Олена Макоїд_
Олена Макоїд_
Новачок
Відгуки Олена Макоїд_
Коментарі Олена Макоїд_
Отримано лайків
0 Like
Олена Макоїд_

Тестування суміші NAN Supreme Pro 3

Хочеться написати лише одне: ми купили другу банку цієї суміші.
Для діток після року вже трошки важко підібрати гарну суміш,тому що виробники пропонують або каші на молоці,або такі продукти,які по складу нагадують саме лиш сухе молоко.
Але NAN Supreme Pro це щось особливе.
Прекрасний склад,який максимально наближений до грудного молока. Приємний смак та запах - злегка солодкуватий,ненав'язливий. Баночки суміші нам вистачило майже на 2 тижні, враховуючи те,що дитина пила 3 рази/день.
Дуже важливо,що суміш розчиняєть однорідно, не залишає осаду та не утворює грудочок. Проблем з животиком за час тестування не виникло. Перед сном донька випивала пляшечку та спала спокійно до ранку.
Загалом,ми залишились цілком задоволені даним продуктом, тому купили ще одну банку)
Дякуємо naprobu та Nestle за надану можливість спробувати насправді якісний та вартий уваги продукт!
У відгука 0 коментарів
Олена Макоїд_

Тестування NAN Supreme Pro 3

І ми почали тестування NAN Supreme Pro 3. Суміш дуже подобається. Гарно розчиняється у воді, має приємний ненав'язливий смак і, що важливо для нас,не має занадто яскравого запаху молока. Доня з'їдає свою порцію із задоволенням,а вночі сита спить до самого ранку.
У відгука 0 коментарів
Олена Макоїд_
Дуже хочеться спробувати дану пральну машину. Підкупає економічність, тому що вдома в криниці чамто не вистачає води, а з маленькою дитиною прання майже щоденне. А функція пару для нас,як для алергіків - взагалі мрія, ажде постійно доводиться прасувати всі речі, щоб не було висипу. Сподіваюся на те,що пощастить)
У відгука 3 коментарі
Олена Макоїд_
Наши первые подгузники были Libero newborn. Так как дочь родилась маленькой, они единственные оказались по размеру. Хотелось бы протестировать трусики, так как не очень уверена в их удобстве, когда снимаешь.
У відгука 4 коментарів
Олена Макоїд_
Сделала перерыв в использовании данной продукции. 2 раза мыла голову своим привычным шампунем и потом снова вернулась к Нивеа. Результат как в первый раз - потрясающий! Буду чередовать иногда средства.
У відгука 0 коментарів