити вишні у своєму соку додаючи лимонну кислоту та желфікс. Це звичайний рецепт, а також спробувала асорті -вишні,малина, порічки. Пропорції Желфікс додавала по інструкції, але цукру 1:2. Отримала класне густе варення з приємним ароматом смородини.
У відгука 0 коментарів